BUNA DIMINEATA,SAMBATA !


 


Yupiiiii>>> 😕 e sambata si,e dimineata ,este mare si sfanta sarbatoare cea a BUNEI VESTIRI … se face  si pomenirea mortilor dimineata in biserici,rugi de odihna vesnica si iertare de pacate… ❤ ,cer acoperit ,vant si foarte rece afara la 8 grade..burniteaza !?
In casa,cald, lniste si aroma de tamaie si de cafea,iar gandurile mele se indreapta spre voi copiii mei dragi si nepoti imprastiati pretutindeni in lume,surori  ai prietene virtuale…..Adi,Bibi,Kmy,Mary,Beta,Felly…acolo unde sunteti fiecare si va trimit un gand bun !
Si ploua trist aici !
La tine poate ca ninge,fulguie usor ca asa au prognozat cei de la METEO, 😕 😛 ?!
Cu nosalgii de primavara .
Si vise de martisor insorit,cald, inflorit si inmiresmat…!
❤ Gaseste timp sa fii bun,
Gaseste timp pentru a te bucura de viata,pentru a comunica,pentru a iubi,pentru acalatori,pentru a-ti bucura sufletul si pentru a bucura sufletele celor din jurul tau.
Gaseste timp pentru a observa viata si a te bucura de minunatiile creatiei lui Dumnezeupe care le intalnim la tot pasul !
Nu uita sa privesti fiecare zi ca pe un dar pretios !
Multumeste Celui de Sus ,mereu pentru asta !
O zi cu binecuvantari si cu multa bucurie in aroma placuta a nelipsitei cafele de sambata dimineata i!
Abia am venit de la slujba de pomenire a celor dragi… ai mei si ai sotului,ai nostri… ne-am rugat si am iertat !
Sa aveti o zi buna,dragile mele trecatoare ori dragi trecatori prin Cafenea !
Sa fiti iubire !
Anunțuri

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Galerie | Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la BUNA DIMINEATA,SAMBATA !

 1. anitanna zice:
  Nu-ti trai viata cu ura in suflet. Vei ajunge sa te ranesti mai mult pe tine, decat pe oamenii pe care ii urasti. Iertarea nu inseamna “Ceea ce mi-ai facut este in regula”, ci iertarea inseamna ” Nu o sa te las sa-mi strici fericirea, pentru totdeauna”. Iertarea este raspunsul… Renunta la ranchiuna, gaseste-ti pacea si elibereaza-te. Si, nu uita, iertarea nu e numai pentru alte persoane, ea este si pentru tine. Atunci cand e nevoie, iarta-te si pe tine, mergi mai departe si incearca sa te descurci mai bine, data viitoare.

  Apreciază

 2. anitanna zice:

  Buna Vestire este prima sărbătoare confirmată în documente, dintre sârbă­torile Maicii Domnului. În popor, această sărbătoare poartă şi numele de Ziua Cucului datorită faptului că această zi reprezintă primul cântec pe care cucul în cânta în acel an, astfel anunţând venirea primăverii. De asemenea, craca pe care cucul stătea când a cântat, era tăiată şi pusă în scăldătoarea fetelor, astfel sperând că flăcăii nu vor decide să le ocolească, conform calendarulortodox.ro.

  anitanna a scris:Iată misterul vieţii. Niciodată să nu te simţi perfect, niciodată să nu pretinzi că ai dreptate – să nu te laşi prins niciodată în capcana asta. Şi niciodată să nu gândeşti despre cineva că greşeşte, pentru că aceste două lucruri merg mână-n mână – dacă te simţi corect, îi vei condamna întotdeauna pe alţii şi te vei gândi că altcineva greşeşte. Acceptă oamenii aşa cum sunt. Ei sunt aşa cum sunt, cine eşti tu să decizi dacă au dreptate sau dacă greşesc?

  Osho în Compasiunea, suprema înflorire a iubirii (2006)

  Apreciază

 3. anitanna zice:

  Ce este viața

  “Nu toate experiențele duc la descoperiri, toate îmbogățesc însă cunoașterea… Viața e alcătuita din sensuri, din văi, din piscuri; altfel spus din platitudine și rutină, din deprimare și din bucurie.
  (…)Viața se compune din țevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coșcovite, din plase pe care le cari de la piață, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar și din Bach și din Beethoven, din Shakespeare și din Tolstoi, din Eminescu și din Blaga, din Michelangelo și din Țuculescu. Totul e viața. Noi trăim dureri și bucurii, dar mai presus de ele trăim viata. Ceva sacru a carui rațiune finală n-o cunoaștem sau încă nu o cunoaștem…
  (…)Femeilor care n-au făcut altceva decât sa își păstreze frumusețea unui trup pe care n-au vrut să-l deformeze cu maternitatea le reproșez inutilitatea, vidul. Mi-e necaz de femeile care nu-și prețuiesc singurul avantaj: cel de-a crea viață. Sunt atâtea femei singure care-ar fi bucuroase să aibă cu cine face un copil.”
  Ileana Vulpescu
  (fragmente din “Arta Conversației”) (WC)

  Apreciază

 4. anitanna zice:

  „Am ales pictura, căci îmi era la fel de vitală ca aerul. Mi s-a părut o fereastră prin care pot să-mi găsesc scăparea într-o altă lume.”
  —Marc Chagall

  Cu un stil personal, poetic, ce stă sub semnul fanteziei şi al melancoliei, Marc Chagall s-a născut pe 7 iulie 1887.

  Moşe Shagal, pe numele lui adevărat, şi-a dorit să devină pictor de mic. Viața de familie s-a desfăşurat în ritmul sărbătorilor religioase, în cartierul destinat de autorităţile ţariste evreilor. Între 1931 şi 1934, lucrează la ilustrarea Bibliei, călătorind şi la Amsterdam pentru a studia cu atenţie picturile biblice realizate de Rembrandt şi El Greco.

  Un artist de talie internaţională, Chagall a călătorit în Olanda, Spania, Italia, Egipt. Caietul de schiţe era nelipsit din geanta sa. În ciuda vieţii dificile şi a problemelor pe care le-a avut de înfruntat, şi-a păstrat naivitatea în picturile sale.

  Sursa foto: baterbys.com

  Apreciază

Bun venit ! Se poate comenta !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s