DESPRE ORICE !


lj9e96XPaSNmyxvJXzIIDJbp0HXBzLmYUCkVQiuvm4BNL86vrsu49eFmAUcjBY--
wdam0gBGJbcWWpsCFoJ4nxKQdKVbSc72P9TS9HJOlMpKIyczyfGEFg.gifSA AVETI O ZI BUNA_zpsj1naqv4h (1)
Bun venit!
Sa aveti o zi reusita!
pBm8J44lEC05bmOptTAoXdnDPX8PU8G1QGOCDrF1p1iRWKv24CHDRA_zpswd92dym3
..o zi in care iubirea,increderea si veselia ,bucuria sa fie doar cu voi si langa voi si ai vostri
dragi!
9b798-ptoym61v3fhvuzia7q1rh51stjgys4vk30alcjagnc1_xa_0qh7z4w253d253d2b252812529
W5U15sGbo8EO6MWXTk_1fACU-cDg-pHgJ0W2675V-xdiPk8etR-Ez6JRNpSUMf7qhttps://anitanna.wordpress.com/flori/#comment-117848
O zi de vineri frumoasa,placuta cu reusite si un inceput de nou weekend cu drag !
lj9e96XPaSNmyxvJXzIIDJbp0HXBzLmYUCkVQiuvm4BNL86vrsu49eFmAUcjBY--

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în Uncategorized, video si imagini cu text. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la DESPRE ORICE !

  1. anitanna zice:


    Stiati ca semintele de FRASIN,in antichitate ,erau folosite pentru ghicirea norocului in dragoste???
    Se spune ca frunza de frasin aducea noroc si asigura succesul daca era descoperita-gasita si purtata de cel care a gasit-o 😀
    O frunza de frasin sub perna atrage visele de premonitie…. :>
    PFFF… nu e mai bine sa spui o rugaciune,un TATAL NOSTRU !?

    Dar,iata ca are si beneficii utilizarea lui…
    sursa:BZI…
    Bolile in care se recomanda extractul din muguri de frasin sunt guta acuta si cronica, artrita gutoasa, hipercolesterolemie, dischinezie biliara si colecistita, congestie hepatica si biliara, celulita, insuficienta renala usoara cu oligurie. De asemenea, are efecte pozitive in obezitate cu retentie de apa, fibromatoza uterina, nevroza anxioasa, retinopatie.
    Totul este pentru amuzament!
    Asta daca nu ati ras astazi… 😕 😀

    DESPRE ORICE !

    Apreciază

  2. anitanna zice:

    Sa va spun o intamplare ciudata, care pare fantezista ati gandi(afirma) cateva dintre voi,dar ea s-a intamplat intr-un orasel micut din Moldova acum ceva ani… 😕
    Deci este autentica !
    Poate ca stiti si voi una la fel,asemnatoare… ? 😛 😀
    Asa ca sa va spun ca intr-un mic oras din Moldova,unul din acelea linistite unde nu se intampla nimic… si unde oamenii aproape ca se cunosc intre ei si se saluta cordial pe strada.. :?, din razbunare,rautate,din dorinta de a provoca durere…un cadru medical ii schimba unei rivale in maternitate,copilul cu unul de romi(tigani) .
    Au trecut anii,copiii se intalnesc la scoala sunt colegi de clasa.
    Se imprietenesc si incep sa se viziteze pana cand rudele isi dau seama ca baiatul crescut de familia de romi,care era bun la carte,cuminte,linistit cam seamana cu tatal familiei ,care de fapt era tatal lui adevarat si care crestea baiatul romilor… 😕 😛 care era lenes,obraznic,ba le-a dat foc pana si la perdele, si in final s-au adresat judecatoriei;s-au facut teste medicale,a durat un proces complicat si lung pana cand justitia a dovedit realitatea si a hotarat ca cei doi copiii sa fie crescuti impreuna ,dar de familia de romani.
    Tiganul-romul a vrut sa omoae copilul pe care-l cresteau ,al romanului… dar in final au plecat din oras…
    Copilul lor nu a mai dorit sa continue studiile si a inceput,pe masura ce crestea sa aiba probleme cu politia…
    Celallat a studiat,este economist,iar acest joc cumplit al destinului a facut ca o familie sa sufere ani si ani…
    ……………
    O poveste cam asemanatoare pe undeva are si filmul turcesc:FURTUNA PE BOSFOR pe care l-am urmarit si eu de curand…”Eroarea unei asistente schimba destinele a doua fetite si ale familiilor lor. Cele doua ajung sa traiasca in lumi diferite, iar anii trec fara ca nimeni sa-si dea seama ce s-a intamplat.

    Cansu si Hazal ajung astfel la varsta de 15 ani, fara a avea habar ca destinele lor ar trebui sa fie altele. Un accident teribil face, insa, ca adevarul sa iasa la iveala. Din acest moment totul va lua o turnura incredibila. O intalnire providentiala are loc intre Gulseren, interpretata de actrita Nurgul Yesilcay si Cihan, rol jucat de mult indragitul Erkan Pettekaya. Tatal lui Cansu si mama lui Hazal sunt fascinati unul de celalalt, fara sa stie ca impart mai mult decat si-ar putea imagina.

    Suntem siguri ca v-ati dat seama cine este actrita din rolul principal! Ati urmarit-o si indragit-o in serialul „Dragoste si pedeapsa”. Viata frumoasei brunete este o adevarata telenovela. Cand nu este pe platourile de filmare, ii dedica tot timpul fiul ei in varsta de 10 ani.

    A divortat de tatal baietelului in 2011, dupa un mariaj de 6 ani:„Osman are o imaginatie foarte bogata si un vocabular mult peste cel al unui copil de varsta lui. Acest lucru se vede si in compunerile pe care le are de facut acasa. De foarte multe ori m-a surprins, si pe mine si pe profesorii lui, cu asocierile de idei si metaforelele pe care le foloseste in compuneri, dar si in exprimarea orala. Este o bucurie pentru mine sa facem temele impreuna! Osman este un copil sensibil, receptiv si foarte vesel.”
    ……………….
    Deci,in viata totul este posibil !
    Depinde de noi,de responsabilitatea,grija noastra,credinta ,cinstea ,omenia si buna intentie ..luati-o cum vreti !
    Sa fiti iubite(i) si iubire!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Doamnă scumpă și dumneavoastră să aveţi o zi binecuvântată!

    Apreciat de 1 persoană

  4. anitanna zice:

    Multumesc la fel !

    Apreciază

Comentariile sunt închise.