GAND !


 

Doare să îţi simţi sufletul greu. Trist. Obosit. Dezamăgit. Doare rău! Este o povară  pe care o  simţi că e prea greu de dus… Şi ce amplifică şi mai mult totul este faptul că se petrece în interior, şi doar tu ştii la ce intensitate si de ce  Nimeni altcineva.

Ceilalţi poate văd zâmbete, dar tu simţi durere. Sufletul este foarte fragil şi poate fi rănit foarte uşor. Şi atunci când păţeşte asta, el nu ştie să zâmbească… El suferă, se consumă şi se întristează. Şi e păcat! Pentru că nu merită asta!

Este de datoria ta să ai grijă de sufletul tău. Este de datoria ta să-l vindeci, nimeni nu o poate face în locul tău, poate că unii vor încerca, dar cel mai important remediu eşti tu.

Este de datoria ta să-l păstrezi frumos, curat, luminos, cald şi primitor.

Este de datoria ta să-l fereşti de oameni rău intenţionaţi. Dacă ar fi după el, i-ar primi pe toţi, e atât de bun!

Dar tu trebuie să ai grijă de el. Făcând asta, făcându-ţi sufletul fericit, vei fi tu la rândul tău fericit!

……………………………………………………………

Va asteapta cafeaua…e marti si roz in cafeneaua noastra,liniste si bucuria apropierii iesirii la  libertate…aer si plimbare,la soare , iar altii la serviciu , ne vom vedea copiii si nepotii, poate ca ii vom strange in brate de atat dor… .Totul creste in suflet odata cu speranta de normalitate…dar dupa 15 MAI…mai avem de asteptat cateva zile cu rabdare si cu multa rugaciune.
Doamne ajuta-ne si ne iarta pe noi pacatosii !
Sa fiti iubire…!

..ninge cu flori,cu petale de bucurie si liniste… peste asteptarile noastre de 61 de zile(ale mele) de carantina  , poate ca voi aveti mai putin….

O zi binecuvantata !

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Raspunde. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.