MIREASA SEZON NOU:SEZON 4


MIREASA SEZON NOU:4

Pe data de 28 august are loc premiera noului sezon. Concurenții care vor să se căsătorească vor parcurge un drum plin de emoții în cadrul show-ului matrimonial difuzat în direct, la Antena 1. Cum se vor descurca aceștia, dacă își vor găsi un partener și ce alegeri vor face, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă, precizează aceeași sursă: A1.Tv.

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Comenteaza, Raspunde, RASPUNDE !, Uncategorized, video si imagini cu text și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3.021 de răspunsuri la MIREASA SEZON NOU:SEZON 4

 1. sad angel zice:

  Când Carmen și -a luat la revedere de la concurenți, Ion i-a zis că mai bine pleca el. Raluca a plâns în brațele lui Carmen, era atașată de ea.
  Ion și -a declarat interesul pt Carmen, a cerut la cameră să nu o lase pe Carmen să plece și că vrea să o cunoască, i-a spus -o și în fața, iar Carmen i-a răspuns că a avut un iubit cu caracterul lui și că nu crede că s-ar înțelege.
  În direct, Simona a citit o scrisoare de la Carmen pentru Ion, în care ea îi zicea că știe că l-a refuzat, că a pus -o pe gânduri și că s-a gândit cum ar fi într -o relație cu el. Ion a zis că vrea să se întoarcă Carmen,

  Apreciază

  • sad angel zice:

   La testimoniale, Carmen își exprima mirarea că Ion s-a declarat pt ea, fix după eliminarea ei.
   Ce nesimțit e Ion, zicea de Raluca cum că s-a dat la Ionut, doar pt un joculeț nevinovat, apoi el se dădea la Carmen pe față.
   Raluca a plâns mult, a zis că Ion e un fals, că își bate joc de ea
   Eugenia încerca să îi bage în cap Ralucai cum că Alina era de vină că ea și -a ghicit în palma cu Ionut. Raluca a zis că nu are nici o vină Alina.
   În direct, Amalia a zis că se vedea că Ion e atras de Carmen, același lucru îl susține și Alexandru..
   Ion aruncă vina pe Raluca, iar Raluca a zis că se simte folosită (are dreptate fata ). .

   Apreciază

 2. sad angel zice:

  Se vede că Eugenia e foarte rea… I s-a pus pata pe Adelina și Alina de ceva vreme. ..
  Eugenia o bârfea pe Adelina cum că nu îl merită pe Ionut, i-a zis și în fața Adelinei că nu îl merită pe Ionut, Eugenia i-a zis Adelinei că a intrat în casă pt Alexandru, iar Adelina i-a răspuns că nu s-ar mai întoarce la trecut, că nu a știu că Alexandru e în casă și că a venit pt că se plictisea acasă, Adelina îi răspundea pe măsură Eugeniei, adică îi vorbea răstit Eugeniei, pt că o ironiza și o tot întreba de ce a venit la Mireasa. Eugenia o numea Betty pe Adelina (de la Betty cea urâtă ).
  Eugenia a zis că nu are nimic cu Adelina, dar că pe Alina poartă ură.
  În direct, Simona a intrebat-o pe Eugenia de ce o numește așa pe Adelina, iar Adelina a răspuns că din cauza ochelarilor. .. Eugenia a zis că nu are nimic cu Adelina, ci doar cu Alina, iar Alina a zis că doare adevărul.

