GANDURI…


wdam0gBGJbcWWpsCFoJ4nxKQdKVbSc72P9TS9HJOlMpKIyczyfGEFg.gifSA AVETI O ZI BUNA_zpsj1naqv4h (1)-…in asteptarea…LUMINII !paste-799850 (1)BUN VENIT IN CAFENEA !

Fii,un dar minunat pentru cei in a caror viata patrunzi,indiferent daca stai doar o clipa sau vei ramane acolo pentru totdeauna asa cum am fost noi si suntem ,inca,alaturi unul de altul la bine si la greu… ❤
Fii in asa fel incat oamenii aceia sa multumeasca cerului -lui DUMNEZEU-ca te-au intalnit in drum, in cale,fiind pentru ei precum un batran ce alina si vindeca frumos ranile nevazute ale sufletului ….
FII… DOR…!
FII …ALINARE…!
FII…OM !
Sa fii binecuvantat(a) de CEL DE SUS !wdam0gBGJbcWWpsCFoJ4nxKQdKVbSc72P9TS9HJOlMpKIyczyfGEFg.gifSA AVETI O ZI BUNA_zpsj1naqv4h (1)

Anunțuri

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Galerie | Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la GANDURI…

 1. anitanna zice:

   photo zxiDx7HPZiEVyxqpbocEiCKqAhV53Ae7UVmHaFge9YOUzH_IIkWysQ_zpsoq1swsu0.gif

  In Sfanta si Marea Sambata praznuim ingroparea lui Hristos cu trupul si pogorarea la iad cu dumnezeirea pentru a ridica din stricaciune la viata vesnica pe cei din veac adormiti.
  Astfel, noi zicem: „Cand Te-ai pogorat la moarte Cela ce esti fara de moarte, atunci iadul l-ai omorat cu stralucirea dumnezeirii. Iar cand ai inviat pe cei morti din cele de dedesubt, toate puterile ceresti au strigat: Datatorule de viata, Hristoase Dumnezeul nostru, marire Tie”. Randuiala Bisericii noastre este ca indata dupa ce se spun cu cantare cuvintele in care facem prohodirea Mantuitorului nostru Iisus Hristos, indata dupa aceea se pomeneste Invierea.
  HRISTOS A INVIAT !

   photo l-EB1Xxf_2n4XfR7wHAs6Xuh4UHKNnmumE576jOCDM0WxzghqkeutQ_zps87j32bov.png

  Apreciază

 2. anitanna zice:  Ganduri bune , bucurie si lumina !

  Apreciază

Bun venit ! Se poate comenta !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s