ASTAZI…PENTRU TINE,SAD !


zmJARIir0aowQq4grkgI7IaZlqJ69ekI9O318PuMgxYriMM2MJLEAlK1l3iaHXLh

Este prima aniversare pentru Sad in cafeneaua noastra  si impreuna ne vom bucura si vom petrece clipe frumoase alaturi de ea .buna_dimineata_buchet_cu_trandafiri_galbeni_1
Urarile pe care ti le fac la ceas aniversar sunt cele de sanatate,de noroc ,impliniri si fericire.. alaturi de cei dragi ai tai si de noi, prietenele virtuale din cafenea.
Iti doresc sa crezi in vise,in oameni dar pe care trebuie sa-i alegi tu,sa stii sa ierti celor care-ti gresesc, fiindca sunt convinsa ca si ei iti vor ierta tie greselile, pentru ca nu este om sa nu
fie supus greselilor, pentru tine care iubesti animalele-pisicile, pentru tine care intri mereu in cafenea si ne urezi cele cuvenite zi de zi ori seara de seara si ne incanti privirea si sufletul cu imaginile,muzica ,gandurile lasate ,pentru ca iti pasa de ce se intampla in cafeneaua noastra… iti spun :

                                                    La multi ani !
Sa ne traiesti si anul ce vine sa ne gaseasca in aceeasi formula !
Sa fii iubita si binecuvantata !
Petrecere frumoasa !
Ziua aceasta sa-ti fie bucurie,veselie si cu mult noroc !
Te imbratisez cu drag !
zmJARIir0aowQq4grkgI7IaZlqJ69ekI9O318PuMgxYriMM2MJLEAlK1l3iaHXLh

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în RASPUNDE !. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la ASTAZI…PENTRU TINE,SAD !

  1. anitanna zice:





    O viata plin cu sanatate,impliniri si cu muta fericire ,cu dragoste si cu ocrotirea CELUI DE SUS !
    Sa fii iubita !
    La multi si fericiti ani !

    Apreciat de 1 persoană

  2. sad angel zice:

    Vă mulțumesc tuturor.

    Apreciat de 1 persoană

  3. sad angel zice:

    Pe data de 23 iulie 1983 m-am născut, am pășit în aceasta viata și de atunci umblu pe cărările vieții. Viața e frumoasa și urâtă, fericita și trista, orice sau aproape orice poate fi rezolvat în viața, mai puțin moartea. Din păcate viata nu înseamnă doar viata, viața înseamnă și moarte. Moartea e finalul vieții trupești, dar sufletul rămâne. Ar fi fost frumos ca a atunci când mori sa intri ca spirit în același trup. Mi-e dor de copilărie, mi-e dor sa văd lumea cu ochi de copil. Pacat, copilăria s-a dus, s-a dus atât de repede. Ziua mea de naștere nu mă face fericita, dimpotriva mă întristează pt ca împlinirea unui an în plus mă apropie de moarte un pic câte un pic. Ma bucura persoanele care îmi sunt alături, familia, prietenii și nu în ultimul rand voi dragele mele prietene virtuale. De cele mai multe ori prietenia virtuala e mai frumoasa decât cea reala. Prietenia virtuala e și ea reala pe o parte pt ca ne atașam intr-un fel unii de alții și nu rănește acest tip de prietenie. Pe când cealaltă din păcate greu se clădește dar ușor se dărâmă.
    Va mulțumesc din suflet ca îmi oferiți o prietenie de calitate, va mulțumesc ca existați și va mulțumesc ca îmi faceți viata mai optimista. 😊

    Apreciat de 2 persoane

    • anitanna zice:

      Ce varsta frumoasa ai !?
      Cat adevar in ce scrii…prietenia virtuala e frumoasa,dar se construieste greu si se darama usor !…😿la fel ca si cea reala ,greu gasesti pe cineva care sa vibreze pe acceasi lungime de unda !?
      Se vede clar ,uneori si aici !😿
      Dar,de multe ori se transforma in real,cand cei care se intalnesc sunt onesti,oameni de calitate cu trairi sincere , omenesti… !
      O zi superba sa ai !🍰🍹☕😘
      Si tot aici,s- a petrecut si asta !
      Nimic sa nu- ti umbreasca ziua!
      🌹 🌻🌞🍀

      Apreciază

  4. anitanna zice:


    Buna dimineata ,draga Sad !🍀🌞🌻👍🍸
    Simt o umbra de tristete,dezamagire,nemultumire sa- i zic in cele scrise de tine !
    La anii acestia ar trebui,sa gandesti altfel,mult mai optimist ,sa fii mai increzatoare in tine,in ce poti realiza !
    Eu,ce as putea face ?
    Daca tu vorbesti asa ,eu ar trebui sa astept cuminte cu mainile pe piept,sfarsitul!?
    Ei bine,dimpotriva,speranta imi e cea care va muri ultima…si cu ajutorul ,Domnului,sub ocrotirea,grija lui,voi spera la cat mai mult !
    Nu ma plang,nu imi este greu,duc in spate mai ales multumirea a ceea ce privesc in urma mea si sunt multumita !
    Paseste si tu cu incredere cu sperante de mai bine,fii doar tu,si totul va fi cum doresti!
    Nimeni nu- ti vrea binele,iar cei din jurul tau care te fac sa te simti tu sunt atat de putini!?…dar sunt !
    Ma bucur ca ai venit in cafeneaua noastra langa noi,ca dai un aer tineresc acesteia…ca ne contaminezi cu tineretea sufletului tau tanar,sincer si minunat…cu drag,respect si bucurie,anita!
    La multi ani cu bucurie si fii vesela ,ai incredere in tine si in fortele tale !
    Sa fii iubita !

    Apreciază

Comentariile sunt închise.