SPRING…..


                                                     E…primavara!?

PRIMAVARA,  photo butterfly_text.gif“dimineata” unui an, am putea spune, este unul din anotimpurile cele mai solicitante.
 photo 174c02a7-0545-4d7b-a686-9884fd9b59c2.jpg

Toata natura din jurul nostru renaste, se trezeste din somn si iese la lumina de sub patura groasa a iernii. Odata cu ea iesim si noi din amorteala ajutati de culorile tot mai vii din jurul nostru. Daca prin paduri, de sub frunzisul maroniu si umed isi face aparitia prima raza de verdeata – “ghiocelul”, urmat indeaproape de toporasi, brânduse, stelute si o sumedenie de alte flori viu colorate, prin gradinile noastre –  photo 004X05Aob-A.jpglaleaua, narcisa, zambila,lacrimioara si frezia razbat printre bulgarii de pamant proaspat si ne umplu zilele de miresme puternice si culori vii spunand parca: trezirea, omule drag, incepe lucrul in gradina.O zi minunata langa cei dragi;cafeaua este gata si va asteapta sa o sorbiti!3246744732_1_3_bxlnvrsd photo 65591_335602763226377_767490056_n.jpg                                                                    …eu nu…. 😕 😀  photo 2892003859.gif
Reclame

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Galerie | Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la SPRING…..

 1. Cand vad margaritar mor, buchetul de pe clapele pianului este o imagine de VIS!

  Apreciază

 2. Ileana zice:

  Buna ziua draga mea ! Primavara frumoasa cu bucurii, impliniri si tot ce iti mai doresti tu ! ❤
  Primavara frumoasa tuturor de aici, pupici ! ❤

  Apreciat de 2 persoane

 3. Ileana zice:


  As vrea ca acest mărţişor, împreună cu primii ghiocei si primele randunele care vestesc regenerarea naturii, sa fie si un simbol al înălţării sufletelor noastre. Fie ca aceasta primavara sa îţi aducă noi speranţe si pace in suflet, gingaşie si dragoste, putere si multe realizari.

  I want this toy with the first snowdrops and the first swallows natural regeneration proclaiming to be a symbol of the growth of our souls. If this spring to bring you a new hope and peace in soul, tenderness and love, power and accomplishments.

  Apreciat de 1 persoană

Bun venit ! Se poate comenta !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s