  Apreciază

 3. sad angel zice:

  Au avut petrecere. …

  Apreciat de 1 persoană

 4. sad angel zice:

  Anto, să dai o pagină în urmă, că s-au întâmplat niște lucruri în emisiune (Raluca și Ion s-au despărțit ), sunt detalii pe pagina anterioară

  Apreciat de 1 persoană

 5. sad angel zice:

  Andrada și Victor , dar și Marius și Maria s-au giugiulit sub cearceafuri. Nu s-a observat nimic interzis.
  Apoi Andrada și Victor căutau unghiuri moarte (pt sex) , vorbeau despre așa ceva, apoi au bârfit -o pe Alina, el a întrebat -o dacă a mai vorbit cu Alina, iar ea i-a răspuns că la sfârșitul competiției poate va mai vorbi cu Alina, dar că Alina e prea copil pt vârsta pe care o are. Victor a zis că Alina are 35 de ani, iar Andrada a zis că nu are atât, ci doar 25 sau 26. Victor s-a legat de virginitatea Alinei, și că ar vrea să vină un ginecolog în emisiune și că vrea dovada filmată că Alina e virgină.
  În direct , Alina i-a replicat lui Victor că are vârsta lui și că nu e treaba lui virginitatea ei. Victor și Andrada au sărit la gâtul Alinei cum că vai își dă cu părerea despre relația lor.
  Alina a zis că nu are ce discuta cu Andrada că nu îi face plăcere , iar Andrada i-a zis Alinei că are fața acră.
  Alina i-a replicat Andradei că ea (Andrada ) a avut o ceartă cu Ela, iar Andrada a făcut istericale la Alina că vai e intriganta, și Eugenia i-a ținut partea Andradei.
  Andrada a acuzat producția că a adus -o pe Alina pt intrigi.
  Simona a zis că vedem mâine ce s-a întâmplat intre Ela și Andrada, Simona i-a zis Andradei să nu mai acuze producția.

  Apreciat de 1 persoană

 6. sad angel zice:

  Marius i-a zis Mariei, care era supărată, că Eugenia a vrut să îi zică la începutul competiției că el trebuia să o aleagă ori pe Alina, ori pe Adelina, dar că el a ales -o pe ea și i-a zis mamei lui că pe ea (Maria ) o vrea.
  Maria i-a zis lui Marius că are momente în care nici nu îi vine ce să creadă.
  În direct, Eugenia făcea pe supărata, că vai e mai sensibilă, se dădea că îi vine să plângă, ea a zis că le avea în top pt Marius la început pe Alina, Maria și Andrada și că nici una nu era pe locul 1.

  Apreciat de 1 persoană

 7. sad angel zice:

  Ela și Petrica se înțeleg de minune , se giugiulesc, iar tembela de Ioana tot se plânge că vrea fata de Maramureș, ea s-a văitat atât pe material cât și în direct, că atât Petrica cât și Vasile (celălalt fiu) nu au ales ce vroia ea.
  Pe alt material, Raluca s-a plâns la Victor și Andrada despre Ion, Raluca l-a întrebat pe Victor dacă știa că Ion o place pe Carmen, iar el i-a dat -o că nu . Andrada bineînțeles că zicea și ea că nu știa Victor, cei 2 au consolat -o fals pe Raluca.
  În direct, Raluca plângea și a zis că vrea să vorbească cu mama ei la telefon, iar Simona i-a mustrat pe Victor și Ion că râdeau, iar Ion a zis că Raluca plânge fals.
  Bunica Ralucai a vorbit la telefon, i-a zis Ralucai să nu mai plângă, că mama ei e bine, dar că trebuie să își facă 2 operații (are probleme de sănătate ), femeia i-a zis lui Ion să o lase în pace pe Raluca, iar Ion a zis că nu mai are nicio treabă. Bunica a zis că Raluca și Ionut s-ar potrivi.

