NU-MI LUA TACEREA !


 

 

zmJARIir0aowQq4grkgI7KVVVIWWXEoBUPRAGB2gCXDoQYOVT2WUVQAUpHQyrBZ7 (1).pngeehsBO3dAiuHSQBuT0vbOzGRNSAuvymO1w1TPg2Mlf9rtxIz9AHjUqHu3TBt47Js.gifPentru tine in prag de dimineata…cateva ganduri !
Buna dimineata suflete dragi si frumoase care pasiti zilnic pragul Cafenelei…. ! ❤
Cafeaua va asteapta precum si gandurile frumoase din ea !
i

a330f7f67a8d7d410085cd567268484a
„Un gand frumos poate fi ca o biserica in care omul isi odihneste sufletul”
Regina Maria
Am pasit in martea roz propusa de Mary a carei revenire o astept mereu !
Iata cu dupa lunea-albastra  in cafenea – cam rece,adanc meditativa, cred ca de la vremea ce statea sa ploua dar nu a facut-o, destul de intunecata partial,dar care relaxeaza,linisteste,confera dor si nostalgie,atat albastru cafenelei cat si vremea … 😕  😕 si apoi luminata , infrumusetata de aniversarea dragii noastre Sad angel…am pasit in martea roz cu liniste ,cu bucurie si speranta si sper…triumf !
Acolo unde va aflati sa aveti numai bine si frumos in gand si suflet ca afara se asteapta ,in zona mea,iarasi ploi… desi cerul este senin,si vantul doar adie printre ramuri,iar gugustiucii sunt tare veseli si guralivi… o incantare sa-i auzi !

NU-MI LUA TACEREA

Aurora Stef
Nu-mi lua tacerea dintre ganduri,
Mai lasa-ma sa ratacesc
Prin spatii abe,peste randuri
Pe care doar le intuiesc.

Cu ochi deschisi catre mirare
s-astept sa vina un amurg
sau poate-un rasarit de soare
cu adiere de cuvant.

Nu-mi lua tacerea dintre ganduri,
mai lasa-ma sa ma incant,
sa cred ca dincoace de nimburi
este dincolo de pamant.
Din Vol.Taceri,Iasi,2013


…………………..
Fiecare zi în care ai reușit să aduci zâmbete pe chipul cuiva.
Fiecare zi în care făcut ceva pentru alții și nu pentru tine.
Fiecare zi în care ai ales adevărul și nu minciuna, cinstea și nu trădarea, bunătatea și nu invidia.
Fiecare zi în care te-ai bucurat de compania oamenilor dragi și de dragostea lor…
Fiecare zi in care simti,faci ceva din toate aste…este o zi castigata !
Și acum trage linie și vezi cât de bogat ești cu adevărat.
O zi cu triumf in cafeneaua roz <3 suflete dragi !

 

zmJARIir0aowQq4grkgI7KVVVIWWXEoBUPRAGB2gCXDoQYOVT2WUVQAUpHQyrBZ7 (1)

Reclame

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Raspunde. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la NU-MI LUA TACEREA !

 1. anitanna zice:


  TOT DESPRE GANDURI…
  https://anitanna.wordpress.com/2017/07/12/gand-la-gand/
  LA O CAFEA :
  Cine a zis că distanța dintre doi oameni se măsoară în kilometri a greșit. Îmi place să cred că nu depărtarea fizică înstrăinează două suflete, ci gândurile și toate care se rostesc sau nu se rostesc undeva la mijloc, între punctul A și B.
  Poate că ai pe cineva drag plecat în străinătate sau partenerul de viață nu doarme tocmai la o pernă distanță de tine. Și-atunci este normal să gândești că drumurile care vă despart sunt împotriva ta.
  A ta și a celui pe care nu-l poți ține de mână sau căruia nu-i poți mângâia obrajii atunci când are nevoie de asta.
  Dorul și dorința revederii sunt ceea ce ne ține treji noaptea, și-atunci parcă-ți amintești cel mai bine cum arătau ultima oară micuțele riduri din colțul ochilor celui plecat sau tonul schimbător din voce în momente emoționante ale aceluiași om de care-ți știi sufletul legat și care acum nu e aici.
  Distanța dintre oameni nu se măsoară în mile. Nici în pași sau rotații pe minut. Nu o măsoară bordurile bicolore de pe marginea autrostrăzii, nici șinele de tren, nici bornele prăfuite pe care scrie mare ”Bine ați venit” și nici panourile de tablă care-ți urează ”Drum bun!”
  Distanța dintre cei care se iubesc nu cunoaște altă unitate de măsură decât…cuvântul. Cuvânt care poate fi șoptit pe înserat sau aproape de zorii zilei, cântat sau rostit la nesfârșit o noapte întreagă, la urechea celui care, din toate plăcerile în viață, alege să adoarmă cu receptorul în mână.
  Cuvântul alină întotdeauna sufletele rătăcite! Vorba celui de departe, fie ea tastată într-o fereastră de chat, primită într-o căsuță de mail sau pur și simplu spusă pe fugă la telefon, poate avea puteri tămăduitoare pentru inimile lovite de dor.

  Nimic nu ne îndepărtează mai mult decât…tăcerea. Niciun meridian și niciun pod n-o poate face mai bine decât ea – cruda și odioasa tăcere. Nu distanța separă inimile, ci indiferența. Cu fiecare ceas în care nu ne vorbim ne îndepărtăm, fără să știm, de omul de lângă noi. Fiecare minut mut ne duce cu câte un pas mai departe de el/ea. De câte ori nu ai avut pe cineva aproape, atât de aproape încât să-i auzi respirația, și totuși îl/o simțeai la continente distanță de inima ta? Asta pentru că distanța dintre oameni se măsoară în sentimente, în bătăi de inimă, în mișcări ezitante de mâini și degete, în pauzele mute din timpul dialogului când, în locul tău, vorbește inima. Și chiar dacă avem sentimentul că între noi și cei plecați departe sunt încă atâtea destinații necunoscute, cu adevărat acolo undeva, la mijlocul distanței, se dezlănțuie o furtună ce dictează pasiuni reînnoite, calități redescoperite, intensitatea cu care simțim ceea ce ni se întâmplă și, în general, lucrurile pe care le asociem cel mai mult cu ideea de a trăi.

  Încearcă, măcar o dată, să-ți aduci omul iubit mai aproape cu gândul.
  Imaginează-ți că e aici, lângă tine.
  Spune-i că ți-e dor.
  Ține-l de mână și vorbește-i în taină așa cum numai mințile singure o pot face.
  Și apoi…lasă-l să plece. Din gândul și din visul tău. Până a doua zi când te vei trezi poate un pic mai împăcat și, de ce nu, mai ”împrietenit” cu ideea depărtării. Dar stai! Ai un apel pierdut! E el. Sau ea. Răspunde-i ! Și adu-l de acolo…aici.

  sursa: https://blogspot-anacafeneauatrandafirulrosu/iulie 2012… preluat de pe net.

  Apreciază

Vrei sa ne scrii ceva ?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.