MIREASA SEZON NOU:SEZON 4


MIREASA SEZON NOU:4

Pe data de 28 august are loc premiera noului sezon. Concurenții care vor să se căsătorească vor parcurge un drum plin de emoții în cadrul show-ului matrimonial difuzat în direct, la Antena 1. Cum se vor descurca aceștia, dacă își vor găsi un partener și ce alegeri vor face, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă, precizează aceeași sursă: A1.Tv.

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Comenteaza, Raspunde, RASPUNDE !, Uncategorized, video si imagini cu text și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3.021 de răspunsuri la MIREASA SEZON NOU:SEZON 4

 1. sad angel zice:

  Au avut concurs de gătit zacusca, nu doar cuplurile, ci și ceilalți, cei care nu sunt în cuplu s-au ales prin bilete (băieții pe fete ) . Ion a picat tocmai cu Raluca, deși nu mai erau cuplu. Mamele au dat verdictul, i-a desemnat pe Ana și Alexandru câștigători.
  Petrica a pus-o pe Raluca să guste din zacusca lui și a Elei , iar Ela l-a mustrat pt asta. A fost geloasă.
  În direct, Ela a zis că Raluca a zis că zacusca lor e urâtă și că Petrica a fost deranjat. Petrica a zis că Raluca și Ion au făcut după aceeași rețetă cu ei 2.
  Nu a fost nimic grav, se vede că Petrica și Ela se iubesc

  Apreciat de 1 persoană

 2. sad angel zice:

  Fetele au avut neînțelegeri pe curățenie. Ela era supărată pe bună dreptate pt că doar ea a fost singura aleasa să facă în fiecare zi curățenie, vorbea cu Gabi că a curățat și după Raluca, că i-a cules parul , pt că Raluca nu își strânge după ea, că Amalia intrase peste ea în baie. Gabi a luat -o la întrebări pe Alina că de ce a pus -o pe Ela să facă curățenie toată săptămâna, iar Alina a zis că Ana și Rodica (fata și mama săptămânii ) trebuia să hotărască cine să facă, iar că Ana lipsea și de asta s-a nimerit Ela. Alina și Rodica s-au contrat.
  În direct, Simona a mustrat -o pe bună dreptate pe Ana, Alina și Rodica s-au contrat, iar Alina a zis că s-a mai întâmplat să lucreze o fată toată săptămâna și i-a zis Elei să nu mai dramatizeze, iar Ela i-a răspuns că nu dramatizeaza

  Apreciază

 3. sad angel zice:

  Maria și Marius s-au tot giugiulit. Cei 2 s-au declarat cuplu în direct. ..

  Apreciază

 4. sad angel zice:

  Scuze la Mireasa, am uitat să spun că atunci când fetele s-au certat pe curățenie, Andrada s-a luat de Ela că vai nu a spălat bine toaletele pt că vai cică era mizerie.
  Ela i-a explicat că a spălat toaletele și că nu e vina ei dacă a fost cineva ulterior la toaletă și și -a făcut necesitățile…

  Apreciază

 5. sad angel zice:

  Gabi a zis că Alina doarme sfidează fetele, iar Alina a zis că așa stă întinsă în pat . Cele 2 s-au contrat și în platou

  Apreciază

 6. sad angel zice:

  Rodica, Eugenia, Ela, Maria, Alina și Ana au fost în platou.
  Pe material, Maria și Alina s-au certat, Maria a acuzat -o pe Alina că a ales -o pe Ela pt curățenie pt că de Andrada îi e frică, iar Alina i-a răspuns că nu îi e frică de Andrada și că așa a considerat să se grupeze cu Ela pt curățenie, Ela făcuse vreo 3 zile curățenie înainte să o aleagă Alina. Fiecare fata făcea curățenie câte 2 zile, pe vremea când era și Carmen. .
  În direct, Ana și Rodica s-au certat cu Alina.
  Știu că Alina nu a procedat așa din răutate, dar nu trebuia să dea ea directive la curățenie dacă nu e fata săptămâni, la mireasa, chiar Simona a zis că mama și fata săptămânii trebuia să dea directive, adică Rodica și Ana.
  Alina nu e o fată rea, dar are atitudine de lider și când trebuie, dar și când nu trebuie, în multe chestii îi dau dreptate, dar aici nu i-am dat.
  Vot Petrica și Ela, dar azi am început să votez și Elena. Îmi place și Lenu, dar nu o votez din cauza lui Victor (NU îl suport)…

