CITAT


 

pAph7h0FZe_3zAuFxhWi8Rr6sjJ_WfVcZo5jy8BPBOXAs88lDls7RuYWBR29qcoo.gif

 

Cea mai mare parte a problemelor noastre apar doar pentru că nu le-am privit niciodată cu adevărat,nu ne-am îndreptat niciodată atenţia asupra lor pentru a vedea ce sunt ele în realitate.

Încercaţi să creaţi numai lucruri frumoase,nu aduceţi la viaţă nimic urât.Nu aveţi prea mult timp şi nu aveţi nici multă energie de pierdut.Având o viaţă atât de scurtă, având o sursă de energie atât de mică,este pur şi simplu stupid să o pierdeţi în tristeţe,în furie, în ură, în gelozie.Folosiţi-vă energia în iubire, folosiţi-o în acţiuni creatoare, în prietenie, în meditaţie;îndreptaţi-vă spre ceva care să vă înalţe. Şi cu cât vă înălţaţi mai mult,cu atât întâlniţi mai multe izvoare de energie care stau la dispoziţia voastră.

Depinde numai de voi.

Citat, OSHO .pAph7h0FZe_3zAuFxhWi8Rr6sjJ_WfVcZo5jy8BPBOXAs88lDls7RuYWBR29qcoo.gif

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la CITAT

 1. anitanna zice:

  Neurobiologul american Alex Korb ne împărtășește gândurile sale despre fericire:
  1.Dacă esti într-o perioadă mai dificilă, pune-ți o întrebare: “Pentru ce pot să-i mulțumesc lui Dumnezeu?” Unul din principalele efecte ale mulțumirii este creșterea nivelului de serotonină. Atunci când îi mulțumesti lui Dumnezeu,te concentrezi pe laturile pozitive ale vieții tale, fapt ce crește secreția de serotonină.
  2. Exprima-ți sentimentele negative
  Nu te simți bine? Defineste-ti cumva starea . Ce este: tristețe, îngrijorare, supărare?Acest mic exercițiu e suficient ca să te simți mai bine! Cu alte cuvinte, exprimarea emoțiilor reduce impactul lor asupra omului.
  3. Ia o decizie
  Ti s-a întâmplat vreodată să simți că după ce iei o decizie parcă te simți mai ușurat? Această senzație nu e întâmplătoare.În procesul de luare a deciziilor, noi elaborăm anumite intenții și stabilim anumite obiective. Toate acestea au un impact pozitiv asupra cortexului prefrontal, reducând intensitatea tulburărilor și îngrijorărilor. Luarea deciziilor transformă viziunea noastră asupra lumii, fapt ce iarăși ne ajută să rezolvăm problemele cu care ne confruntăm.
  4. Intra in contact cu oamenii
  Creierul nostru percepe respingerea de către alt om în același fel în care ne-am fracturat o mana….

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.