BUNA DIMINEATA ,MIRECURI !


Vârsta nu e cea pe care o ai, ci aceea pe care o simţi.”
— Gabriel Garcia Marquez

„Marea taină a existenţei nu constă în a trăi, ci în a şti pentru ce trăieşti.”
— Feodor DostoievskiLa multi ani  tuturor,Alexandrilor,Ionilor si Pavelilor… !

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Galerie | Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la BUNA DIMINEATA ,MIRECURI !

 1. anitanna zice:

  O zi de miercuri nu fara cuvinte,ci doar in citate!
  „Timpul linişteşte și lămureşte. Nicio stare sufletească nu poate rămâne neschimbată de-a lungul timpului.”
  — Thomas Mann

  „Există o categorie specială de surzi: aceia care nu vor să audă decât ce spun ei.”
  — Tudor Mușatescu

  Apreciază

 2. anitanna zice:

  „Marea taină a existenţei nu constă în a trăi, ci în a şti pentru ce trăieşti.”
  — Feodor Dostoievski

  Apreciază

  • Mary zice:

   Test: Alege imaginea si afla ce spune despre tine.

   Test: vezi ce spun psihologii americani despre personalitatea ta! Alege imaginea şi află…

   Deseori, testele vizuale sunt cele mai sunt exacte. Ce spun psihologii americani despre personalitatea ta? Alege imaginea şi citește mai jos!
   Imaginea N1:

   Relaxat, vesel, optimist

   Îţi place viaţa liberă, plină de spontaneitate. Trăiești fiecare zi la maxim şi savurezi fiecare clipă. Deviza ta interioară: “Trăim doar o dată”.

   Eşti curios şi deschis la tot ce-i nou. Nu e nimic mai rău pentru tine atunci când simți că nu mai ai puteri şi nu te poţi mişca înainte. Te sperie tot felul de restricții şi nu poţi suporta când cineva îţi oferă sfaturi şi te învaţă ce să faci, dacă nu ai solicitat aceasta. Iubești surprizele.

   Imaginea N2:

   Independent, neobișnuit, neconvențional

   Ai nevoie de libertate nelimitată – pentru că doar aşa te poți afirma în felul tău unic. Eşti creativ, atât la muncă cât şi în afara ei.

   Eşti – individualist. Apreciezi manifestarea personalității, indiferent care ar fi, şi niciodată nu urmezi orbește exemplele străine. Trăiești după propriile reguli morale, chiar dacă eşti nevoit să mergi împotriva celor mai apropiați oameni.

   Imaginea N3:

   Predispus să analizeze, sensibil, gânditor

   Te loveşti, mai des decât alţii, cu lupta dură fie cu oamenii, sistemul sau cu tine însuți. Nu poți tolera superficialitatea. Preferi să rămâi singur, decât să ai conversații despre nimic. Eşti un prieten bun, pentru oamenii în care ai încredere.

   Imaginea N4:

   Armonios, echilibrat, cu picioarele pe pământ

   Valoarea ta principală – naturalețea. Nu suporți nimic artificial, ostentativ, pretențios. Îţi plac liniile şi formele simple, comunicarea simplă şi uşoară.

   Oamenii se simt bine alături de tine, provoci admirație. Ei se pot baza pe tine, deoarece niciodată nu arunci vorbe în vânt, răspunzi de propriile acțiuni. Oamenilor dragi le oferi sentimentul de siguranță şi spaţiu suficient pentru a nu se simţi legați şi nici abandonați. Dăruiești multă căldură şi omenie.

   Imaginea N5:

   Profesional, încrezător în sine, pragmatic

   Eşti un realist care nu se va îndoi de decizia luată. Începi orice lucru responsabil, pentru că mai devreme sau mai târziu îl vei face. Eşti încrezător în propriile forţe şi împărtăşeşti acest lucru şi cu alţii. Nu poți fi satisfăcut pe deplin, dacă nu ţi-ai realizat planurile, exact aşa cum ţi-ai dorit.

   Imaginea N6:

   Paşnic, chibzuit, neagresiv

   Consideri că comoara cea mai de preţ sunt relaţiile dintre oameni. Îţi găseşti uşor prieteni, deşi laşi loc pentru independenţă şi intimitate. Uneori simți nevoia să fii singur pentru a-ţi asculta dorinţele. Trăieşti în linişte şi armonie cu tine însuţi şi cu cei din jur. Apreciezi frumusețea şi fidelitatea. Deşi poţi petrece mult timp în singurătate, nu eşti o persoană singură. Pur şi simplu eşti destul de integru, pentru a nu te baza pe alții.

   Imaginea N7:

   Încrezător în sine, de încredere, capabil să analizeze

   Capacitatea de a înțelege oamenii – este punctul tău forte. Iubești să te înconjuri de oameni unici, pentru că de la fiecare înveți ceea ce încă nu cunoști.

   Un rol important în viaţa ta îl are cultura. Îţi cauţi propriul stil vestimentar, de comportament, gânduri. Eşti destul de tolerant şi capabil să-ţi asumi ceea ce nu cunoşti, dar care te va ajut să creşti ca persoană.

   Imaginea N8:

   Romantic, visător, emoţional

   Extrem de sensibil şi vulnerabil. Preferi să fii cu capul în nori, pentru că acolo te simţi bine. Sentimentele tale – sunt cele mai importante. Consideri că în viaţă neapărat trebuie să ai un vis, iar când se va realiza, să-şi găsești altul. Nu eşti foarte apropiat de oamenii care privesc viaţa realist.

   Imaginea N9:

   Dinamic, activ, încrezător în sine.

   Poţi şi iubeşti să-ţi asumi riscuri. Niciodată nu vei refuza senzațiile tari. Rutina te paralizează şi-ţi taie tot cheful de a trăi. Iubești să fii în centrul evenimentelor. Consideri părerea ta corectă, însă eşti în măsură să-ţi recunoști erorile. Comportamentul tău este imposibil de prezis, pentru că tu însuți nu poți şti ce vei face peste jumătate de oră.

   sursa – relatii.net
   http://prafdestele.net/category/curiozitati/

   Apreciază

 3. Mary zice:

  Eu am ales doi. Si pentru ca n-am trisat acum ma pregatesc sa citesc.
  Sa nu trisati!

  Apreciază

VA MULTUMESC !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.