GANDURI SI SFINTII ZILEI…


autumn34274494_1804924316230678_2291153744320004096_n.jpg k2g_c5csbpukh00t8sn0brxsygz1xugt-bqufca7ml3k8_nupjcocsgnww1foh1zSuntem,noi oamenii dimineti ori amiezi…poate ca si inserari?

” Dacă vrei să te iert, adu-mi flori de câmp, dacă nu… te voi ierta oricum…”
„If you want to forgive you, bring me flowers field, if not … I forgive you anyway…

Bun venit pe acest topic…in cafeneaua sufletului !
Astazi,in calendar:
*Odovania praznicului Inaltarii Sfintei Crucil
Arhid. Ştefan Sfarghie, 21 Septembrie 2019:

**Sf Apostol Codrat;
***Sf.Proroc Iona.
………………………………………………………
Sfântul Codrat a fost ucenic al Apostolilor Domnului. După tradiția Bisericii el a propovăduit Evanghelia în mai multe locuri dar în special în Atena, unde a fost și episcop. În apărarea creștinilor care erau persecutați el a scris o Apologie adresată împăratului Adrian (117-138), pe când acesta era în Atena, în 124. Sfântul Codrat a arătat popoarelor calea cea dreaptă a credinței în Mântuitorul Hristos, dar păgânii, închinători la idoli, l-au bătut cu pietre ca pe un alt Ștefan. Din acest motiv a mers și a propovăduit cuvântul Evangheliei în Magnezia, dar, fiind prins de păgâni, a fost cumplit chinuit de aceștia până ce, sfârșit de puteri, și-a dat sufletul în mâinile Domnului.
sursa:ziarullumina.ro

……………………………………………………………

Daca suntem ca niste boabe de roua desprinse din frunzele care incep sa ingalbeneasca usor,sa-si schimbe culoarea si ne grabim sa ne dezlipim de ele ca sa nu cadem odata cu ele spre pamant,,da…suntem !
Crestem se spune,ori ne imaginam ?! …odata cu razele soarelui care inca ne mai lumineaza si ne incazesc sufletele si ne imaginam,iarasi, o lume care ne inconjoara mai buna si curata,care-si deschide  portile sufletului ca sa primeasca dragoste,mirari si povestind amintiri…?
De fapt eu cred ca esti ceea ce gandesti !

 

Eu mai cred ca daruiersti ceea ce esti… <3

Gand bun,bucurie in suflet si o zi de sambata cu galben mult in ea  ca  la rasaritul soarelui de la orele 7 astazi… in cafenea,desi  se mai vede culoarea de ieri,de vineri-portocalie…   😕 😛 …sa aveti acolo unde va aflati chiar si la mii si mii de kilometri de cafenea !
Va pretuiesc si va imbratisez virtual !
Va multumesc !

autumn

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

VA MULTUMESC !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.