DESPRE LUCRURI….

Lucrurile bune vin la cei care asteapta !
Nu trebuie sa renuntam la visele noastre, inceputul este intotdeauna cel mai greu.
Lucrurile bune vin la cei care asteapta, lucrurile marete vin la cei care au rabdare si lucrurile speciale vin la cei care se ridica si fac orice pentru a le indeplini.
Nu renuntati niciodata si fiti increzatori in ceea ce faceti. S-ar putea sa existe momente dificile, insa obstacolele pe care le veti intalni in drumul vostru va vor face mai hotarati sa va atingeti obiectivele si sa va vedeti visele implinite.„Chiar si intalnirile intamplatoare sunt rezultatul karmei… Lucrurile din viata sunt predestinate de vietile noastre anterioare. Fiindca nici in cele mai neinsemnate evenimente nu exista coincidente.”

– Haruki Murakami.TBKng2i5OEwWqPmvIYYUYQTyEJbop14kdTwsrjkxYy0s50bfDwYE84gyL73UHlQK
„Schimba ceea ce poti schimba. Accepta ceea ce nu poti schimba. Si invata sa fi indeajuns de intelept pentru a sti diferenta dintre ele.”
– Reinhold Niebuhr
„Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor, viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.”
– Langston Hughes

Reclame

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la DESPRE LUCRURI….

 1. anitanna zice:


  Să ştiţi că nu există pe lume ceva mai de preţ şi mai trainic, mai sănătos şi mai folositor în viaţă decât o amintire frumoasă, şi mai ales o amintire plină de farmec din anii copilăriei, petrecuţi în casa părintească.

  Dostoievski

  Apreciază

 2. anitanna zice:


  Omul este înclinat să îşi numere necazurile, dar nu şi bucuriile. Dacă ar îine cont aşa cum trebuie de evenimentele vieţii, şi-ar da seama că are destule motive pentru a fi fericit.

  citat clasic din Dostoievski

  Apreciază

Bun venit ! Se poate comenta !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s