EU CRED !


b6ArvMyB69yeyNlHXaJg3Wb2tW5P-K8Bzy6q_5MvjVrouba-Y9YA0Q==
_3d BUNA DIMINEATA !

„Ia aminte la ce îţi spune viaţa. Ea îţi arată tot ce trebuie să ştii despre ceea ce poţi să devii.”

B_r-tXDIYe--p8RlkdCgSHODpCxEVJtD6jYhJhZpx-tMEwdLen1XMw==

„Eu cred că femeile sunt nebune cândjxwex4dhotl3nfwjc5e1pretind că sunt egale cu bărbaţii; ele sunt de departe superioare şi întotdeauna au fost.

Orice ai da unei femei, ea îl va îmbunătăţi.

Dacă îi dai o casă, ea îţi va da un cămin.

Dacă-i dai alimente, ea îţi va da hrană.

Dacă-i dai un zâmbet, ea îţi va da inima ei.

Ea înmulţeşte şi sporeşte tot ce i se oferă.”

citat din William Golding

 

O zi de joi binecuvantata cu sanatate, reusite, cu mult bine si frumos in ea!

Această prezentare necesită JavaScript.


FOR YOU !

Sa fiti iubite(i) !

 

b6ArvMyB69yeyNlHXaJg3Wb2tW5P-K8Bzy6q_5MvjVrouba-Y9YA0Q==

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

783 de răspunsuri la EU CRED !

 1. Mary zice:


  Chris norman – I Need Your Love

  Apreciat de 1 persoană

 2. Mary zice:

  Iubeste-ma
  „Iubeste-ma pentru fiecare zi petrecuta vorbind cu tine si pentru fiecare noapte in care te visez. Iubeste-ma pentru fiecare privire geloasa ce o arunc celor din jur cand merg pe strada de mana cu tine,pentru modul meu ciudat si diferit de a iubi,pentru dragostea ce-o port ochilor tai si pentru toate datile cand ma straduiesc sa te fac sa zambesti,pentru toate zilele cand iti privesc gropita din obraz si zambesc,pentru fiecare imbratisare data din suflet si pentru fiecare zambet trimis cand iti zaresc privirea atintita asupra mea,pentru curajul de a ma deschide in preajma ta si de a fi eu… Pentru ca ma ridic pe varfuri ca sa iti sarut gurita… Caci pieptul tau e singurul loc pe care il pot numi acasa. Te iubesc din toata inima!”
  15.01.2016, 22:37
  Declaratie intr-o zi speciala( stiu ca-ti place Mihai Eminescu si ti-ai adus aminte si de celalat 15 mai trist pentru noi, dar poate mai fericit pentru el)

  Apreciat de 1 persoană

 3. Mary zice:

  Gregorian Moment

  Apreciat de 1 persoană

 4. anitanna zice:


  Buna dimineata,dragilor,Mary si Adi care treceti pe aici … !

  Astazi la mine este o zi minunata de vara cu 21 de grade in termometru;de canturile,ciripitul diverselor pasarele nici nu mai vorbesc…e un adevarat concert in acest locusor plin de verdeata ,colorat si inmiresmat de sub fereastra !
  Va doresc o zi de sambata,de weekend cat mai relaxanta !
  Sa nu uitam ca in viata poti pierde intr-o clipa tot ce conteaza cel mai mult…IUBIREA …,poti distruge intr-o clipa tot ce e mai pur,curat,frumos,daca nu stii sa ai rabdare si sa chibzuiesti.
  O greseala pe care o facem frecvent si ne apartine …e aceea ca noi cautam fericirea in alta parte,in viitor…si de cele mai multe ori ea este langa noi,in noi..e tot ce am adunat in noi,copiii si nepotii(la voi vor veni mai tarziu) si oate ca de asta mereu eu imi spun:sunt fericita,multumita… nu mai imi trebuie nimic!
  Multumesc tie,DOAMNE !

  Apreciază

 5. anitanna zice:
  b6ArvMyB69yeyNlHXaJg3Wb2tW5P-K8Bzy6q_5MvjVrouba-Y9YA0Q==.png

  BUNA DIMINEATA ,OAMENI FRUMOSI !

