CALENDARUL ȘI PSALMUL ZILEI…


https://i75.servimg.com/u/f75/19/61/71/78/n2c0mi10.gif https://anitanna.files.wordpress.com/2018/08/maica-domnului-cu-pruncul.jpg Iata-ne pasind in lunea albastra din cafeneaua noastra,o zi din august -gustar, a linistii si bucuriei sufletului … 17, a 229-a zi din an. Bun venit tuturor de oriunde sunteti… ! Astazi,in calendar: Sf.Mc.Miron preotul, Sf.Straton si Ciprian. https://i75.servimg.com/u/f75/19/61/71/78/12083310.jpg https://i75.servimg.com/u/f75/19/61/71/78/flor–10.jpg https://i75.servimg.com/u/f75/19/61/71/78/sinaxa13.jpg Sfinții Mucenici Miron preotul, Straton şi Ciprian Sfinții Mucenici Miron preotul, Straton şi Ciprian Pr. Eugeniu Rogoti, 17 August 2020 Sfântul Miron preotul a trăit în Grecia pe vremea împăratului roman Decius (249-251), pe când era cârmuitor al ţinutului Antipatros, aprig prigonitor al creştinilor. Sfântul Miron era de neam bun, cu dragoste de Dumnezeu şi de oameni. Într-un an, de ziua praznicului Naşterii Domnului, cârmuitorul Antipatros a intrat în biserica unde slujea Miron, ca să-i prindă pe creştini. Sfântul Miron l-a certat atunci pe cârmuitor cu cuvinte de dojană părintească. Prigonitorul, mâniindu-se, a poruncit ca preotul să fie legat de soldaţi şi dus la locul de tortură a creştinilor. După multe şi cumplite chinuri, Sfântul Miron a fost dus în Cizic, unde i s-a tăiat capul, intrând astfel întru bucuria Domnului și dându-şi cinstitul său suflet în mâinile Lui. Astazi,va ofer spre lecturare si asculatare,dupa :www.bibliaortodoxa.ro,PSALMUL 22: Psalmul 22 https://youtu.be/5w8thZ48rUI 1. Domnul mă paşte şi nimic nu-mi va lipsi. 2. La loc de păşune, acolo m-a sălăşluit; la apa odihnei m-a hrănit. 3. Sufletul meu l-a întors, povăţuitu-m-a pe căile dreptăţii, pentru numele Lui. 4. Că de voi şi umbla în mijlocul morţii, nu mă voi teme de rele; că Tu cu mine eşti. 5. Toiagul Tău şi varga Ta, acestea m-au mângâiat. 6. Gătit-ai masă înaintea mea, împotriva celor ce mă necăjesc; uns-ai cu untdelemn capul meu şi paharul Tău este adăpându-mă ca un puternic. 7. Şi mila Ta mă va urma în toate zilele vieţii mele, ca să locuiesc în casa Domnului, întru lungime de zile. sursa:www.bibliaortodoxa.ro/carte/ Psalmul 22: Pentru ca Dumnezeu să îmblânzească copiii neastâmpărați și neascultători, care îi mâhnesc pe părinții lor. In zilele urmatoare voi posta spre lecturare si ceilalti Psalmi… a caror semnificatie am postat-o deja mai jos.. sursa:www.poruncaiubirii.ro Psalmul 23: Pentru ca să se deschidă ușa, atunci când se pierde cheia. Psalmul 24: Pentru oamenii pe care îi pizmuiește mult diavolul și le aduce mereu piedici în viața lor, ca să cârtească. Psalmul 25: Atunci când cere cineva ceva bun de la Dumnezeu, pentru ca să i-l dea fără să-l vatăme. Psalmul 26: Pentru ca Dumnezeu să-i păzească pe săteni de oștirile vrăjmașe, ca să nu facă rău oamenilor și jafuri în gospodăriile lor. Doamne ajuta-ne si ne ocroteste ! https://i75.servimg.com/u/f75/19/61/71/78/n2c0mi10.gif

