DESPRE… OMUL BUN !


UNl6f5bJAwDLDM-lEwEE0FOvt6fXAT0QyeHP3mWxDqkfXgebKsCqzlWgRpBuYU8V.png


Bună dimineața !
Un om îmbunătățit, un om cu sufletul bun purifică spațiul prin care trece.
El este ca o ploaie pe timp de secetă, aduce viață fără să știe, luminează și despovărează fără să facă nimic. În jurul unui om bun timpul curge altfel, lumina poposește mai mult, spațiul însuși se ondulează.
În jurul unui om bun se respiră mai ușor, se gândește mai profund, se iubește mai intens. În preajma omului bun poți să devii un om mai bun.
Omul bun nu este neapărat celebru.
Adeseori, neștiut, trece printre noi și la fel ca și aerul care nu se vede, el este cel care ne menține în viață toate părțile bune ale sufletului.
Omul bun este sursa „oxigenului” cu care se hrănește partea luminoasă a sufletului. Cu cât o comunitate are mai mulți oameni buni, cu atât este mai pur „aerul” care hrănește sufletul.
Dacă mai există bunătate în oameni, cu siguranță pe undeva încă mai există surse ale bunătății, oameni cu adevărat mari.
Fie ca bunătatea din noi să crească și să devină izvor de viață pentru toți cei din preajma noastră.
(Cristian Țurcanu – artadeatrai)B93Jm1vWa7kPy7YaHsPADX6biHvqpcqL_--Vy1z1C17I7sLzIbqaALLcLYP3ZDTt.jpg
Cu soare-n suflet și-n privire să-ți fie ziua, iar sfârșitul de săptămână să fie cu gânduri pozitive, cu bucurie și reușite în tot ce faci!
Zi cu senin pe cerul sufletului și mult bine în viața ta din cafeanea pornesc aceste ganduri ,iar astazu o gasiti,numai daca pasiti pragul ei,in culoarea galbena …
Sa fiti iubite(i) si iubiremdragilor !!🌹🌺🌷 🌺🌹🌷
………………………………………………………….
PENTRU TINE !
Cu stima si respect !
unl6f5bjawdldm-lewee0fovt6fxat0qyehp3mwxdqkfxgebkscqzlwgrpbuyu8v

 

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la DESPRE… OMUL BUN !

 1. anitanna zice:


  Dimineata frumoasa incepe cu o cafea buna si un gand frumos !

  Dar si cu o floare(le aveti in imagine) ,un zambet,o melodie,lecturarea unei carti, cu citirea ori ascultarea stirilor la televizor si cu goblenitul in cazul meu… ori ducandu-ti copilul de manuta la scoala,gradi ( a ,da… nu se mai poarta asa… astazi o faceti cu masina,a trecut vremea noastra !? ,cand inotam prin nameti,si ce bucurie pe ei,pe copilasi,simteau adevarata traire a vietii,mometelor,mai grele,mai frumoase,depinde si nu aveau totul de-a gata !? :D)
  Bun venit !
  Sa aveti o zi de sambata binecuvantata cu tot ce va doriti fiecare !
  Beautiful morning begins with a good coffee and a nice thought,!
  ……………………………………….

  Have on saturday blessed with everything you want each!
  https://anitanna.wordpress.com/pagina-pensionarilor/#comment-124011
  w=640

  Apreciază

 2. anitanna zice:
  Have a nice day!


  Ziua de azi e darul lui Dumnezeu pentru noi. Oare stoarcem toată bucuria și frumusețea din ea ? Oare răspundem vieții cu viață și iubirii cu iubire ? Oare risipim timpul cu sufletul sau cu mintea ? Oare ne bucură miracolul zilnic sau este ascuns privirii noastre ? Oare știm cum să trăim frumos, natural, simplu ?
  Atâta timp cât putem zâmbi, cauza nu este pierdută. Atâta timp cât putem crede, soarta va fi de partea noastră. Atâta timp cât putem visa, oportunitățile nu vor înceta să apară. Atâta timp cât vom fi recunoscători, viața va continua să ne răsplătească. Atâta timp cât vom iubi și vom trăi frumos, viața ne va fi plină de dragoste, magie și fericire. Atâta timp cât ne vom încredința sufletele lui Dumnezeu, vom avea certitudinea că suntem protejați, iubiți și răsfățați de grija lui părintească. Atâta timp cât continui să lupți și să îndrăznești, ziua de mâine îți va zâmbi iar viitorul îți va părea mai luminos și mai clar ca niciodată.
  Zâmbiți. Iubiți. Sperați. Visați. Luptați. Îndrăzniți.
  Viața e un șir lung de oportunități infinite

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.