  Apreciat de 1 persoană

 7. sad angel zice:

  Fetele ( Maria, Alina și Adelina ) au vorbit despre măritiș.
  Maria a zis că vrea să se căsătorească la malul mării șisă stea la casă.
  Alina a zis că atunci când va fi căsătorita, în primii 2 – 3 ani să călătorească cu soțul și abia apoi să facă copii.
  Adelina a zis că vrea să stea la bloc.
  În platou, discuția a continuat.

  Apreciat de 1 persoană

 8. sad angel zice:


  Noapte bună. ….

  Apreciat de 1 persoană

 9. Mary zice:

  Buna in noapte, frumoaselor!

  Miley Cyrus – Angels Like You

  Apreciat de 1 persoană

 10. sad angel zice:


  Bună dimineața, 4 grade și soare superb 🌞. …

  Apreciat de 1 persoană

 11. anitanna zice:


  Aici e mohorata vremea, urata pana acum…rece, 9 grade.
  Acum m-am trezit, am mai dormit 2 ore după ora 6…la 5 eram treaza, dormisem numai 4 ore…
  6 h de somn îmi sunt suficiente….! 🦋
  Cafeaua e gata 🍵☕😘și ma las și eu în mâinile lui, Dumnezeu, asa cum scrie în indemnul de pe imagine !
  De altfel se spune ca suntem doar ca niște frunze 🍃 în 🤲 mâinile, Lui !
  Va imbratisez si sa aveti o zi reusita!
  Sa fiti iubire! ❤️
  Doamne ajuta!

  Apreciază

  • antoaneta52 zice:

   😄😄Pai miercurea asa ma trezesc ca plec la nepoata. În rest ma trezesc și la 8,30.numai bine sa avem și sa nu te mai aud cum ca noi te suportam. Ce i asta? Citesc cu drag tot și te. Va apreciez mereu. Pupilici

   Apreciat de 2 persoane

 12. antoaneta52 zice:

  Geo draga, da o sfârlă. Sa știm de tine😄😄pupiki mari!

  Apreciază

 13. sad angel zice:

  14 de grade și soare superb

  Apreciază

 14. sad angel zice:

  Soare superb 🌞. 17 grade

  Apreciază

 15. anitanna zice:


  E senin si soare 17 grade.

  Apreciază

 16. sad angel zice:

  Ion zicea că Raluca și Adelina vor să facă cuplu doar pt emisiune, iar că Ionut e unealta celor 2. Rodica o place pe Raluca pt Ion, încerca să se bage în seamă cu ea, dar Raluca a respins -o , i-a zis să își vadă de Carmen, ea și Ion.
  S-au dat frânturi și de la capricii, unde psihologul îi dădea sfaturi lui Ion, iar Ion devenea obraznic, cum e și cu Simona de multe ori.
  Ion revenit în casă tot vorbea despre Raluca, iar Raluca i-a zis să nu mai vorbească despre ea. S-au certat.
  În direct, Raluca și Ion s-au contrat, Rodica zâmbea dar cu drag pt Raluca.
  Pe alt material, Gabi, Eugenia și Maria barfeau. Le-au bârfit pe Adelina și Alina. Eugenia a zis că Adelina e un copil razgaiat și rău, că nu îl merită pe Ionut.
  Gabi a zis că Ana și Alexandru merita să câștige competiția, iar Eugenia a zis că Andrada și Victor merită, că vai după spusele ei sunt singurii care vor rămâne până în finală, că Andrada e preferata ei.
  Eugenia a zis că Alina nu are ce căuta în competiție, că e rea , Gabi i-a dat dreptate, iar Maria a zis că Alina dacă a văzut că nu se apropie nimeni de ea , ar fi trebuit să nu vină în sezonul ăsta.
  În direct , Simona a intrebat-o pe Eugenia ce părere are despre Ela și Petrica, iar ea a răspuns că va spune la momentul respectiv, că vai nu are o părere. Apoi a intrebat-o despre Maria și Marius care de ieri sunt un cuplu, iar Eugenia a răspuns că încă nu sunt la nivelul lui Victor și al Andradei.
  Eugenia a zis că a simțit răutate din partea Adelinei, iar Adelina i-areplicat că și ea la fel din partea ei.
  Ionut a intrebat-o pe Eugenia că ce vrea să spună când spune că nu îl merită Adelina, iar Eugenia a zis că Adelina umblă după Seba, iar Adelina a negat.

