LUNEA ALBASTRA !Buna dimineata si sa aveti o zi de luni cu senin ,calda  si plina cu bunatate!
A trecut,… s-a dus si duminica,am inceput o alta saptamana din februarie care a debutat cu zapada..cu iarna adevarata !Pana acum,aici nu a nins !

 

De ce se urăsc oamenii?

 

                      E atâta necunoscut şi atâta suferinţă legată de soarta noastră, încât legea de toate zilele ar trebui să fie numai dragostea şi mângâierea. De ce se chinuiesc oamenii unii pe alţii? N-au loc sub soare? Nu le ajunge pânza cerului? Sunt atât de grele păcatele ce ne apasă încât ar trebui să lucrăm până la cea din urmă fărâmă de putere pentru a înlătura urâtul ce ne desparte unii de alţii.E multă frumuseţe în lume, dar oamenii orbi nu o văd. Înclinarea spre a face răul e atât de puternică, încât pentru a o învinge a fost nevoie de marea dragoste şi jertfă a Dumnezeului întrupat.Sunt oameni sinceri şi sunt oameni vicleni.E sfâşietor de trist să vezi cum între oameni, ca şi între popoare, calea înşelăciunii dă pas înainte celor ce o folosesc.Viaţa ne dă foarte des acest spectacol: omul bun, omul curat este vânatul celui viclean; acesta din urmă nu poate trăi fără pradă.Morala publică aduce laude şi răsplăteşte fapta acestuia, faptă care nu are nicio deosebire faţă de aceea a unui lup fugărind o căprioară pe întinderile albe ale zăpezii.De ce stau oamenii la pândă şi se vânează unii pe alţii ?De ce cred ei că au loc în lume numai atunci când dispare altul?Locul tău, locul darurilor proprii nu ţi-l poate lua nimeni; îl ai odată cu viaţa.

                   Fiti buni,iertati- va,iubiti-va…macar respectati- va daca nimic din toate astea nu le puteti face!

DSCF8786 modified                         Un bun prieten iti da speranta,te face sa fii tare si te ajuta sa vezi Soarele ce se ascunde dincolo de noii negri,grei…

                                                                            Sa fiti IUBIRE !

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la LUNEA ALBASTRA !

 1. anitanna zice:

  Ce importanta mai are culoarea desi,afara este …alba !? 😛
  Eu,am facut-o verde,iar pana la sfarsitul zilei,cand soarele va apune , probabil ca va fi de alta culoare.. .si asta cred ca-si doreste fiecare ❤ ,o zi de luni ,de ce nu , colorata !
  Va imbratisez !

  Apreciază

 2. anitanna zice:

  Chiar…ma intreb si eu ! ?
  De ce ne uram??
  de ce ?

  suntem rai,invidiosi ??
  De ce???
  Fiti iubite(i) si iubire !


  Daca vreti sa obtineti ce va doriti…iertati,daruiti, intindeti o mana,fiti buni…numai asa veti strange comori nu numai in suflet ci in ceruri… 😕 😛 Acolo unde trebuie de fapt !
  Cele de aici de pe Pamant sunt sortite ruginei, cariilor, hunilor… 😕 adica pierii !
  Muncim in van pentru asta,doar !
  Va imbratisez !

  Apreciază

 3. anitanna zice:


  Unicitate,mister,profunzime…

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.