  Cafeaua va asteapta !

  In ea sunt toate gandurile de bine si frumos pentru ca si ziua sa va fie la fel…!

  Daca ziua de astazi va fi ca o binecuvantare,ca o experienta minunata sa stii ca din ea se va naste ziua de maine…asa se zice,iar eu asta va doresc !
  Sa aveti o zi minunata cu sanatate,o viata tihnita,cu multa dragoste si iubire…
  !
  Sa fiti iubite(i) !
  Va imbratisez cu drag !
  b6ArvMyB69yeyNlHXaJg3Wb2tW5P-K8Bzy6q_5MvjVrouba-Y9YA0Q==.png

  Apreciază

 6. anitanna zice:

  Buna seara !


  Nu ştiu ce mă durea, muzica sau dragostea? Parcă o mînă duşmancă îmi spintecase pieptul ca să-mi smulgă de acolo inima, cu fibrele tremurinde. Şi pe aceste fibre treceau, nemilos, arcuşurile viorilor… Plîngeam cu toată fiinţa… Tot ce rămăsese viu în mine plîngea angrenat într-o dezlănţuire ce nu mai putea fi stăvilită. Şi, ciudăţenie, plînsul acesta îmi făcea aşa de bine! Găsisem un sîmbure de fericire chiar în lacrimi”.
  „Oricine ştie că sinuciderea e o boală a sufletului, că nimeni nu-şi curmă zilele înainte ca ea să fi ajuns la sfîrşitul evoluţiei”.
  „Bărbatul, datorită se vede eului său aşa-zis „superior”, se dă dragostei cu prudenţă, păstrînd rezerve pentru sine, de aceea îşi păstrează, măcar parţial, echilibrul. Pe cînd noi, femeile, cînd iubim, ne dăm integral mistuindu-ne în aşa fel încît nu ne rămîne decît umbra celor ce am fost. Iată de ce prăbuşirea noastră în lipsa coloanei vertebrale e aşa de catas­trofală”.

  „Ceea ce ştiu însă, cu toată luciditatea, e că inteligenţa mea a dat un greş formidabil. Credeam că ştie să-mi arate drumurile, să-mi descurce încurcăturile şi să-mi pună la îndemînă soluţiile cele mai bune. Ce-i drept, luminile ei m-au ajutat deseori, însă numai în lucruri mărunte, de suprafaţă. Pe cele importante, marile răscruci şi cotituri ale vieţii, e neputincioasă să le rezolve. Îţi dă numai iluzia că le-a rezolvat. E neputincioasă prin însuşi rostul funcţiunii, pentru că se află în serviciu comandat, slujind acelui uriaş inconştient unde se fermentează orice gînd şi faptă, unde se face legătura cu morţii şi, pe deasupra lor, cu însăşi soarta ome­nească”.
  sursa…cartea…???ghici!

  Apreciază

  • Mary zice:

   Oare? Ti-am spus ca am citit-o, Anita. A lasat o „Invitatie la vals frumoasa”…si totul a pornit de la o Ea.
   Are multe citate remarcabile, pline de intelepciune. Pup.

   Apreciază

 7. anitanna zice:


  Seara frumoasa!

  Apreciază

 8. Mary zice:

  În Amintirile sale, Tolstoi își rezumă într-o pagină biografia:

  „Privindu-mi viața, examinând-o din punctul de vedere al binelui și al răului pe care l-am făcut, îmi dau seama că toată lunga mea existență se poate împărți în patru perioade: prima, cea poetică, minunată, inocentă, radioasă a copilăriei, până la paisprezece ani. Apoi cei douăzeci de ani oribili, de grosolană depravare în slujba orgoliului, a vanității și mai ales a viciului. A treia perioadă, de optsprezece ani, a durat de la căsătorie până la renașterea mea spirituală: lumea ar putea-o califica morală, pentru că în cei optsprezece ani am dus o viață familială cinstită și regulată, fără a ceda nici unuia din viciile pe care opinia publică le condamnă. Dar toate interesele mele erau limitate la preocupări egoiste, pentru familia mea, pentru bunăstare, pentru succesul literar și toate satisfacțiile personale. În sfârșit, a patra perioadă este cea pe care o trăiesc acum, după regenerarea mea morală; din aceasta n-aș vrea să schimb nimic, în afară de relele obiceiuri pe care le-am deprins în perioadele precedente.”
  —L. N. Tolstoi – Din jurnalul său
  Ana, am revazut filmul. Citatul din ” Invitatie la vals” se regaseste perfect si in cele doua personaje principale: Anna si Vronski, Anna fiind cea care s-a mistuit pana la urma.
  Mi se pare interesanta biografia lui Tolstoi, acest fragment pe care l-am gasit. Oare doar atat a scris despre el( acea pagina)? Interseant cum scriitori pot scrie zeci, sute, mii de pagini despre orice alceva, ci mai putin despre ei.

  Apreciat de 1 persoană

  • anitanna zice:

   Avva, vorbeşte-mi despre gânduri. Atunci avva Macarie i-a spus:

   – Rădăcina gândurilor îşi trage seva din viaţa noastră de zi cu zi, de ceas cu ceas. Gândurile bune vin la cei care luptă pe calea duhovnicească, cei care au ochii şi inima curată. Gândurile rele stăpânesc pe cei pătimaşi, pe cei cu privirea întunecată de păcate.

   Aşadar războiul gândurilor este în legătură strânsă cu viaţa duhovniceacă sau viaţa păcătoasă a omului.

   “Pilde creștin-ortodoxe”, Preot prof. Ioan Horia Ranga, Editura Universităţii Transilvania din Braşov 2009

   Apreciază

  • anitanna zice:

   Mary…eu cred ca in tot ce scriu se refera doar la simtirile,trairile si gandurile,conceptia lor despre viata,despre lume..adica scrisul ,naratiunea are legatura cu sufletul autorului…
   Nu se pot separa…
   ca nu toti o recunosc asta e altceva.. cu certitudine ca fiecare(autor)are o limita in a-si potoli,domoli pornirile… in viata reala de teama de cei din jur,consecinte…si de asta atribuie aceste intamplari din roman, existenta lor … doar asupra personajului principal , pe care-l creeaza … !
   Nu stiu daca mai inteles… 😕
   E o simpla parere… 😕
   Sunt f multe romane autobiografice,unii o spun,altii…nu… 😕 😛 dar e de discutat!
   o zi minunata!
   Intinerete am citit mult,Tolstoi !
   Turgheniev… Dostoievski…ca asta ni se dadea,gasem..Maxim Gorki…

   Apreciază

   • anitanna zice:

    Romanele multor scriitori sunt doar rezultatul trairilor si a observatiilor .a experientelor proprii deci,traite de autor dar prin personajul pe care-l creeaza asa cum imi amintesc ca a pus ca trasaturi definitorii intr-un personaj din Razboi si pace, Natasa daca nu ma insel… tot ce ar fi vrut ori i-ar fi placut lui,autorului,sa aibe in viata ,langa el…o femeie,sensibila,iubitoare,spontana dar si simpla,delicat.cu afectiune deci devotata familiei.. un fel de ideal feminin ceea ce mi se pare imposibil..
    Am vrut sa continui atunci cu comentariile legate de subiectul pe care l-am inceput dar din lipsa de timp si uitare..nu am facut-O !
    „Ca acele păsări hoaţe, ca acele coţofene de care se povesteşte că apucă cu ciocul obiectele strălucitoare şi le ascund în fundul cuibului lor, artistul în copilărie face provizii de figuri, de siluete, de cuvinte; o imagine îl izbeşte, un cuvânt, o anecdotă; şi chiar fără să fie izbit, toate astea se adună, în loc să se risipească, aşa cum se întâmplă altor oameni şi fără ştirea lui, fermentează, trăiesc dintr-o viaţă ascunsă şi ies la iveală când vine momentul.”
    citat din Francois Mauriac… premiul Nobel pt literatura….

    citat clasic din Francois Mauriac
    Tu,ce faci Mary pe unde esti???
    Ai plecat undeva in concediu???