  Apreciat de 1 persoană

 17. anitanna zice:

  Ion este sub orice critica, infatuat, un arogant și nu-mi place cum vorbește cu moderatoarea, nici tonul și mici vocea.Oare de ce i se accepta aceste mojicii. Raluca va avea zile negre cu el. Carmen l-a descris f bine dar din păcate și gasculita asta ii admira aceste, zice ea calități, manipulator, ca se joaca cu suflete, ca e wow mare scula..

  Apreciază

 18. sad angel zice:

  Andrada și Victor au vorbit despre înșelat.
  În direct, Simona i-a întrebat pe toți dacă ar înșela, Victor a zis că nu știe dacă ar fi stabil mult timp , crede că ar putea înșela. Marius a zis că a avut o relație de 4 ani și nu a înșelat. Pai, cine îl crede?

  Apreciază

  • antoaneta52 zice:

   Da. Petrica și Mihaela sunt serioși. Victor și Andrada au atracție mare, sunt vulcanic și vor avea de suferit, scandal nene cât cuprinde. Oricum nimeni nu știe ce se poate întâmpla în viata.

   Apreciază

 19. sad angel zice:

  S-au arătat poze și caricaturi amuzante cu și despre concurenți. Mi -a plăcut cu lanternele, cea mare cică era Victor, iar cea mică Petrica, emoticonul cu ochelari, cică era Adelina, era bestială poza cu Ana și damigeana 😂😂😂
  A fost amuzant..

  Apreciat de 1 persoană

 20. sad angel zice:

  Ion și Alexandru vorbeau și râdeau, Ion i-a zis că i-ar plăcea să câștige Petrica un task că nu a ieșit niciodată din casă și că are și un cuplu. Cei 2 au continuat să vorbească și să râdă, iar Victor a ieșit și l-a amenințat pe Alexandru cu bătaia și când s-a intors în cameră, Victor a spart peretele cu pumnul. .
  Alexandru l-a întrebat pe Ion ce are Victor, iar Ion a zis că nu știe că și cu el are ce are, că l-a făcut fals pt că s-a certat cu el (Alexandru) și apoi s-au împăcat.
  A doua zi, cred că azi dimineață, Ion și Victor s-au certat pe salteaua de sport, Victor i-a zis lui Ion să lucreze cu Alexandru, Victor iar s-a luat de Alexandru, Alexandru l-a întrebat ce are,iar Victor a început să îl înjure și să îl amenințe că îi dă cu șutul în gură, că îl bate de ajunge la politie, Lenu a intervenit, i-a zis lui Victor să înceteze, s-au dus pe terasă, Lenu l-a mustrat pe Victor că nu îl mai recunoaște, iar Victor a zis că vai s-a saturat. Andrada s-a dus la el și l-a consolat în loc să îl mustre.
  În direct, Victor a zis că vai îl doare ficatul, că îl doare toate alea , vrea să plece acasă. Victor a zis că Alexandru și Ion sunt 2 falsi, pt că s-au certat și apoi împăcat. Simona l-a certat pe bună dreptate pe Victor , pt că e un egoist și că afară sunt probleme pt că se moare pe capete.
  Supărarea lui Victor e că el îl vroia pe Ion pt el, ca prieten . Atât pt material cât și material,Victor a zis că Alexandru i-ar fi zis cândva că el (Victor ) e influențat de Ion și Marius.

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.