CAND VINE SEARA ! — Anitanna’s Blog la Cafeneaua „Trandafirul rosu”


via CAND VINE SEARA ! — Anitanna’s Blog la Cafeneaua „Trandafirul rosu”

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la CAND VINE SEARA ! — Anitanna’s Blog la Cafeneaua „Trandafirul rosu”

  1. anitanna zice:

    Cand vine seara…va doresc sa-i aveti pe cei dragi langa voi,acasa..acolo unde inima se simte linistita…plina cu iubire !


    Eu,astept ninsoarea, caderea primilor fulgi de nea…asa cum se anunta la tv…nu stiu daca in cele 17 judete este inclus si judetul meu,sudul Moldovei… .
    Astazi vremea a fost cam mohorata,rece,cu vand sfichiuitor semn ca pe undeva mai departisor este iarna,iarna adevarata… e ger…. e zapada.!
    Seara placuta !

    Apreciază

  2. anitanna zice:


    Va place verdele ?
    S-a purtat prin 2017…alaturi de alte nuante…

    Va doresc o seara de vineri binecuvantata cu liniste si multa armonie…

    Sa stiti ca.. :

                                                „Viata nu e nici prea scurta,nici prea lunga.
    
                                                     E numai buna pentru a fi traita.”
    

    Mihail Mataringa

    Apreciază

    • anitanna zice:

      Astazi,la pranz dupa ce am iesit de la biserica am intrat intr-un magazin de pe Brailei..in Tiglina..Elegant cred ca se numeste…
      Rochii,buze,taioare,fuste.. de ultima moda,stil… modern!
      Fata,a probat cam 5-6 rochii,dar atat de scumpe si cu o croiala cam incerta… deloc bine retusata,finisata,cusaturile ma refer…
      Manechinul,cred ca avea ori o parte de corp mai mare,ori un san mai voluminos..am ras, pe seama asta… cu vanzatoarea,aratandu-i greseala… 😛
      dar ca pret…mamaaaaaaaaaa… 6-7 milioane o rochie dintr-un material lucios,gri,argintiu,ori pe negru…,cu ceva cusaturi cred ca la masina realizate, aplicate pe ele…,bust,mansete ori la poale…in culori… flori divers colorate…
      Norocul ei ca nu i s-a potrivit nimic !
      Nu meritau banii…\De asta am inceput sa scriu despre…moda!
      Sunt in afara…nu mai merg in pas cu ea..asa ca va las pe voi mai tinerelor…
      Seara buna !

      Apreciază

  3. anitanna zice:

    Culorile la modă, pentru anul 2019-2020:
    În fiecare an, moda neapărat se schimbă, fie total, fie doar parțial. Însă, întrebarea referitor la culorile ce se vor purta în sezonul următor, este mereu actuală. Fiecare femeie vrea să fie la modă și să arate impecabil.
    În perioada 2019-2020 cele mai populare și actuale culori vor fi:
    – galben;
    – maro;
    – portocaliu;
    – roz pal;
    – albastru;
    – nuanța de ”asfalt umed”;
    Numai verdele nu se regaseste printre ele…
    sursa..Google,cautati si cititi totul….. În articolul de acolo va vor vorbi despre culorile ce vor fi la modă în acest sezon. La fel, se analizeaza cum acestea trebuie purtate și combinate între ele, astfel încât să obțineți o ținută ideală.
    Înafară de nuanțele în vogă, nu vom scăpa din vedere și printurile de pe stofă. Echipa noastră a pregătit o selecție fascinantă de ținute, ce sunt executate în cele mai actuale culori. Suntem siguri de faptul că veți fi plăcut uimite.

    Apreciază

  4. anitanna zice:

    Ce semnifică această culoare a anului 2020 – Zori Liniștite?
    Dorința oamenilor de a găsi tihna de acasă, de a fii alături de familie și prieteni, de a găsi sens în viața lor și de a fi provocați din punct de vedere creativ. Grijă față de ceilalți, joacă, sens, creativitate – toate pot fi exprimate prin nuanța anului 2020, un an în care tehnologia roboților și a caselor inteligente se anunță a fi în creștere și care va determina oamenii să-și caute și să-și definească umanitatea. Deci, dincolo de trend, de modă, e bine să ne oprim din iureșul vieților noastre și să ne întrebăm ce înseamnă să fim oameni? Suntem pregătiți pentru un viitor în care tehnologia va prelua multe dintre activitățile pe care le facem? Cum și prin ce ne definim ca ființe umane? Zori Liniștite – este ceea ce visăm, la ceea ce aspirăm – un viitor în care avem grijă unii de alții și de natură, găsim timp și energie pentru joacă, ne sodăm și explorăm interiorul minții și sufletului și ne accesăm resursele creative. Iată, aceste lucruri pot fi exprimate printr-o nuanță, etalată în variate combinații de culori, precum viața noastră. Dar hai să vezi cum poți combina culoarea nului 2020 și care sunt și restul nuanțelor ce o pot însoți.
    Adela Parvu
    Cititi mai mult pe Google…

    Apreciază

  5. anitanna zice:

    Sa va reamintesc doar asta vreau, 🤫🌝, cum ca, astazi am intrat in alt magazin cu rochii, sa fereasca ce am vazut, pipait si probat… Raman la ce am sunt de o suta de ori mai bune calitativ, elegante… Eu ma simt confortabil…, doar doream ceva nou, dar iarasi nu a fost sa fie .Oricum preturile ne omoara! Nu merita!

    Apreciază

  6. anitanna zice:

    Hm… Am ceva cu albastru, mov, alb.. Vesel, spun cei dragi ca ma face supla, ma subtiaza.. Nu-mi pasa si nu-mi doresc asta, doar ca-mi plac combinatiile culorilor , vesele fata de ce port.
    Ai grija, s-ar putea sa nu-ti placa!

    Apreciază

  7. anitanna zice:

    Credeti ca am ajuns acasa cu mana goala!?
    Da de unde… Iata… 🐱🤫🌝🤭
    ..o rochie

    si o fusta grena cu o bluza….

    Apreciază

Comentariile sunt închise.