FARA TINE


00352004074an4
Buna dimineata prieten virtual !
Bun venit!

Azi poate să fie ultima zi când îi vezi pe cei pe care-i iubeşti.
De aceea, nu mai aştepta, fă-o azi, întrucât, dacă ziua de mâine nu va ajunge niciodată, în mod sigur vei regreta ziua când nu ţi-ai făcut timp pentru un surâs, o îmbrăţişare, un sărut, şi că ai fost prea ocupat ca să le conferi o ultimă dorinţă.
Să-i menţii pe cei pe care-i iubeşti aproape de tine, spune-le la ureche cât de multă nevoie ai de ei, iubeşte-i şi tratează-i bine, ia-ţi timp să le spui “îmi pare rău”, “iartă-mă”, “te rog” şi toate cuvintele de dragoste pe care le ştii.”
citat din Gabriel Garcia Marquez

 Sa fiti doar IUBIRE !

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în Uncategorized, video si imagini cu text și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la FARA TINE

  1. anitanna zice:

    Eu fara tine…Adrian Paunescu

     photo haTWci7ln3faYMzQ-sEAvQhON_y3VLicIb-ZODM8yZO0_D61MbpFrw_zpsm7zlwfpb.png
     photo afizbNzaxubZOebZQyTj240Dfus_HbeW06txMAm_6F__212P-Ob-nQ_zpsezmdflym.jpg…de asta va multumesc zilnic fiecareia dintre voi!
    O zi de miercuri cu senin si soare !
     photo mUX4-xnsbHTDIgk_uVb5ZA8p-6WiG1XInB_TLfrI87Wn6JWa3XWAiQ_zps3utfojs4.gif
    EU FARA TINE
    Şi brusc am înteles că fără tine
    Nici eu în toate minţile nu sunt,
    Să fug şi să mă-ntorc aici îmi vine,
    Să nu-mi mai aflu locul pe pământ.

    Atât de grabnic mi-ai intrat în sânge,
    Atât de mult trăieşti în sinea mea,
    Încât şi zgâriindu-mă n-aş plânge,
    Temându-mă că-n stropi te pierd cumva.

    Nu este primăvară nicăierea,
    Cu muguri morţi paltonul ţi-l închei.
    Cu fierea primăverii caut mierea,
    Iar tu exişti, iubito-n locul ei.

    Şi brusc am înteles că fără tine,
    Eu însumi mor şi nu pot învia,
    Deşi am fost născut, cum ştii prea bine,
    Ca să te apăr şi-mpotriva ta!
    ADRIAN PAUNESCU photo 0 1_zpsrgzq61yy.jpg

    Apreciat de 2 persoane

  2. anitanna zice:

     photo WP_20151022_09_20_06_Pro_zpspzqfuthb.jpg..puteti lasa orice va place ..

    Viața nu este întotdeauna cum ne-o dorim, dar o trăim cum putem mai bine. Nu există viață perfectă, dar există momente perfecte! Bună dimineața și cât mai multe momente perfecte.
     photo zP1LkNeTKFr7dvoUd7Ho6vFHNIgxcMAxOqF7Zguhdax9xdTrQXCrEg_zpsss53jhac.jpg Sa aveti o zi de miercuri binecuvantata!

    Apreciat de 2 persoane

  3. Ileana zice:

    Buna ziua Anitanna draga mea! Asa este, ziua fara tine e trista. Iti doresc o zi cat mai frumoasa! Pupici! ❤

    Apreciat de 2 persoane

  4. anitanna zice:
    ….O poveste …. Intr-o dimineaţă însorită Buddha mergea pe jos printr-un sat. Dintr-o dată, un tânăr foarte furios şi nepoliticos a venit la el şi a început să-l insulte. „Nu ai niciun drept să-i înveţi pe alţii”, a strigat el. „Eşti la fel de prost ca oricine altcineva. Tu nu eşti altceva decât un prefăcut”. Buddha nu a fost deranjat de aceste insulte şi a ascultat răbdător în timp ce tânărul îşi vărsa nervii. Când a terminat, Buddha s-a uitat adânc în ochii lui şi l-a întrebat cu o voce blândă: „Spune-mi, dacă vrei să dai cuiva un cadou, dar acea persoană alege să-l refuze, cui ar aparţine cadoul în cele din urmă?” Tânărul a fost surprins de o astfel de întrebare ciudată şi a răspuns: „Mie mi-ar aparţine, pentru că eu l-am cumpărat”. Buddha a zâmbit şi a spus: „Asta este corect. Şi exact la fel este şi cu furia ta. Dacă tu te-ai înfuriat pe mine şi eu nu mă simt insultat, atunci furia cade din nou pe tine. Atunci, tu eşti singurul care devine nefericit, nu eu. Tot ceea ce ai făcut, este să te răneşti singur”.

    Apreciat de 1 persoană

  5. anitanna zice:

    VIATA=tabieturi,banalitati,lupta,obsesii reprimate,dorinte ascunse,.Nelipsitele mirari,impliniri si neimpliniri impartite in doi.
    La bine si la rau.
    Desi unii oameni se simt singuri si cand sunt in doi.
    Buna dimineata sa va fie bine si frumos,senin in suflet si-n gand.
    O zi cu bucurii,binecuvantari de SUS,pace si sa fiti doar,IUBIRE! photo zfCpnCXIu0F7fiufQK8MShaO0QWBbEYHpx8sTjZcc2in20ThyWqmfw_zpsapyqo4zi.jpg

    Apreciat de 1 persoană

  6. Adi zice:

    Când tu eşti bine… eu sunt bine…
    @ Daniela O.

    Ani de zile am fost balanţă între uşor şi greu,echilibrul între simplu şi complicat, ani de zile am dus o lupta cu mine pentru alţii, să aduc linişte, să susţin, să ridic, să arăt că pot, că întotdeauna câştig… orice, oricând şi în faţă oricui.
    Ani de zile am auzit “dacă tu eşti bine… eu sunt bine…”. Şi dacă nu?
    Dacă pe drum oasele mi-au obosit de tras, mintea de stat trează şi gândurile de cernut soluţii? Dacă inima mea e istovită de bătăi în plus să ţină în viaţă totul?
    Când oboseşti iei pauză de tot… de sacrificiu, de susţinere, de lupta. Rămâi în loc, încerci să fii prezent şi să te aduni… să aduni cioburi din tine, să cauţi în anii ce au trecut ce a rămas neatins, nesacrificat… puţin suflet, puţin zâmbet, puţină speranţa şi un strop de iubire.
    Cu ele plec mai departe, eu cu mine, cu ele mă zidesc la loc ca în copilărie şi pornesc pe drumuri ce au rămas ale mele, neexplorate, pentru că eu aveam timp să fiu bine numai să îţi fie ţie bine…
    Dragul meu eu sunt bine… tu poţi fi cum vrei!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.