PENTRU TINE….! 🤭 🌞 🤗 🌸


Fericirea este ca florile… Dar nu se înaltă din cele vestede!

PENTRU TINE  CARE INTRI ÎN CAFENEA … CU DRAG ȘI RESPECT!🌎

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Raspunde. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la PENTRU TINE….! 🤭 🌞 🤗 🌸

 1. anitanna zice:

  A venit,a venit…toamna !

  Plimbarile in diminetile senine de toamna, cand aerul rece iti invadeaza porii, sunt un adevarat remediu, pentru trup si pentru suflet.

  O cafea fierbinte, un suflet cald si o muzica buna, o carte care sa te unga la suflet si o patura pufoasa, cam asta inseamna o toamna cu bucurie.
  …Asa ca ..e dimineata,e frumos afara,caldut,placut,haideti la o plimbare…ca la intoarcere sa putem savura cu placere si in liniste o cafeluta fierbinte si aromata… ori un ceai fierbinte,caldut aromat,dupa cum va place !

  Muzica si poezia sunt placerea adevarata…nu se sfarsesc…te fac sa treci prin toate starile sufletesti…te coboara pana in abis…apoi te ridica pana la stele…Iar tu, omule, traiesti zi de zi o noua experienta…deci, nu mai privi peste umar…lasa trecutul in urma…priveste cu mintea, inima si sufletul la ziua de azi, la clipa de fata, pentru ca am primit un dar nepretuit, numit viata…ridica-ti ochii catre viitor si paseste spre el cu incredere si zambetul pe fata…
  Fiecare dintre noi isi doreste sa fie iubit, deci la randul tau iubeste…umpleti -va sufletul de frumos si iubire…e tot ce conteaza…

  Nu uita mai ales,rugaciunea diminetii,cu asta ar trebui sa incepi ziua mereu
  si cu multumirea pentru aceasta zi!?.
  Sa fim binecuvantate!

  Apreciat de 1 persoană

 2. anitanna zice:

  Vizitati ,va rog,toate topicurile blogului…

  Apreciat de 1 persoană

 3. anitanna zice:

  Ștefan Iordache
  Actor

  Ștefan Iordache a fost unul dintre cei mai mari actori români de teatru, film și televiziune. A slujit teatrul românesc vreme de 49 de ani, interpretând memorabil pe scenă mari roluri ca Titus Andronicus, Hamlet, Richard al III-lea sau Barrymore. Wikipedia
  Născut: 3 februarie 1941, Calafat
  Decedat: 14 septembrie 2008, Viena, Austria
  Soție: Mihaela Tonitza-Iordache (căs. 1970–2008)
  Albume: Magazinul meu de vise, Asta Seara Stau Acasa, Cântece de petrecere 2, Muzică de colecție, volumul 67
  Cântece
  Să-mi cânți, cobzar
  Romanțe · 2003

  Nu știam că te iubesc atât de mult
  Magazinul meu de vise · 2007

  Ce cauți tu în viața mea

  Apreciat de 1 persoană

 4. anitanna zice:


  În tinereţe credeam că ştim, în bătrâneţe ştim în realitate; şi pe lângă aceasta ştim mult mai multe şi avem o sumă de cunoştinţe culese din toate direcţiile, pătrunse cu mintea şi înlănţuite unele în altele; pe când toată ştiinţa noastră din tinereţe este fragmentară şi plin de lacune.”

  „Într-un sens mai larg se poate zice cei dintâi patruzeci de ani ai vieţii ne dau textul, cei din urmă treizeci comentariul, fără de acum n-am putea cunoaşte adevărul înţeles şi conex al textului, precum şi morala şi toată fineţea lui.”

  „Spre sfârşitul vieţii e ca spre sfârşitul unui bal mascat, când se scot măştile. Acum vedem, în adevăr, cu cine am avut a face în decursul vieţii. Căci caracterele s-au dezvelit, faptele şi-au dat roadele, operele au aflat aprecierea lor meritată şi iluziile au dispărut. Toate aceste nu le-a putut face decât timpul. Dar lucrul cel mai curios este că şi pe noi înşine în adevărata noastră fiinţă şi menire nu ne cunoaştem şi nu ne înţelegem decât la sfârşitul vieţii, mai ales în raportul nostru cu ceilalţi, cu lumea”

  „Tinereţea se numeşte epoca cea fericită a vieţii şi bătrâneţea cea tristă. Aşa ar fi, dacă pasiunile ne-ar face fericiţi. Aceste însă frământă tinerimea, cu puţină plăcere şi cu multe dureri. Bătrâneţea cea rece e liniştită, despre partea lor şi de îndată câştigă un aer contemplativ; căci cunoştinţa devine acum liberă şi ajunge la cârmă şi fiindcă în sine însăşi este lipsită de dureri, ne face cu atât mai fericit cu cât predomneşte mai mult.”

  „Oricum ar fi, tinereţea este vremea neliniştii, bătrâneţea vremea liniştii şi aceasta ne dă măsura fericirii amândurora.”
  Sursa, Google…

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.