GOOD MORNING !


Eyfi8QpQdxyS-xiEacLHGJqQwxOoePAH4PVPw5mF5QtTNsL_AOl62w==

SUNTEM…CANTEC !?


HEzo_1XCilKuJSfR10oowzQlt-27M3IbzB59nM7zJYEx5usd8iAQJg==<em>Noi suntem ca un cântec, nu credeţi? Un cântec nu se poate cânta niciodată de la sfârşit spre început. Trebuie să-l cânţi totdeauna îndreptându-te spre sfârşit. Pe parcurs, în timp ce cânţi încă şi muzica te îmbată, îţi dai seama că sfârşitul se apropie totuşi, oricât l-ai amâna. Încerci să lungeşti puţin notele, dar asta nu dă cântecul înapoi, nu reînvie ceea ce a murit din muzică între timp. Amâni doar sfîrşitul. Te încăpăţânezi să nu recunoşti o evidenţă. Că orice cântec are un sfârşit. Oricât ar fi de frumoasă o melodie, vine o clipă când ea e acoperită de tăcere. Când tăcerea e mai puternică decât muzica……….Un cantec si o dimineata cu un rasarit de soare magnific pe aripile viselor tale! photo 0_9fada_22f9b181_L.pngSa fiti iubite(i) si doar,IUBIRE !

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la GOOD MORNING !

 1. anitanna zice:

  Buna dimineata!
  ❤ In valiza sufletului tau sa porti mereu bunatatea,intelepciunea,iertarea si gandul bun.
  O zi plina de iubire va doresc!
   photo xADg3XggTo5lsDb8sMnmZdKG7v93rRyM9hguuMjIVR2dJK30kmTfPg_zpsa1rwfjhr.jpg
  Terapia prin iertare
  Foarte multe din suferinţele noastre sunt cauzate de modul nostru
  greşit de a gandi şi de a ne raporta la ceea ce ne înconjoară.
  Suferinţele noastre sant de cele mai multe ori neîntemeiate, imaginare.
  Dar întreţinute un timp îndelungat, ele ne cauzează chiar boli grave.
  Iubirea este remediul care accelerează procesul de vindecare.
  Iubirea de sine, iubirea de aproapele nostru, chiar iubirea
  duşmanilor noştri. Procesul de vindecare are trei elemente:
  adevărul, iertarea şi iubirea de sine.
  Dacă nu avem destulă forţă interioară pentru a ierta,
  putem să cerem ajutorul şi graţia îngerului devotamentului şi iertării.
  Îngerul iertării este reprezentat iconografic cu o crenguţă de liliac în mînă, simbol al purităţii. El se roagă pentru ca fiecare dintre noi să dobîndească puterea de a ne dărui deplin şi necondiţionat lui Dumnezeu. Această modalitate de a ne dărui este cunoscută şi ca devotament. Manifestarea deplină a devotamentului implică şi iertarea tuturor acelora care ne-au pricinuit suferinţă şi lacrimi. Numai aşa vom putea ajunge să trăim aici şi acum iubirea divină pe care îngerii o manifestă şi exemplifică neîncetat.
  Pentru a ierta corect, îngerul devotamentului şi al iertării ne ajută să vedem rănile şi suferinţele noastre într-o altă lumină. Rugîndu-l intens să ne ajute să ne detaşăm de trecut şi de suferinţele noastre, vom accelera procesul de vindecare spirituală. Numai renunţarea la resentimente ne oferă şansa de a ne putea clarifica diferitele aspecte ale vieţii şi consecinţele acţiunilor noastre manifestate în prezent. Vom înceta a mai crede că întotdeauna ceilalţi sînt cauza manifestării necazurilor şi durerilor noastre.
  Îngerii iertării ne ajută să înţelegem lecţia la care am fost supuşi, pentru a putea, eliberaţi de trecut, să trăim plenar clipa prezentă.
  Iertarea ne ajută să ne eliberăm de aceste trăiri negative şi să ne ridicăm pe un alt nivel de conştiinţă.
  Iertarea ne aduce în suflet Lumina Divină şi aspiraţia către Dumnezeu.
  Indirect, puterea de a ierta ne ajută să dobîndim şi să menţinem o stare de sănătate cît mai bună. sursa:BIBI M..net

  Apreciat de 2 persoane

 2. anitanna zice:

  Ingerii devotamentului si iertarii
  „Îi iert pe toti cei care mi-au fãcut rãu în trecut, pentru cã toti suntem copiii aceluiasi Tatã Divin.”

  Simbolism: Acesti îngeri sunt reprezentati având în mânã un crin – simbol al puritãtii pe care ei o dãruiesc acelora care, prin graþia lor, învatã sã ierte. Iertarea ne face sã ne eliberãm de lacrimile durerilor trecute si de mânia resentimentelor, pentru a putea trãi apoi, purificati, aici si acum, în compania îngerilor.

  Functa angelicã: Îngerii iertãrii ne ajutã sã iertãm si sã ne eliberãm de trecut.

  Darurile spirituale pe care le oferã fiintelor umane: Acesti îngeri ne ajutã sã ne înnobilãm fiinta si sã devenim mai puternici prin iertarea celorlalti; ne învaþã sã trãim în prezent eliberându-ne de trecut.

  Acesti îngeri ne oferã ajutorul divin când dorim sã ne depãsim resentimentele. Ei ne îndrumã pentru a întelege lectia la care am fost supusi în momente grele.

  Îngerii iertãrii sunt reprezentanþi iconografic cu o floare de crin în mânã, simbol al puritãtii. Ei se roagã pentru fiecare dintre noi sã dobândim puterea de a ne dãrui total si neconditionat lui Dumnezeu.

  Manifestarea deplinã a devotamentului implicã si iertarea tuturor celor care ne-au pricinuit suferinte. Iertarea nu înseamnã uitare si nu acesta este scopul ei. Pentru a ierta, acesti soli angelici ne ajutã sã ne vedem într-o altã luminã rãnile si suferintele din trecut. Dacã îi vom ruga sã ne inspire cum sã lãsãm mai usor si mai repede în urma noastrã suferinta, vom declansa astfel procesul de vindecare spiritualã. Numai renunþarea la resentimente ne oferã sansa de a putea clarifica diferite aspecte ale vieþii noastre si ale consecinþelor manifestate în prezent.

  Altfel vom rãmâne prizonierii propriului nostru orgoliu, fãrã a ne putea transforma viata. Vom crede în continuare cã ceilalti sunt cauza necazurilor si durerilor noastre. Drept urmare, ne vom lupta pânã la epuizare cu himerele ego-ului nostru si poate într-un târziu ne vom da seama cutremurati cã ne-am irosit aproape întreaga viatã pe nimicuri. Cei care sunt orgoliosi sau ranchiunosi nu iartã usor, dar îngerii iertãrii si ai devotamentului îi ajutã sã gãseascã resursele interioare si curajul necesar pentru a o putea face.

  Iertarea ne aduce în suflet Lumina Divinã. Lumina Divinã trezeste forþa interioarã si aspiratia cãtre Dumnezeu. Indirect, puterea de a ierta ne ajutã sã dobândim si sã mentinem o stare de sãnãtate perfectã.
  sursa:http://angelinspir.ro/ingerii-devotamentului-si-iertarii-90.html

  Apreciat de 2 persoane

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.