VIATA …


ad56a-_iaqaw7bpw5lawdvugi2egiytnae5nwfeeizh-4v1rfgnhiul4fmcw253d253d

Bun gasit!

Viața este ca un ecou , toate vin înapoi : binele, răul, minciuna, adevărul…Da lumii tot ce ai mai bun si binele se va intoarce la tine ! Cei ce se cred saraci cer, cei ce se stiu bogati , daruiesc . Nu conteaza ca este un simplu salut sau un gand mai profund, ca este un zambet sau o mana de ajutor , ca este intr-o zi de sarbatoare sau  una obisnuita. Daruieste ceea ce ai , dar, mai ales, ceea ce esti .  Nu te intrista cand darul tau nu este inteles si nici bine primit, importanta  ramane mereu multumirea cu care ai daruit tu. Dintr-o multumire se naste o bucurie , din mai multe multumiri se naste un suflet frumos si fericit . Iti doresc sa  ai o zi de marti placuta, cu impliniri , cu bucurii si cu multa multumire si dragoste!....fara cele trei ceasuri rele din ea ! 

 

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în Uncategorized, video si imagini cu text și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la VIATA …

  1. anitanna zice:

    Un extraordinar zid cu MUZICA LUMII .
    Vi-l daruiesc cu drag…………
    Daca te plimbi cu mouse-ul peste fotografii apare numele artistului si
    cu un click poti vedea/asculta discografia.http://uwall.tv/ photo dworbc_zpsgyxoe4ot.png

    Apreciat de 1 persoană

  2. georgica zice:

    Bun gasit!
    Viața este ca un ecou , toate vin înapoi : binele, răul, minciuna, adevărul…Da lumii tot ce ai mai bun si binele se va intoarce la tine ! Cei ce se cred saraci cer, cei ce se stiu bogati , daruiesc . Nu conteaza ca este un simplu salut sau un gand mai profund, ca este un zambet sau o mana de ajutor , ca este intr-o zi de sarbatoare sau una obisnuita. Daruieste ceea ce ai , dar, mai ales, ceea ce esti . Nu te intrista cand darul tau nu este inteles si nici bine primit, importanta ramane mereu multumirea cu care ai daruit tu. Dintr-o multumire se naste o bucurie , din mai multe multumiri se naste un suflet frumos si fericit . Iti doresc sa ai o zi de marti placuta, cu impliniri , cu bucurii si cu multa multumire si dragoste!…

    Apreciat de 2 persoane

Comentariile sunt închise.