O ZI CU SOARE !


 

HRISTOS S-A INALTAT !

„Lucrurile pe care le-am dorit eu, nu le-am putut obţine niciodată cerându-le sau luptându-mă pentru ele. Cum poţi să lupţi pentru tandreţe? Sau pentru duioşie? Cel mult poţi să le aştepţi. Aşa că eu sunt învăţată să aştept. Cred că asta fac de când mă ştiu. Aştept…
Pentru voi,o zi frumoasa!
p2Fc00-CttiS6townaAn2ZeEdPJ-IAbot0MaPbKIAq5-Kz8qC74sre1h6uB-CpBf

Asa arata sfarsitul de primavara privit de la fereastra !

Buna dimineata,dragilor si bine ne-am regasit…
Sa incepem ziua cu o melodie…

Suntem cantec….

https://youtu.be/wYCRojOkQBc


,suntem iarna si vara,, dar si primavara chiar si toamna suntem iubire ❤ ,ras,zambet si plans , putem fi dor,ateptare si gand… depinde cum simte si cum isi doreste fiecare ,desigur!
Ti-au obosit picioarele,le simti ca nu mai pot inainta???Lasa gandul sa zboare.. .sufletul sa patrunda unde nici nu gandesti si acesta nu se va simti obosit niciodata,asa ca nu te teme… ca nu vei ajunge unde doresti !?
O zi buna!


anitanna

 

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O ZI CU SOARE !

  1. anitanna zice:


    Fiecare ,credem in dragoste,dar cati am trait oare,pana acum o iubire adevarata???
    Mai cred ca numai dragostea poate ucide..caracatita…singuratatea!
    Poate ca de asta se spune ca singuratatea cand doarme langa tine ,isi lasa un brat de veghe,planton…



     


    Poate ca o iubire adevarata,marea ta iubire,nu o simti neincetat,dar singuratatea o intalnesti la tot pasul..ca un brat de caracatita ce sta treaz..
    in acest moment al diminetii ,prin fereastra larg deschisa prin care patrunde aerul putin racoros si placut al diminetii,imi intra acordurile unei melodii de Dean Martin,cred ca este vorba,din cate imi mai amintesc si eu…de Campiile verzi,melodia preferata a presedintelul Kennedy,dar cati ne mai intereseaza si asta,??? din cei de-o varsta cu mine?! :
    Mie imi place cum canta.. dar cine il mai asculta??? Si totusi,am la un bloc vecin foarte aproape pe cineva care canta la Teatrul muzical,o solista renumita a Galatiului…cred ca de acolo strabat aceste acorduri ale melodiilor de mult uitate…. Va las in compania unei alte melodii si care cred ca va este cunoscuta…. poate ca ati vazut si filmul turcesc???>.. 😕 😛
    Ceva ce poate va inrtereseaza? 😛 😀

    >Bijuteriile cu piatra lunii sunt foarte cautate. Un motiv este faptul ca piatra lunii este o piatra semipretioasa care aduce multe beneficii celui care o poarta si un alt motiv este ca montata intr-o bijuterie aceasta piatra o face sa arate cu totul speciala.

    Bijuterii cu piatra lunii
    se spune ca este absolut ideal de purtat deoarece calmeaza spiritul si nervii. Piatra lunii este receptiva si atrage dragostea. Este folosita pentru a rezolva problemele cu persoana iubita si pentru a face relatia sa fie tot mai prospera. Se mai spune de ea ca este piatra noilor inceputuri. Datorita asocierii ei cu luna efectele pietrei se resimt mai intens in functie de fazele lunii. Legenda spune ca fost o piatra foarte populara in Imperiul Roman iar indienii o considerau a fi o piatra sacra, care aducea mult noroc. In urma cu sute de ani, piatra lunii a fost extrem de populara fiind folosita pentru decorarea unui numar extrem de mare de bijuterii. In prezent sunt bijuterii cu piatra lunii si doamnale doresc sa aiba macar o bijuterie cu aceasta piatra deoarece ea are multe beneficii.
    Aceasta piatra are multe puncte forte, este aducatoare de noroc, ajuta in intuitie, aduce inspiratiei celei care o piatra si ofera protectie.
    Acest colier din argint 925 surprinde prin eleganta si rafinamentul pieselor de piatra lunii atent selectionate, montate cu grija si puse in valoare.


    Apreciază

Comentariile sunt închise.

Descoperă mai multe la Anitanna's Blog la Cafeneaua "Trandafirul rosu"

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura