VENITI PRIVIGHETOAREA CANTA ! SI LILIACUL A INFLORIT !Priveste ce minunata este natura ! Imaginile sunt pline de puritate… divinul răsare din fiecare floare, din fiecare picatură de apă. S-o admiram si sa uitam de grijile zilei de maine !Zâmbetul sa-ti fie mereu blând precum soarele primaverii. care ne pedepseste in aceste momente si zile chiar prin disparitia lui sub norii grei ce-i vad pe cerul imens…
Inima sa-ti tresară mereu de bucurie la atingerea frumoaselor flori de sub fereastra casei tale,din gradina ta… atunci cand le privesti ori le ingrijesti,le admiri… 😕 :P.
Iar minunea renasterii naturii sa-ti aduca aminte ca
… întotdeauna mai exista o speranţa … ❤


veniti-privighetoarea-canta-si-liliacul-a-nflorit_dd5d0c6949a916
Alexandru Macedonski
– Rondelul privighetoarei
Privighetoarea-nvietoare
A-ntrematorilor fiori,
Desteapta prin caisii-n floare
Ale zefirilor viori.

E ca-ntr-o alta sarbatoare
Printre-ale pomilor ninsori
Privighetoarea-nvietoare.
A-ntrematorilor fiori.iiFmsPXf46Fn9ggX4i4B233KKhEY3FyPcZR1Ya7fGrxxm7lyWL2Xlg==

Si printre tihna lucitoare
Ce-si varsa luna din comori,
De viata e redatatoare
Pentru-orice searbezi muritori,
Privighetoarea-nvietoare.
Asteptand..LUMINA LUMII, INVIEREA …..sa fiti,IUBIRE !buna-dimineata-primavara-11_69e9445c8deeea24 (1)

 

 

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la VENITI PRIVIGHETOAREA CANTA ! SI LILIACUL A INFLORIT !Priveste ce minunata este natura ! Imaginile sunt pline de puritate… divinul răsare din fiecare floare, din fiecare picatură de apă. S-o admiram si sa uitam de grijile zilei de maine !

 1. anitanna zice:


  https://anitanna.wordpress.com/2015/04/26/venitiprivighetoarea-canta/

  Priveste ce minunata este natura !
  Imaginile sunt pline de puritate… divinul răsare din fiecare floare, din fiecare picatură de apă. S-o admiram si sa uitam de grijile zilei de maine !


  😀 doar muzica,ganduri, poezie si multe imagini… !
  Cafeaua are acelasi gust mereu… intra si ai sa te convingi si de asta !
  BUN VENIT !

  Apreciază

 2. anitanna zice:


  Trebuie sa stim….
  Candela

  [Candelă] Numele de candelă vine din limba greacă – Kandila sau din slavonă – Kadilo, care înseamnă lampă veghetoare. În afară de lumânări, în Sfintele Biserici ard şi luminile discrete ale candelelor, în care se pune untdelemn. Candela are aceeaşi însemnătate ca şi lumânările. Candelele sunt aprinse în altar şi în interiorul Bisericii.Photobucket

  Deasupra Sfântului Chivot de pe Sfânta Masă în care se păstrează Sfânta împărtăşanie pentru cei bolnavi, arde necontenit, în cinstea ei, o lumină din candela ce este suspendată, de obicei de Crucea ce străjuieşte în spatele dinspre răsărit al Sfintei Mese. Candele mari, suspendate, ard deasupra uşilor împărăteşti ale altarului, precum şi la icoanele împărăteşti de pe catapeteasmă.

  Candela este un obiect de cult folosit în Sfânta Biserică pentru a lumina în faţa unei icoane. Ea este suspendată sau aşezată pe un suport fixat pe rama icoanei. Suportul în care se pune un pahar de sticlă care conţine untdelemn, poate fi făcut din metal, marmură sau ceramică, uneori cu incrustaţii.

  La suprafaţa untdelemnului se pune o feştilă care se aprinde şi care arde până se consumă tot uleiul din pahar.Photobucket

  Lumina candelei este un omagiu, un semn de cinstire al sfântului zugrăvit în icoană, este şi o jertfă adusă lui Dumnezeu prin arderea untdelemnului. Candelele se aprind atât în Biserică cât şi la icoanele din casele credincioşilor, precum şi în cimitire, la căpătâiul morţilor.
  ………

  Apreciază

VA MULTUMESC !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.