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Raspunde. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la CALENDARUL ȘI PSALMUL ZILEI…

 1. anitanna zice:

  De ce îmi îngradiți modul de postare…!? ☕ ❤️ 🍀 🏡 ☕ 🍵 👋 🙏
  DE ce nu-mi dați posibilitatea să-mi aranjez eu asa cum îmi doresc mesajele pe blog?
  🤐

  Apreciat de 1 persoană

 2. anitanna zice:  Iata-ne pasind in lunea albastra din cafeneaua noastra,o zi din august -gustar, a linistii si bucuriei sufletului … 17, a 230-a zi din an.
  Bun venit tuturor de oriunde sunteti… !
  Astazi,in calendar:
  Sf.Mc.Miron preotul,
  Sf.Straton si Ciprian.


  Sfinții Mucenici Miron preotul, Straton şi Ciprian Sfinții Mucenici Miron preotul, Straton şi Ciprian Pr. Eugeniu Rogoti, 17 August 2020
  Sfântul Miron preotul a trăit în Grecia pe vremea împăratului roman Decius (249-251), pe când era cârmuitor al ţinutului Antipatros, aprig prigonitor al creştinilor. Sfântul Miron era de neam bun, cu dragoste de Dumnezeu şi de oameni. Într-un an, de ziua praznicului Naşterii Domnului, cârmuitorul Antipatros a intrat în biserica unde slujea Miron, ca să-i prindă pe creştini. Sfântul Miron l-a certat atunci pe cârmuitor cu cuvinte de dojană părintească. Prigonitorul, mâniindu-se, a poruncit ca preotul să fie legat de soldaţi şi dus la locul de tortură a creştinilor. După multe şi cumplite chinuri, Sfântul Miron a fost dus în Cizic, unde i s-a tăiat capul, intrând astfel întru bucuria Domnului și dându-şi cinstitul său suflet în mâinile Lui.
  Astazi,va ofer spre lecturare si asculatare,dupa :www.bibliaortodoxa.ro,PSALMUL 22:
  Psalmul 22

  1. Domnul mă paşte şi nimic nu-mi va lipsi.
  2. La loc de păşune, acolo m-a sălăşluit; la apa odihnei m-a hrănit.
  3. Sufletul meu l-a întors, povăţuitu-m-a pe căile dreptăţii, pentru numele Lui.
  4. Că de voi şi umbla în mijlocul morţii, nu mă voi teme de rele; că Tu cu mine eşti.
  5. Toiagul Tău şi varga Ta, acestea m-au mângâiat.
  6. Gătit-ai masă înaintea mea, împotriva celor ce mă necăjesc; uns-ai cu untdelemn capul meu şi paharul Tău este adăpându-mă ca un puternic.
  7. Şi mila Ta mă va urma în toate zilele vieţii mele, ca să locuiesc în casa Domnului, întru lungime de zile.
  sursa:www.bibliaortodoxa.ro/carte/
  Psalmul 22: Pentru ca Dumnezeu să îmblânzească copiii neastâmpărați și neascultători, care îi mâhnesc pe părinții lor.
  In zilele urmatoare voi posta spre lecturare
  si ceilalti Psalmi… a caror semnificatie am postat-o deja mai jos..
  sursa:www.poruncaiubirii.ro
  Psalmul 23: Pentru ca să se deschidă ușa, atunci când se pierde cheia.
  Psalmul 24: Pentru oamenii pe care îi pizmuiește mult diavolul și le aduce mereu piedici în viața lor, ca să cârtească.
  Psalmul 25: Atunci când cere cineva ceva bun de la Dumnezeu, pentru ca să i-l dea fără să-l vatăme.
  Psalmul 26: Pentru ca Dumnezeu să-i păzească pe săteni de oștirile vrăjmașe, ca să nu facă rău oamenilor și jafuri în gospodăriile lor.
  Doamne ajuta-ne si ne ocroteste !

  Apreciat de 1 persoană

 3. anitanna zice:


  Învitație la cafea și la.. admirați și priviti arta frumosului…..

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.