GANDURI MAMEI !


 



Mama mea…la noi acasa…vine primavara!
 si ne este frig de atata dor !

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la GANDURI MAMEI !

  1. anitanna zice:

    LA MULTI ANI! DUMNEZEU SA NE IERTE MAMELE ,celor carora le-au plecat la ceruri !
    ,iar pentru cele care le au aproape…multa sanatate,sa va bucurati impreuna, sa le iubiti si ocrotiti,a venit vremea sa le oferiti tot ce va doriti…,asta ca o rasplata,desi nu o asteapta dar asa se cade !
    Fiti…IUBIRE !

    Apreciat de 2 persoane

  2. Mary zice:

    Bine v-am gasit!
    Anita, pupici pentru Cafenea. Adi, am citit ceea ce ai scris despre aceasta sarbatoare. In copilarie asteptam sarbatorile pentru ca atunci nu se muncea. Acum nu cred ca se prea mai tine cont de asta si am observat ca nici la tara nu se mai respecta traditiile in acest sens.Cam asa era si cu cantatul cucului la noi. Era vorba sa nu te prinda nemancata prima data. Apoi era cu manzul si tot asa.
    Voi ce-ati facut astazi? La ce va mai uitati?

    Apreciat de 2 persoane

    • Adi zice:

      Buna, Mary! Eu n-am stiut prea multe despre insemnatatea si obiceiurile acestei zile de sarbatoare si ma fascineaza mereu traditiile noastre cand le depistez . Daca la sate nu se mai stiu, la oras nici atat ….iar batranii nostri , saracii, n-au calculatoare ca sa le transmita traditiile nepotilor, care stau numai pe net sau joaca jocuri chinezesti sau de alte natii,…. cand ar trebui sa fie atenti la cantatul cucului 🙂 … Aseara am incercat sa ma uit la Romanii au talent, dar am adormit , iar azi , fiind ocupata cu treburile administrative, n-am reusit sa vad nimic….interesant ….

      Apreciat de 1 persoană

      • Mary zice:

        Nici eu. Am citit zilele trecute cate ceva.Pup.

        Apreciat de 2 persoane

      • anitanna zice:

        Buna diminearta,Adi…o duminica binecuvantata cu sanatate si tot ce ai nevoie sa fie bun si frumos, in familia ta.
        O duminica placuta si fara prea multe griji !
        Te imbratisez cu mare drag si stii ca tot ce aduci aici este citit cu placere si mai ales cu mult interes asa ca vin cu aceleasi multumiri si pentru tine !
        E urat afara,sunt 7 grade si e vant nebun.. cer acoperit ,dar cant pe ramuri desi sunt tare zgribulite si pasarelele in aceeste zile,iar mugurii in floare deja…s-au oprit din desfacere,sa nu dea vreun inghet ca ar fi iarasi jale mare ?!
        Dumnezeu stie ce face si ce lucrare are cu fiecare…pom ori om…asa se spune !?
        O zi reusita,odihnitoare ,placuta!
        Te pup!

        Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      Am citit si eu cu mult interes ceea ce a scris,dar eram atat de obosita si tremura pana si carnea pe mine incat nu am lasat decat doar doua cuvinte.
      Acum, pentru ca sunt sculata de mult si ma tot gandesc la ziua de ieri,una fericita,placuta,exceptand vremea de-afara… dar cu tristete in suflet,fiindca s-a pomenit in biserica prin slujba si fostul prieten de familie,G C… care ne-a parasit curand,am avut o dupa-amiaza mai agitata… 😕 😛 si fara chef cand vezi ca toate sunt zadarnice,lume descurajata ,deceptionata de cei de-alaturi si in general de viata… 😕
      Aici,in atmosfera ,Cafenelei,uitam,fiindca ne dorim asta de ce este afara,dar nu este suficient..cu o floare,stiti cum se spune,ca nu se face primavara.. Si totusi,conteaza!?
      Asa ca vin cu scuzele de rigoare ,draga mea Adi….. si-mi aduc cu placere aminte si eu de vremurile copilariei si de cum petreceam in aceasta perioada,cum pe atunci nu aveam atatea griji,nevoi(le aveau altii si poate ca noi nici nu banuiam ,nu eram preocupati,nu stiam de astea nimic.. fiindca aveau ei,parintii si buniciii mare grija sa fim noi bine… );acum mi-a venit si mie randul si de asta ma gandesc mereu la ei,la sufletul lor si fac ce pot ca sa le multumesc si sa-i linistesc,asigur ca nu-i voi uita niciodata… 😕 😛
      Mary,la tv nu m-am uitat, nu am avut putere sa fac nici asta…
      Am motait nitelus dupa amiaza,fiindca am venit tarziu de la biserica si a trebuit sa fac si pestele-asa obisnuiesc ,chiar de nu este indicat,se spune ca e un pacat,dar ne place fietbinte,cald,proaspat facut ca sa-l manacam… 😕 😛 Am avut si unul din nepoti la mine,acum a fost cel mare… am impartit coliva si ce am mai pregatitt eu pentru ieri pe la vecine si s-a dus ziua… 😕
      Sa aveti o zi de duminica cu binecuvantari de SUS,eu plec la biserica si astazi in sfanta zi de duminica si am sa ma rog pentru toti…
      Sa-mi ajute Bunul Dumnezeu si sa-mi primeasca ruga… ❤
      Va imbratisez cu mare drag si dor de ,Adi..fiindca o cunosc !
      Pupici cu mii de multumiri pentru tot ce lasati minunat aici !

      Apreciază

  3. anitanna zice:


    In amintirea celor dragi ai nostri plecati in alta dimensiune, cereasca,SUS la Domnul!
    Dumnezeu sa-i ierte !

    Apreciat de 2 persoane

  4. Ileana zice:

    Frumos Anitanna ! ❤
    Weekend placut alaturi de cei dragi ! ❤

    Apreciat de 2 persoane

  5. anitanna zice:

    https://anitanna.wordpress.com/aboutbucataria-cafenelei/bucataria-cafenelei/comment-page-116/#comment-177031
    Va stept in bucataria Cafenelei si cu alte stiri 😀 😕 ..sper sa va faca placere ce cititi si acolo!
    O zi cu binecuvantari de sanatate,bucurii si mult noroc !

    Apreciază

Comentariile sunt închise.