BUNA DIMINEATA,VINERI !


XfkSTh7y1n3tKmvKefodjMJjF_Wrk-cdxxt6-2QFAZ5KmRN77eJTOA==..”Nu mai vreau nimic. Iubirea imi ajunge, caci iubirea imbratiseaza deopotriva pe oameni si pe Dumnezeu, viata si moartea. Iubirea cea mare e aici, in odaita aceasta…o respir in fiecare clipa…E in mine si in afara de mine, in tot cuprinsul infinitului…Cine n-o simte nu traieste aievea, cine o simte traieste in eternitate…cu iubirea in suflet poti trece pragul mortii, caci ea stapaneste si dincolo, pretutindeni, in toate lumile existente si inexistente…

…Viata omului nu e afara, ci inlauntru, in suflet…Ce-i afara e indiferent…nu exista…numai sufletul exista…Cand nu va mai fi sufletul meu va inceta de a mai fi tot restul…restul…
…si totusi restul hotaraste soarta sufletului meu…si restul depinde de alt rest…”

Padurea spanzuratilor – Liviu Rebreanf7177-378134_274256062626520_172290899489704_898053_197734130_n

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în Uncategorized, video si imagini cu text și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la BUNA DIMINEATA,VINERI !

  1. anitanna zice:

    VIATA IN ROZ !?„Sa nazuiesti ..mereu a dobandi stima oamenilor si mai ales pe a ta insuti.De aceea,sufletul tau ,sa fie,intotdeauna la fel ca si gandul,gandul cu vorba si vorba cu fapta,caci numai astfel vei obtine echilibrul,statornic intre,lumea ta si lumea din afara.”
    Liviu Rebreanu

    CITATUL ZILEI !

    Apreciat de 2 persoane

  2. anitanna zice:

    ‘Daca exista lumina in inima ta ,iti vei gasi drumul spre vise.” photo 00BN053PIIg.jpg Va pup dulce!
    Prietenia??? Un sentiment frumos…nu conteaza daca este virtual sau real.Conteaza sinceritatea.

    PAGINA PENSIONARILOR !

    Apreciat de 2 persoane

  3. Rhea zice:

    Buna dimineata! Zi senina!

    Apreciat de 1 persoană

  4. anitanna zice:

    Celor care cer logarea … nu stiu cu ce ganduri veniti dar vin cu scuzele de rigoare.
    Aici,sunt in majoritate cuoscuti,e oaza noastra de liniste si frumusete,deci vizualizarea nu este restrictionata si ma bucur mult ca va alaturati cu privirea in trecerea prin Cafenea!

    O zi de vineri cu binecuvantari!
    Cand sufletul iti spune sa mai zabovesti,sa mai ramai o clipa printre cei de aici,din virtual ,sa nu te retragi asa cum o repeti mereu… sa continui ce ai inceput ,odata,de mult… 😕 😛 si cand si unii dintre prieteni te roaga sa mai stai…ce-i de facut??? photo 1484499_1597012417199131_6623877680889452906_n.jpg
    Vremea la mine e mai calduta sunt 0 grade,e senin si soare rasare si multe ciori cam agitate semn ca va ninge ori va ploua???
    Si totusi ,parca nu pot sa ma tin de cuvant cu ce mi-am propus pentru ca aici simt atata liniste,pace,caldura sufleteasca ,prietenie si chiar frumusete si iubire si unde se vorbeste despre toate doar in soapta si cu maxima prudenta ,ca in preajma unei candele aprinse…. si ma fac sa ma simt minunat !
    Sunt aproape 6 ani de cand intru aici si zilele lipsa le pot numara pe degete… pentru mine ce-i aici ❤ pot afirma ca e „RAIUL” meu de pe pamant!? Se pare ca asta am dorit,am considerat ca ,stiu ca timpului nu i-o poti lua inainte decat prin aflarea nevoilor stricte ale tale si ale altora deveniti dragi alaturi de tine ,iar in cazul de fata ar fi nevoia de prietenie , acest sentiment ce exista in noi ,in fiecare… si care tine de conjunctura aici,ai ori nu ai cu cine sa comunici si o creezi de poti ,adica vii tu spre altii ,si atunci inevitabilul se produce:vin si altii spre si langa tine….adica:’Spre tine prin altii” spunea un dicton antic.
    In ce ma priveste,iar spun se pare ca,am gasit o cale de a o lua timpului inainte….daca as fi compus poezii,scris proza ar fi fost minunat, dar nu sunt mestera ,asa ca am avut totusi curajul(asta-i calea ce-am ales) de a a ma fi oprit facand acest blog chiar in dreptul inimii voastre,dragi prietene(i) virtuale(i) … am riscat…
    Va multumesc ,chiar de va astept si cate o zi intreaga sa va faceti aparitia, e bine ca sunteti ,existati !
    Va doresc o zi de vineri placuta si binemeritata!
    Sa fiti iubite,i ! photo F3VTyBGn9bGbrmoOFbIwAh3bb9_JYK-HWCSAyHOYS33lb2fHJB3eqA.gifhttps://anitanna.wordpress.com/iarna-sufletelor-noastre/comment-page-12/#comment-124139