    Te pup o zi frumoasa!

    Apreciază

 9. anitanna zice:

  Buna seara !


  Ochii tai sa nu verse lacrimi pentru cineva care nu stie sa te faca sa razi.

  8d4e6-unprieten
  Intr-o noapte oarecare,
  Dulcea mea,amara mea,
  As pleca nebun pe mare.
  Adrian Paunescu

  Apreciază

 10. Mary zice:


  The Kelly Family- Because it’s love

  Apreciat de 1 persoană

 11. anitanna zice:

  BUN GASIT,OAMENI DRAGI SI FRUMOSI LA SUFLET !
  Atunci când vezi ridurile unei femei, știi ce vezi?
  Nu vezi anii ei, nici bătrânețea.


  Vezi zâmbetele oferite din inimă, chiar dacă în spatele lor s-au ascuns mii de temeri, de dureri, de neîmpliniri și de vise irosite.
  Îi vezi cărările făcute pe obraji de lacrimile ei arzătoare de dor, de iubire, de neputință, de teamă și mult prea rar de fericire.
  Îi vezi miile de clipe de îngrijorare și de așteptare.
  Vezi râsete fericite datorate bucuriei altora.
  Grimase triste din clipele în care nu a fost înțeleasă, acceptată, prețuită, dorită, iubită…
  Tristețea adâncă din momentele în care a fost nedreptățită.
  Îi vezi renunțările la vise și resemnarea.
  Îi vezi iubirea sub toate formele simțite de sufletul ei…
  Ridurile nu arată bătrânețea… ci frumusețea și sensibilitatea sufletului…IRINA BINDER – Insomnii: Riduri


  Apreciază

 12. Mary zice:

  Anita, in noaptea asta iti spun de aici: somn lin si ingerii sa fie pavaza ta!
  Mi-e dor de tine si de fete, dar cum ai spus si tu, o sa vina toamna si o sa ne regrupam. Sa nu mai spun ca vor incepe emisiuniile matrimoniale. Pup obrajii.

  Apreciat de 1 persoană

 13. Mary zice:

  Adevăratele comori ale unui om se află în sufletul său… sunt toate sentimentele frumoase, forţa cu care se ridică ori de câte ori viaţa îl îngenunchează, spiritul liber, bunătatea, generozitatea cu care împarte tot ce are mai bun şi mai frumos, credinţa şi iubirea cu care se dăruieşte lumii… Iar fără aceste comori, până şi cei mai bogaţi oameni sunt foarte, foarte săraci…”

  Irina Binder-Insomnii
  Pt. tine, stiu ca iti place Irina B

  Apreciat de 1 persoană

 14. Mary zice:


  Anita, sa calatorim putin si asa.
  Pup pt tot.

  Apreciat de 1 persoană

 15. anitanna zice:

  Buna seara !


  Multumesc ,Mary draga…sa calatorim si buna dimineata cu drag si reusite !
  Asa sa ne fie miercurea aceasta !
  Aici e senin,canturi de pasarele,multa liniste si doar 17 grade fiindca la ora 6 erau 15… 😀
  Deci,se mai incalzeste nu vine toamna chiar de pe acum.. 😕

  Sa mai astepte… eu nu o prea vreau,nu in aceste momente !?
  De placut imi place asa cum de altfel iubesc orice anotimp la anii astia..si ma bucura sosirea fiecaruia,iti dai seama, si totusi…vreau sa mai ramana vara pe la noi… ❤ ,toamna aduce mai multa melancolie si e prea devreme.. 😕 😛
  Dar nu e dupa vrerea mea,desigur…
  Cel de SUS stie ce face !
  Ii multumesc pentru tot si pentru aceasta zi !
  Te imbratsez !
  Te pup!

