Buna dimineata …luni!


orjwuqkibitaki01_zpse8a30178 (1)Buna dimineata lume!

Poftiti la cafeaua diminetii….76cfb10d6titznfeqdzekikadp-hr87b39j0-qe7vzp6kh3snnwvwovnt3pwywCele cateva zile din luna lui,Brumar sa va fie cu reusite si multe bucurii nebanuite!

kibitaki01_zpse8a30178 (1)Fiecare zi din viața ta este o minune, un dar deosebit pentru care nu trebuie să fii numai recunoscător dar trebuie să-l și apreciezi din tot sufletul. Fiecare zi primită îți dăruiește atât oportunități, șanse, posibilități cât și nenumărate lecții de viață. Primești atât ecuația cât și soluția. Numai că rezolvarea ia mai multe decât ne așteptăm. Uneori, ne grăbim încercând să ne rezolvăm problemele și astfel omitem să luăm în calcul factorii pe care îi avem la dispoziție. Alteori, cu maturitate și răbdare reușim să aflăm soluția corectă, răspunsul potrivit. Ziua de astăzi este factorul nostru în ecuația vieții. Împărțind, adunând, scăzând și înmulțind ajungem la o concluzie. Ce este mai bine pentru noi ? Care sunt lucrurile care ne fac fericiți ? Unde ar trebui să ne îndreptăm pașii ? Sunt întrebări la care putem răspunde doar dacă luăm viața așa cum este ea, cu părțile ei bune , cu cele mai puțin bune. De cele mai multe ori uităm să ne bucurăm de ziua ce ne-a fost dăruită. Trecerea ei rapidă nu înseamnă nimic pentru noi. Nu am făcut nimic deosebit, nu am încercat să o înfrumusețăm, să o înveselim, să o facem specială, marcantă. Ne trezim că a mai trecut o zi, a mai trecut o noapte, a mai trecut un an din viața noastră, fără a încerca să dăm un sens, să-i dăm valoare. Ziua de azi trebuie privită sub spectrul întregii vieți. Se spune că numai de noi depinde ca amintirile noastre să fie frumoase. Și așa este. Experiența poate fi și negativă, dar asta nu ar trebui să ne dea înapoi de la țelul nostru. Zilele pot fi și urâte, cenușii, reci și solitare, dar depinde de noi să găsim ceva frumos în fiecare din acestea. Strălucirea, puritatea, frumusețea este adânc inserată în inime noastre. Dacă sufletul vede dincolo de ” urâțenia ” și ” murdăria ” vieții , va ști să rămână la fel de tânăr și puternic pentru totdeauna. Dacă inima noastră mai poartă încă parfumul speranței și al credinței, acestea ne va încălzi interiorul pentru întreaga viață. Numai reușind să dăm un sens vieții noastre, numai încercând să vedem partea frumoasă a vieții, numai trăind și simțind fiecare zi , putem spune la final că am avut o viață cu adevărat plină și extraordinară. Trăiește fiecare zi ca și cum nu ar exista ” mâine ”. Trăiește-o curat, simplu, cu iubire, credință, generozitate și armonie. Trăiește-o ca pe un dar unic, dă-i însemnătate, oferă-i momente de vis, fă-o să simtă că-ți aparține și că este un dar binecuvântat pentru tine.

sursa:Bibi M,Hi5

Sa fiti iubite si doar IUBIRE !

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Buna dimineata …luni!

  1. anitanna zice:

    6fVS15zH-6G0Gk1XI2klXOR7R9pyWgptALl1GRuj3dE2w_eA56aoGA==
    Se apropie perioada sarbatorilorde iarna dar si iarna ,se apropie luna cadourilor… 😛 Ura!…
    Deja,orasul se imbraca in straie de sarbatoare, iar la mine se apropie sarbatorilie Galatiului..Sf Andrei,patronul acestuia… e mare fierbere!? trandafiri029

    Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.