    Apreciat de 2 persoane

  5. anitanna zice:
    ”Caută în tine în fiecare zi bunătatea, frumuseţea, iubirea, dăruirea şi luminează viaţa ta şi a celor din jur cu aceste daruri ale sufletului tău. Viaţa ta va fi în fiecare zi şi mai frumoasă dacă dăruieşti şi manifestezi din plin lumina ta interioară!
    Iubeşte în fiecare zi din ce în ce mai mult. Iubeşte viaţa. Iubeşte oamenii şi lumea. Iubeşte clipa. Iubeşte Universul. Iubeşte-te pe tine şi iubeşte fiecare celulă a ta. Dumnezeu ţi-a dăruit miliardele de celule ale corpului tău ca să iubeşti totul cu ele şi astfel să ai miliarde de motive în fiecare zi ca să fii iubire. Iubeşte Totul până la punctul în care iubirea din tine te face să îţi fi suficient ţie însuţi şi celor din jur.” Bibi M,sursa net.
     

    GANDURI LA O CAFEA!

    Apreciat de 1 persoană

  6. gabryel67 zice:

    În dialog cu inima…

    Inima mă-ntreabă tot mereu de tine
    Și mă-avertizează cu-ale ei bătăi
    Este supărată, zice ea, pe mine
    Că n-aș mai iubi cum iubeam intâi…

    -De crezi că vreo clipită tu vei uita de EA…
    -Atunci să nu te-aștepți, că-n pieptul tău voi sta…
    -Și nici pentru o ALTA eu nu voi mai bătea…
    Imi zise furioasă, nebună, inima…!!!

    -Revino-ți, ești nebună ?
    -Ori crezi că eu nu știu…
    -Că-n nopțile cu lună
    -O iei la interviu…?
    -Și-n lipsa constienței,
    -Te-apuci ca o smintită…
    -Să-i spui că-mi este dragă…
    -Să-i spui că e iubită…?

    Văzând cât de-ncolțită se află inima,
    Îndată începuse a mă amenința…
    Să-mi spună cât de tare și mult ar însemna…
    Dacă-ntr-o zi la mine, în piept n-ar mai bătea…
    Și vai ! că dragă Doamne, la tine va veni…
    Și că tu dragă Doamnă cu drag o vei primi…!!!

    -Tu crezi că a mea Doamnă se uită-n “gura” ta ?
    -Tu crezi ca EA, IUBITA …musai te va-nfia ?
    -Tu crezi c-așa nebună cum ești te va primi ?
    -Și mai mereu ca mine…te va compătimi ?

    -Te-nșeli tu inimioară…mai stai în “banca” ta,
    -Căci nimenea ca mine nu te-o aprecia,
    -Iubita mea deține surată ca și tine
    -Și n-o să-i mai trebuiască “bucluc” și de la mine…!!!

    Autor Gabi Costin,
    10 mai 2012

    Apreciat de 1 persoană

  7. gabryel67 zice:

    Sarutmana si o zi frumoasa tuturor !!!

    Apreciat de 1 persoană

  8. anitanna zice:

    Multumesc pentru poezie si vizita!

    Apreciat de 1 persoană

  9. Ileana zice:

    Buna draga mea! Frumos si delicat spus 😉 seara blanda si calda, >3

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.