  Apreciază

 16. anitanna zice:

  Multumesc,Mary,ca in lipsa mea mai treci si prin casuta mea de suflet,aceasta fila,topic,Eu cred !?☕🌻🍵
  Nu l- am uitat ori abandonat,dar de ceva timp ,trec mai rarut!?
  Sunt asa de multe ca nici nu stiu pe unde sa mai las comenturi!.
  De fapt oriunde ar fo lasate acestea se vad cu multa usurinta!
  Verific la intrarea in Cafenea,comentariile din dreapta ecranului si daca am timp raspund imediat…alta data fiindca si trecerea se face rar,iar ele se succed cu rapiditate ,deci nu le vad,dau raspunsul mai tarziu,asa ca sa nu fie cu suparare!?💟👄🙋☕
  De dimineata si pana acum am fost ocupata,si doamne cate am facut!?…
  Pun la bucatarie…cititi acolo!..si m- am si tuns,ma pregatesc pentru sindrofie !?..vinei pe 1 septembrie !
  Va imbratisez cu drag !

  Apreciază

 17. anitanna zice:

  Buna seara !


  Buna
  seara,tuturor…bun venit !
  O zi placuta cu reusite si mult senin in suflete !
  A gresi e omeneste?!

  Greşesc când iert ce-i de neiertat şi nu trec cu vederea micile derapaje.
  Greşesc când, din prea multă siguranţă, uit să mă gândesc la consecinţele acţiunilor mele.
  Greşesc când, din comoditate, las pe altă dată lucruri care sunt primordiale.
  Greşesc când, în loc să-mi văd de treabă, aplec urechea la răutăţile altora.
  Greşesc atunci când dau drumul vorbelor fără a fi pe deplin convins de ceea ce zic.
  Greşesc când dau sfaturi pe care nu sunt în măsură să le urmez.
  Greşesc când, în loc să spun o vorbă blândă, ridic tonul…
  Greşesc când vorbesc, în loc să tac şi tac când ar trebui să vorbesc.
  Greşesc când uit să mulţumesc oamenilor pentru o vorbă bună sau doar pentru că-mi zâmbesc.
  Greşesc când, în loc să dau o mână de ajutor, întorc spatele.
  Greşesc când las în viaţa mea persoane care nu-şi merită locul.
  Greşesc când mă înconjor cu singurătate, când am atâţia oamenii frumoşi lângă mine.
  Greşesc când nu spun celor dragi mie cât de mult ţin la ei.

  Greşesc! Zi de zi! Greşesc cu sau fără intenţie! Unele greşeli lasă urme, altele trec nevăzute. Mai grav este că, deşi ştiu că greşesc, continui să merg înainte. Şi de fiecare dată când rănesc, regret. Din păcate, regretul nu scuză greşeala mea!
  Dar cea mai gravă greşeală este că am găsit scuza perfectă: greşesc pentru că… sunt om! Oare asta îmi va aduce iertarea celor cărora le-am greşit?
  http://uwall.tv/
  Sa fiti iubite (i) !

  Apreciază

  • anitanna zice:

   Buna seara !


   Îţi trimit un înger…pentru fiecare furtună din sufletul tău, ca să îţi aducă un curcubeu de lumină.
   Îţi trimit un înger …pentru fiecare lacrimă din inima ta, ca să îţi aducă un zâmbet de bucurie.
   Îţi trimit un înger…pentru fiecare oftat din fiinţa ta, ca să îţi aducă un cântec dulce.
   Îti trimit un înger…pentru fiecare nor din viaţa ta, ca să îţi arate că dincolo de nori e un cer plin de stele.
   Îţi trimit un înger cu o rază de soare pentru a-ţi ţine cald pentru toate momentele în care nu sunt lângă tine.


   Îţi trimit un înger cu o rază de lună pentru toate nopţile în care te simţi trist şi abandonat.
   Îţi trimit îngerul meu…Îngerul Iubirii ca să îţi soptească în fiecare moment cât de mult eşti iubit.

   Sa fiti binecuvantate,i!

   Apreciază

 18. anitanna zice:

  Buna seara !
  Bun venit in CAFENEA !  Apreciază

VA MULTUMESC !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.