DESPRE TOAMNA…..


RGi-DCsPLzG2SKYYXLgGRIVOHMEVVSHOWsQj3s-LmQlFQ_FwiGFHOG1hgSM_oTcy    Peste cer se va asterne un sal mare de nori cenusii care vor pluti deasupra caselor,pamantului , iar din ei vor incepe sa cada suvoaie de ploaie ciobaneasca ..ce ne vor creea o stare de melancolie… asa erau unele toamne odata !
Asta a fost mai speciala… :p

Toamna este fermecatoare prin ninsoarea de frunze galbene-ruginii, verzi-aurii si rosietice care se astern pe pamantul reavan la fel unui covor colorat.Vantul tomnatic si racoros va indeamna frunzele la dans, iar ele care nu stau mult pe ganduri si chiar de-ar face-o nu pot reusi asta…. ❓ deci,indata vor incep sa danseze…intr-un dans lent, lin, gratios spre pamant….,iar bucuria vederii dansului lor necontenit… va fi minunata!?Va doresc,tuturor celor care vizitati acest blog sa aveti un sfarsit de toamna minunata cu reusite si multe impliniri neasteptate,nebanuite!
Sa fiti iubite,i!
Si totusi…a venit,IARNA !


…………………………….


O noua zi !!! … oare cate din dorintele noastre, omenesti, vor prinde viata ? Eu                                     iti doresc ca raspunsul sa fie : TOATE .
O zi minunata!RGi-DCsPLzG2SKYYXLgGRIVOHMEVVSHOWsQj3s-LmQlFQ_FwiGFHOG1hgSM_oTcy

 

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.