CALENDARUL ȘI PSALMUL ZILEI…


https://i75.servimg.com/u/f75/19/61/71/78/n2c0mi10.gif https://anitanna.files.wordpress.com/2018/08/maica-domnului-cu-pruncul.jpg Iata-ne pasind in lunea albastra din cafeneaua noastra,o zi din august -gustar, a linistii si bucuriei sufletului … 17, a 229-a zi din an. Bun venit tuturor de oriunde sunteti… ! Astazi,in calendar: Sf.Mc.Miron preotul, Sf.Straton si Ciprian. https://i75.servimg.com/u/f75/19/61/71/78/12083310.jpg https://i75.servimg.com/u/f75/19/61/71/78/flor–10.jpg https://i75.servimg.com/u/f75/19/61/71/78/sinaxa13.jpg Sfinții Mucenici Miron preotul, Straton şi Ciprian Sfinții Mucenici Miron preotul, Straton şi Ciprian Pr. Eugeniu Rogoti, 17 August 2020 Sfântul Miron preotul a trăit în Grecia pe vremea împăratului roman Decius (249-251), pe când era cârmuitor al ţinutului Antipatros, aprig prigonitor al creştinilor. Sfântul Miron era de neam bun, cu dragoste de Dumnezeu şi de oameni. Într-un an, de ziua praznicului Naşterii Domnului, cârmuitorul Antipatros a intrat în biserica unde slujea Miron, ca să-i prindă pe creştini. Sfântul Miron l-a certat atunci pe cârmuitor cu cuvinte de dojană părintească. Prigonitorul, mâniindu-se, a poruncit ca preotul să fie legat de soldaţi şi dus la locul de tortură a creştinilor. După multe şi cumplite chinuri, Sfântul Miron a fost dus în Cizic, unde i s-a tăiat capul, intrând astfel întru bucuria Domnului și dându-şi cinstitul său suflet în mâinile Lui. Astazi,va ofer spre lecturare si asculatare,dupa :www.bibliaortodoxa.ro,PSALMUL 22: Psalmul 22 https://youtu.be/5w8thZ48rUI 1. Domnul mă paşte şi nimic nu-mi va lipsi. 2. La loc de păşune, acolo m-a sălăşluit; la apa odihnei m-a hrănit. 3. Sufletul meu l-a întors, povăţuitu-m-a pe căile dreptăţii, pentru numele Lui. 4. Că de voi şi umbla în mijlocul morţii, nu mă voi teme de rele; că Tu cu mine eşti. 5. Toiagul Tău şi varga Ta, acestea m-au mângâiat. 6. Gătit-ai masă înaintea mea, împotriva celor ce mă necăjesc; uns-ai cu untdelemn capul meu şi paharul Tău este adăpându-mă ca un puternic. 7. Şi mila Ta mă va urma în toate zilele vieţii mele, ca să locuiesc în casa Domnului, întru lungime de zile. sursa:www.bibliaortodoxa.ro/carte/ Psalmul 22: Pentru ca Dumnezeu să îmblânzească copiii neastâmpărați și neascultători, care îi mâhnesc pe părinții lor. In zilele urmatoare voi posta spre lecturare si ceilalti Psalmi… a caror semnificatie am postat-o deja mai jos.. sursa:www.poruncaiubirii.ro Psalmul 23: Pentru ca să se deschidă ușa, atunci când se pierde cheia. Psalmul 24: Pentru oamenii pe care îi pizmuiește mult diavolul și le aduce mereu piedici în viața lor, ca să cârtească. Psalmul 25: Atunci când cere cineva ceva bun de la Dumnezeu, pentru ca să i-l dea fără să-l vatăme. Psalmul 26: Pentru ca Dumnezeu să-i păzească pe săteni de oștirile vrăjmașe, ca să nu facă rău oamenilor și jafuri în gospodăriile lor. Doamne ajuta-ne si ne ocroteste ! https://i75.servimg.com/u/f75/19/61/71/78/n2c0mi10.gif

