CREDETI IN INGERII PAZITORI !?


076c2-payifnb_8ikpi9vh5l9n-n3nstvgxoiihhkzpooq8tvvcov4lz8qeq253d253d

Exista oameni care nu cred cand cineva afirma ca ingerii pazitori exista cu adevarat. Pentru acei oameni care nu cred in existenta ingerilor pazitori, va intreb: Daca credeti ca Dumnezeu exista, atunci de ce nu ati crede ca si ingerii pazitori exista?o-calugarita-regala-si-ingerii

Fiecare om are un inger pazitor al lui si acestia sunt trimisi de catre Dumnezeu pentru a ne proteja pe tot parcursul vietii si pentru a ne insoti atat in momentele fericite, cat si in momentele mai dificile. Noi trebuie sa vedem in ingerul nostru pazitor un prieten, caruia ii poti cere ajutorul ori de cate ori te afli intr-un impas.maica-domnului-indrumatoarea-xenofont-2.jpg

Si tot ei sunt aceea care ne insotesc la drum,oriunde ne-am duce!13557890_1119169434806173_550608100979439945_nCum  interpretati aceasta imagine facuta ieri???

Reclame

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la CREDETI IN INGERII PAZITORI !?

 1. anitanna zice:

  Prima şi cea mai evidentă este aceea de protector, de păzitor. În Acatistul Îngerului păzitor se spune: ”Sfinte îngere, cel ce eşti ales de Domnul Dumnezeu spre paza sufletului meu, apără-mă de duşmanii văzuţi şi nevăzuţi, izbăveşte-mă de toate nevoile şi necazurile.”
  O altă funcţie a îngerului păzitor este cea de călăuză, de ghid spiritual care înalţă şi revelează pentru cel în cauză lumina lui Dumnezeu, putând aduce clipa de iluminare. Cităm din Acatist:
  “Cel ce înflăcărezi inima mea cu dragostea de Dumnezeu;
  Cel ce umpli casa sufletului meu cu iubirea lui Dumnezeu,
  Cel ce mă povăţuieşti să cer susţinerea harului Sfântului Duh.”
  Există numeroase cazuri în care boli considerate incurabile au fost îndepărtate cu ajutorul îngerului păzitor. Rugăciunile spuse din inimă, credinţa şi dăruirea din tot sufletul şi în mod necondiţionat către Dumnezeu trezesc energii misterioase, prin care îngerii pot acţiona aducând însănătoşire. Aceasta e o altă funcţie a îngerului păzitor: aceea de vindecător, prin lumină şi iubire, a trupului şi a sufletului celui pe care-l ocroteşte.
  O altă funcţie esenţială a îngerilor păzitori este aceea de luptători în slujba binelui divin. Ei îndepărtează de la noi răul acţionând plini de curaj şi încredere acolo unde este injustiţie, aducând atât în împrejurările exterioare cât şi în interiorul nostru predominanţa binelui.
  “Cel ce cu puternicul acoperământ al aripilor tale mă aperi;
  Cel ce pururea stai lângă mine cu sabia ta de foc;
  Cel care împotriva puterilor întunericului în luptă mă ajuţi.”
  5. Datorită protecţiei îngerului păzitor putem prevedea clipe de cotitură ale existenţei noastre spre a le trece apoi mai uşor şi chiar mai mult, el, îngerul, ne face atenţi asupra marii treceri, de la acest plan fizic, în tărâmul spiritual.
  Descoperim astfel că îngerul păzitor ne preia de la Îngerul naşterii şi ne este alături până când, la rândul lui, ne încredinţează Îngerului morţii. O altă funcţie a îngerului păzitor este deci cea de protector al marii treceri.
  O altă funcţie a îngerului păzitor este cea de a exorciza, îndepărtând de la noi orice duh necurat. Astfel, în Acatist se spune:
  “Pururea îmi apari, Sfinte Îngere, ca un zid puternic împotriva vrăşmaşilor mei celor răi şi vicleni, care caută pieirea mea şi care-mi tentează sufletul cu uitarea de sine.
  Bucură-te, că poţi să mă izbăveşti de orice răutate şi din toate cursele diavoleşti;
  Că mă întăreşti în credinţă şi mă fereşti de îndoieli.”
  Strâns legat de această funcţie a îngerilor de a exorciza este Arhanghelul Mihail care ara drept misiune şi reuşeşte întotdeauna să-şi înfrângă duşmanul cel întunecat, pe Satana.

  Altă funcţie de bază a îngerilor păzitori este cea de învăţători –sfătuitori. Cităm din Acatist:
  “Ajută-mă, dar neadormitul meu păzitor, ca să-mi umplu vasul sufletului meu cu untdelemnul faptelor bune, şi mai mult, cu compasiunea şi smerenia.
  Bucură-te, tu, cel ce pururea mă inspiri să-l am în mintea mea numai pe Domnul Dumnezeu;
  Cel ce învii în inima mea porunca dragostei pentru Domnul meu cel Preabun;
  Cel ce mă îndemni să-l iubesc pe aproapele meu cu o adevărată dragoste.”
  Alt rol al îngerilor este acela de a ne purifica prin acordarea graţiei atunci când inima noastră se îndreaptă fierbinte către Dumnezeu. Îngerii păzitori sunt cei care cheamă Graţia Divină să se reverse asupra fiinţei noastre.
  O altă funcţie a îngerului păzitor este aceea de prieten, am putea spune chiar cel mai drag şi mai apropiat prieten al celui pe care îl are în grijă. Iubirea îngerului pentru om este limpede, pură, puternică, constantă, nu e supusă unor suişuri şi coborâşuri, nici relaxării, uitării sau infidelităţii cum se petrece în prieteniile lumeşti. Iubirea îngerului păzitor derivă din iubirea lui Dumnezeu pentru oameni, este deci parte din această iubire divină.

  Sursa material : http://www.angelinspir.ro

  Apreciază

 2. anitanna zice:
  …gaseste timp sa fii bun, gaseste timp pentru a te bucura de viata, pentru a comunica , pentru a iubi, pentru a calatori, pentru a-ti bucura sufletul si pentru a bucura sufletele celor din jurul tau.Gaseste timp pentru a observa viata si a te bucura de toate minunatiile creatiei lui Dumnezeu… Nu uita sa primesti fiecare zi ca pe un dar pretios !A mai trecut o zi din viata mea,a ta,a tuturor.
  Traieste frumos si sa fii fericit(a) in fiecare zi.
  Cand tu crezi in tine si in faptul ca vei reusi acest lucru devine,curand,o profetie care se implineste!
  Leonard Soares Szasz


  He passed a day in my life, yours all.
  Live play and be happy (a) every day.
  When you believe in yourself and that you will succeed this becomes soon a fulfilling prophecy!
  Leonard Soares Szasz

  Apreciat de 1 persoană

Bun venit ! Se poate comenta !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s