  Apreciat de 1 persoană

 8. sad angel zice:

  Nu e serios deloc ION, vrea să vină Carmen înapoi, ca să își bată joc și de ea ca de Raluca. Carmen părea ok , nu as fi văzut -o cu Ion.
  Vot Petrica și Ela

  Apreciat de 1 persoană

 9. sad angel zice:

  Ana și Alexandru sunt în platou. E ziua Anei. Să mă ierte Dumnezeu, dar tatăl ei îmi pare puțin beat

  Apreciat de 1 persoană

 10. sad angel zice:

  Andrada, Victor, Ela, Petrica, Lenu și Ioana au fost în platou.
  Pe un material, Andrada i-a dat Ioanei sfatul să o accepte pe Ela, că Ela e o fată bună, că toată familia o acceptă pe Ela (tatăl și frații lui Petrica ), iar Ioana a zis că tatăl lui Petrica a glumit când a zis că o acceptă pe Ela.
  În direct , Ioana ca și pe material, Maramureș, Maramureș și iar Maramureș.
  Pe alt material, Lenu o sfătuia pe Andrada să nu mai vorbească urât și să nu mai jignească fetele. Îmi place blajinitatea lui Lenu, la mame îmi mai place și Elena.
  Cred că Andrada i-a scos deja ochii Elei că a ajutat -o, așa cum a făcut și cu Adelina, daca nu va urma.
  Am înțeles că Andrada s-a certat cu Ela la baie, la Mireasa, Simona a zis că se va da material mâine, ,

  Apreciat de 1 persoană

 11. sad angel zice:

  Raluca și Ion au fost în platou, Carmen a vorbit la telefon și a zis că pe Ion l-a văzut doar ca pe un prieten și a început să se gândească că ar putea fi ceva intre ei , după eliminare. Ea a mai zis că nu vrea sa își clădească fericirea pe suferința Ralucai și că Ion e un om bun, ea a mai zis că atât Raluca cât și Ion au greșit

  Apreciat de 1 persoană

 12. sad angel zice:

  Au fost în platou Adelina, Ionut, Elena, Amalia și Eugenia.
  Pe material, Eugenia și Amalia o barfeau pe Adelina, ele ziceau că nu îl merita pe Ionut și că îl cicaleste.
  În platou, Amalia a zis că Adelina îi e ca o soră, că o iubește ca pe o soră.
  Adelina a zis că îi pare rău că s-a certat cu Eugenia, și -a cerut scuze și a zis că vroia să plece în gală.
  Elena a zis că de acasă nu o plăcea pe Adelina, dar de când a intrat o place.
  Eu pe Ionut îl văd ori cu Adelina ori cu Raluca.

  Apreciat de 1 persoană

 13. sad angel zice:

  Gabi, Ion și Amalia au fost în platou.
  Doamne sfinte. Gabi i-a zis lui Ion la petrecere, că are o pata, Ion se uita la pantaloni să vadă pata, întreba dacă la fund, iar Gabi îi tot zicea pe față, el a intrebat-o ce pată are pe față, iar Ionut i-a zis că în altă parte (pe fața pantalonului ). Ion s-a uitat la pantaloni în fața , i-a zis lui Gabi să se ducă cu el să îi arate ce nu a mai văzut, iar ea râdea ..
  Eu cred că de multe ori omul spune adevărul la băutură, cred că Gabi îl place pe Ion, de câte ori a jignit-o, ea nu i-a răspuns la jigniri.
  Femeie în toată firea, nu se respectă, să vedeți dacă se vor certa, el va aduce în discuție treaba asta și o să zică că ea s-a dat la ea . O fi sufletista în felul ei, dar părerea mea e că îi plac tinerii. ..

  Apreciat de 1 persoană

 14. sad angel zice:


  Noapte bună 🌙 😇

  Apreciat de 1 persoană

 15. sad angel zice:


  Bună dimineața, 7 grade și cam nor, deocamdată

  Apreciat de 1 persoană

 16. anitanna zice:

