CALENDAR si…STIATI CA ?


 


STIATI CA ?
Astazi in calendar:
https://youtu.be/PHi-ULvRGIw
2020 » Sf. Ap. Bartolomeu si Barnaba ;
Sf Ier.LUCA,Arhiepiscopul Crimeii (sarbatoare ortodoxa) si HRAMUL bisericii mele ,SF TREI IERARHI din Galati.
2020 » Sf. ap. Bartolomeu si Barnaba (sarbatoare greco catolica)
2020 » Preasfanta inima a lui Isus si Sf. Barnaba (sarbatori romano catolice)
https://anitanna.wordpress.com/2019/05/22/miercurea-mov-in-cuvinte/
Ori stiati ca:?
2008 » In Romania, in Bistrita Nasaud, un incendiu distruge Biserica Evanghelica din Bistrita
2006 » In Romania, la Cluj Napoca, cu ocazia TIFF 2006, filmul „A fost sau n-a fost?” in regia lui Corneliu Porumboiu a castigat Trofeul „Transilvania”
2004 » In SUA, la Washington DC, la Washington National Cathedral, au loc funeraliile fostului Presedinte Ronald Reagan2002 » In SUA, Congresul SUA, il recunoaste pe Antonio Meucci, ca si inventator al telefonului1993 » In SUA, are loc premiera filmului Jurassic Park, de Steven Spielberg1992 » In Romania, la Bucuresti, are loc prima editie a Targului International de Carte Bookarest1991 » In Filipine, are loc eruptia vulcanului Pinatubo. Colana de cenusa putand fi vazuta de la 100 km departare1987 » In Marea Britanie, Partidul Conservator, castiga alegerile parlamentare, iar Margaret Thatcher, castiga al treilea mandat de Prim Ministru1985 » Sonda spatiala sovietica Vega 1, aselenizeaza pe planeta Venus1979 » A decedat John Wayne, actor american Mai multe pe  pagina diverse stiri si informatii  dati va rog clik pe banda neagra….sub antet

Si iarasi…STIATI CA ?
Biserica Neagră este cel mai mare edificiu de cult în stil gotic din sud-estul Europei, măsurând 89 de metri lungime şi 38 de metri lăţime. În această biserică încap circa 5.000 de persoane.Biserica Neagră este celebră nu doar prin dimensiunile sale ci şi prin alte lucruri: astfel, în cloponiţă se află cel mai mare clopot din spaţiul românesc, un clopot din bronz care cântăreşte 6 tone. Biserica Neagră este cunoscută şi pentru marea sa orgă având peste 4.000 de tuburi, fiind una din cele mai mari din Europa de Sud-Est. Corul susţinut de contraforţi exteriori decoraţi cu edicole care adăpostesc statui de sfinţi constituie unul din puţinele exemple de acest tip din Transilvania. Colecţia de covoare orientale a Bisericii Negre este cea mai bogată de acest tip din România. Săptămânal se organizează un concert de orgă.

De la Wikipedia, enciclopedia liberă.
…………………………………………
CREDINTA,IUBIREA SI SPERANTA ! ❤

Doamne iarta-ne si ne ocroteste !</span

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Raspunde. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.