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Raspunde. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la CALENDARUL ȘI PSALMUL ZILEI…

 1. anitanna zice:

  De ce îmi îngradiți modul de postare…!? ☕ ❤️ 🍀 🏡 ☕ 🍵 👋 🙏
  DE ce nu-mi dați posibilitatea să-mi aranjez eu asa cum îmi doresc mesajele pe blog?
  🤐

  Apreciat de 1 persoană

 2. anitanna zice:  Iata-ne pasind in lunea albastra din cafeneaua noastra,o zi din august -gustar, a linistii si bucuriei sufletului … 17, a 230-a zi din an.
  Bun venit tuturor de oriunde sunteti… !
  Astazi,in calendar:
  Sf.Mc.Miron preotul,
  Sf.Straton si Ciprian.


  Sfinții Mucenici Miron preotul, Straton şi Ciprian Sfinții Mucenici Miron preotul, Straton şi Ciprian Pr. Eugeniu Rogoti, 17 August 2020
  Sfântul Miron preotul a trăit în Grecia pe vremea împăratului roman Decius (249-251), pe când era cârmuitor al ţinutului Antipatros, aprig prigonitor al creştinilor. Sfântul Miron era de neam bun, cu dragoste de Dumnezeu şi de oameni. Într-un an, de ziua praznicului Naşterii Domnului, cârmuitorul Antipatros a intrat în biserica unde slujea Miron, ca să-i prindă pe creştini. Sfântul Miron l-a certat atunci pe cârmuitor cu cuvinte de dojană părintească. Prigonitorul, mâniindu-se, a poruncit ca preotul să fie legat de soldaţi şi dus la locul de tortură a creştinilor. După multe şi cumplite chinuri, Sfântul Miron a fost dus în Cizic, unde i s-a tăiat capul, intrând astfel întru bucuria Domnului și dându-şi cinstitul său suflet în mâinile Lui.
  Astazi,va ofer spre lecturare si asculatare,dupa :www.bibliaortodoxa.ro,PSALMUL 22:
  Psalmul 22

  1. Domnul mă paşte şi nimic nu-mi va lipsi.
  2. La loc de păşune, acolo m-a sălăşluit; la apa odihnei m-a hrănit.
  3. Sufletul meu l-a întors, povăţuitu-m-a pe căile dreptăţii, pentru numele Lui.
  4. Că de voi şi umbla în mijlocul morţii, nu mă voi teme de rele; că Tu cu mine eşti.
  5. Toiagul Tău şi varga Ta, acestea m-au mângâiat.
  6. Gătit-ai masă înaintea mea, împotriva celor ce mă necăjesc; uns-ai cu untdelemn capul meu şi paharul Tău este adăpându-mă ca un puternic.
  7. Şi mila Ta mă va urma în toate zilele vieţii mele, ca să locuiesc în casa Domnului, întru lungime de zile.
  sursa:www.bibliaortodoxa.ro/carte/
  Psalmul 22: Pentru ca Dumnezeu să îmblânzească copiii neastâmpărați și neascultători, care îi mâhnesc pe părinții lor.
  In zilele urmatoare voi posta spre lecturare
  si ceilalti Psalmi… a caror semnificatie am postat-o deja mai jos..
  sursa:www.poruncaiubirii.ro
  Psalmul 23: Pentru ca să se deschidă ușa, atunci când se pierde cheia.
  Psalmul 24: Pentru oamenii pe care îi pizmuiește mult diavolul și le aduce mereu piedici în viața lor, ca să cârtească.
  Psalmul 25: Atunci când cere cineva ceva bun de la Dumnezeu, pentru ca să i-l dea fără să-l vatăme.
  Psalmul 26: Pentru ca Dumnezeu să-i păzească pe săteni de oștirile vrăjmașe, ca să nu facă rău oamenilor și jafuri în gospodăriile lor.
  Doamne ajuta-ne si ne ocroteste !

  Apreciat de 1 persoană

 3. anitanna zice:


  Învitație la cafea și la.. admirați și priviti arta frumosului…..

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.