  Bun gasit,dragilor…aici sunt 13,8 grade la umbra ,la fereastra,a iesit soarele,e senin acum,asa ca la soare e mult mai cald..!
  A-si iesi din casa dar ma tem…
  Am platit o parte din facturi dar cea cu lumina si gazele nu au aparut inca….
  Nici telefonul nu mi-a venit…
  Eram obisnuita ca pana pe 14-15 ale lunii sa apara toate….
  Apoi astept ginerele sa vina sa-mi schimbe bobinele la filtrul de apa,am facut comanda pe net si au venit cu curieratul ieri,parolisti oamenii !
  Sa vedem daca se potrivesc fiindca faceam comanda la o firma din Tg Mures,asa imi mintesc eu dar pe care nu am mai gasit-o….de fapt nici nu stiam cum se numeste…acum ne-am mutat la…Deva !
  Voi folositi asa ceva ?
  Eu am montat de catre sot acum ceva ani la bucatarie filtrul,separat de apa care vine de la canalul orasului…o folosesc numai la baut si mancare….!
  De vreo doua-trei luni tot cumpar apa plata de la marketul de langa mine dar nu e convenabil pretul,dau 7 lei pe un bidon de plastic de 5 litri la fiecare 3 zile… ca si gatesc ori fac cafeaua,ceaiul cu ea….
  Le schimb la 12 luni…. cam 80 lei …cu transport cu tot.
  Va imbratisez !
  Sa aveti o zi placuta!

  Apreciat de 1 persoană

 17. sad angel zice:

  14 grade și soare superb 🌞. De la 11 a ieșit soarele

  Apreciază

 18. sad angel zice:

  Raluca și Ion și -au făcut reproșuri, ea i-a zis că e un fals și că s-a simțit folosită de el, ea i-a zis că nu înțelege de când simte ceva pt Carmen că era totul bine între ei, doar că el îi căuta defecte, iar Ion i-a replicat că vai el se simte folosit, i-a reproșat fazele că ea a vrut să îi dea cândva cu lingurita lui Alexandru, și că, cu Ionut si-a măsurat mâinile. . El i-a zis că nu are personalitate pt că Alina ar fi pus-o să se dea la Ionut, iar Raluca i-a zis că nu s-a dat la Ionut. Ion i-a zis Ralucai că s-a luat de Ionut și să îl întrebe, iar ea l-a întrebat și el a răspuns că așa e.
  Ionut a încurajat -o pe Raluca și s-au îmbrățișat, apoi ea s-a plâns la Alina și Adelina, iar cele 2 au consolat -o. Raluca le-a spus celor 2, că, Carmen se tot uita la ei , dar ea credea că se uita la ei pt că îi erau dragi, nu pt că îl place pe Ion.
  În direct, Raluca și Ion s-au contrat iar..
  Pe alt material, Ion tot cerea la cameră să vină Carmen înapoi, se uita pe scrisoarea ei și vedea niște lacrimi pe ea iar în direct, Simona l-a întrebat dacă crede că e credibil, iar el a zis că nu îi pasă. .

  Apreciat de 1 persoană

 19. sad angel zice:

  Ela a plâns mult ieri după ce a văzut materialul în care iar a fost jignita de Ioana. Ea zicea că a avut o zi proasta (ziua de ieri ) și că are și dureri de burtă, de cap din cauza supărării. Au consolat mai întâi Maria și Gabi, ii ziceau să se axeze doar pe Petrica, apoi a consolat -o Alina. Ela zicea că nu mai vrea să fie vorbită pe la spate de Ioana.
  În direct, Ela a zis ca a avut o zi mai proastă ieri. Mama ei a vorbit la telefon și a încurajat -o pe Ela și a sfătuit -o să o intereseze decât Petrica și să nu îi mai pese de ceea ce spune Ioana. Mama Elei i-a zis Ioanei să nu o mai jignească pe Ela.
  Vot Ela, Petrica și Elena

  Apreciat de 1 persoană

 20. sad angel zice:

  S-au arătat imagini de la ziua Anei, a primit flori, tort . Adelina a lipsit.
  Simona a intrebat-o în direct pe Adelina dacă i-a plătit polița Anei, iar Adelina i-a răspuns că dormea. Simona a amintit faptul că nici Ana , nici Gabi nu fusera la ziua Adelinei.

  Apreciat de 1 persoană

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.