FOR YOU !…Crescand,am invatat trei”NICIODATA „: Niciodata sa nu judeci o persoana dupa aparente; Niciodata sa nu te increzi prea mult in oameni; Niciodata sa nu dai prea mult,pentru ca nu vei primi nimic.! Sa fiti iubiti(e) !


        mariposas-gif-animados-gifmaniacos.es-3    Iată misterul vieţii. Niciodată să nu te simţi perfect, niciodată să nu pretinzi că ai dreptate – să nu te laşi prins niciodată în capcana asta. Şi niciodată să nu gândeşti despre cineva că greşeşte, pentru că aceste două lucruri merg mână-n mână – dacă te simţi corect, îi vei condamna întotdeauna pe alţii şi te vei gândi că altcineva greşeşte. Acceptă oamenii aşa cum sunt. Ei sunt aşa cum sunt, cine eşti tu să decizi dacă au dreptate sau dacă greşesc?
Osho în Compasiunea, suprema înflorire a iubirii (2006)NdH7cYovYEUmsv4cHuy6izmDS7AoVNesJzoVD1aQa604KsJoJj53b2RxgveHgCF5                                      Sa  aveti o zi de marti reusita!siUBhUpKSVps-hBVRRro8XLGQmveODJPKZHN4nTqOuqZpM1r6BhqGHMnWmu29tNmr0evx611 (1)Hristos a Înviat!4thtchead2mariposas-gif-animados-gifmaniacos.es-3

by anita

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Raspunde. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la FOR YOU !…Crescand,am invatat trei”NICIODATA „: Niciodata sa nu judeci o persoana dupa aparente; Niciodata sa nu te increzi prea mult in oameni; Niciodata sa nu dai prea mult,pentru ca nu vei primi nimic.! Sa fiti iubiti(e) !

 1. anitanna zice:

  …. de la Nicolae Steinhardt …. 10 sfaturi de viață ….
  1.“In lumea păcatului perfecțiunea nu se încheagă.
  2.Se cuvine așadar să avem un nou ideal: idealul nostru să nu fie perfecțiunea – generatoare de băi de sânge, opresiune, intoleranță, închisori, torturi și lagăre -, ci dimpotrivă, imperfecțiunea. Să recunoaștem că, lumește, suntem limitați și să tindem cu toată puterea spre o imperfecțiune cât mai puțin rea, singura cu putință aici.”

  3.Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoși.
  4.Nimeni să nu silească pe aproapele său, nici măcar pentru a-i face bine.
  5.Împrejurările sunt mai întotdeauna grele. Împrejurările nu pot fi scuză decât pentru ratați.
  6.Prieten se numește omul care te ajută fără ca verbul să fie urmat de un complement circumstanțial de timp sau de loc sau de mod.
  Elementara deșteptăciune e o îndatorire.
  7.Biruința nu-i obligatorie; obligatorie e lupta.
  Ochii noștri nu sunt concepuți pentru dispreț, ci pentru a exprima cu ei chipul iubirii ce se căznește să iasă din sufletele noastre.
  8.În viața noastră nu există profesori mai severi decât viciile și incapacitățile noastre.
  9.Drumul către iubire se îngustează când ne uităm spre ceilalți de la înălțimea vulturilor aflați în zbor.
  10.Dumnezeu iubește nevinovăția, nu imbecilitatea.
  Nicolae Steinhardt (29 iulie 1912 – 30 martie 1989) (webcultura)………………..

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.