BUNA DIMINEATA,JOI !


Această prezentare necesită JavaScript.

Buna dimineata,joi !

SUNT …

„Ziua de mâine nu-i este asigurată nimănui, tânăr sau bătrân. Azi poate să fie ultima zi când îi vezi pe cei pe care-i iubeşti. De aceea, nu mai aştepta, fă-o azi, întrucât, dacă ziua de mâine nu va ajunge niciodată, în mod sigur vei regreta ziua când nu ţi-ai făcut timp pentru un surâs, o îmbrăţişare, un sărut, şi că ai fost prea ocupat ca să le conferi o ultimă dorinţă. Să-i menţii pe cei pe care-i iubeşti aproape de tine, spune-le la ureche cât de multă nevoie ai de ei, iubeşte-i şi tratează-i bine, ia-ţi timp să le spui „îmi pare rău”, „iartă-mă”, „te rog” şi toate cuvintele de dragoste pe care le ştii.”
Gabriel Garcia Marquez

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în Uncategorized, video si imagini cu text. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la BUNA DIMINEATA,JOI !

  1. anitanna zice:

    “Daca Dumnezeu ar uita, pentru o clipa, ce am ajuns si mi-ar mai da putin de trait, as profita din plin de timpul ramas. As incerca sa nu spun tot ce-mi trece prin minte, ci as cantari mult mai bine ceea ce as avea de spus. As aprecia lucrurile, nu pentru cat valoreaza ci pentru ceea ce sunt menite sa exprime. As dormi mai putin, as visa mai mult, pentru ca stiu ca pentru fiecare minut pe care il petrecem cu ochii inchisi, pierdem saizeci de secunde de lumina.
    As merge atunci cand altii s-ar opri; as fi treaz atunci cand altii ar dormi. Daca Dumnezeu mi-ar da mai mult de trait, m-as imbraca mai simplu, m-as scalda in lumina soarelui, abandonandu-mi nu numai corpul, ci si sufletul gol-golut in voia lui. Tuturor le-as spune ca fac o mare greseala crezand ca nu se mai pot indragosti cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc. Copiilor le-as da aripi, dar i-as lasa sa invete singuri cum sa zboare. Batranilor le-as spune ca moartea nu vine cand imbatranesti, ci cand uiti.
    Am invatat atat de multe cu voi, am invatat ca toti vor sa traiasca pe varful muntelui fara sa stie ca adevarata fericire se dobandeste de-a lungul calatoriei si depinde de drumul pe care-l alegi ca sa ajungi in varf. Am invatat ca atunci cand un nou-nascut isi tine tatal de deget cu manuta lui mica, l-a facut robul sau pentru tot restul vietii.
    Am invatat ca un om are dreptul sa se uite de sus la alt om doar atunci cand ii intinde mana si-l ajuta sa se ridice de la pamant. Spune intotdeauna ce simti, nu ce gandesti. Daca as sti ca azi este ultima data cand te vad dormind, te-as imbratisa cu toata puterea si m-as ruga la Dumnezeu sa ma lase sa fiu ingerul pazitor al sufletului tau. Daca as sti ca acestea sunt ultimele momente cand te vad, ti-as spune „te iubesc”. Intotdeauna exista maine, iar viata ne da ocazia sa indreptam lucrurile, dar daca gresesc si azi este tot ce am, as vrea sa-ti spun cat de mult te iubesc si ca nu te voi uita niciodata.Nimeni nu garanteaza ziua de maine nimanui, fie el tanar sau batran. Azi poate fi ultima data cand ii poti vedea pe cei dragi, de aceea nu trebuie sa astepti; fa-o astazi, in cazul in care maine nu va mai veni. Sigur vei regreta ca ai pierdut ocazia de a le oferi un zambet, o imbratisare, o sarutare si ca ai fost prea ocupat pentru a le indeplini ultima dorinta.
    Tine-i aproape pe cei pe care-i iubesti; spune-le la ureche si in fata cat de mult ii iubesti si cat de multa nevoie ai de ei. Iubeste-i si poarta-te frumos cu ei; fa-ti timp sa le spui ‘imi pare rau;’ iarta-ma,’te rog’ ‘multumesc’, si toate cuvintele frumoase pe care le stii. Nimeni nu-ti va ghici gandurile cele mai ascunse. Roaga-l pe Dumnezeu sa-ti dea intelepciune si tarie pentru a le exprima. Arata-le prietenilor tai si celor iubiti cat de importanti sunt pentru tine.
    Trimite aceasta scrisoare celor pe care-i iubesti. Daca nu o faci azi…maine va fi ca ieri, si daca nu o faci niciodata, oricum nu mai conteaza, acum este momentul sa o faci.”
    Gabriel García Márquez

    Apreciat de 2 persoane

  2. anitanna zice:
    Nimeni nu garanteaza ziua de maine nimanui, fie el tanar sau batran. Azi poate fi ultima data cand ii poti vedea pe cei dragi, de aceea nu trebuie sa astepti; fa-o astazi, in cazul in care maine nu va mai veni. Sigur vei regreta ca ai pierdut ocazia de a le oferi un zambet, o imbratisare, o sarutare si ca ai fost prea ocupat pentru a le indeplini ultima dorinta.
    Tine-i aproape pe cei pe care-i iubesti; spune-le la ureche si in fata cat de mult ii iubesti si cat de multa nevoie ai de ei. Iubeste-i si poarta-te frumos cu ei; fa-ti timp sa le spui ‘imi pare rau;’ iarta-ma,’te rog’ ‘multumesc’, si toate cuvintele frumoase pe care le stii. Nimeni nu-ti va ghici gandurile cele mai ascunse. Roaga-l pe Dumnezeu sa-ti dea intelepciune si tarie pentru a le exprima. Arata-le prietenilor tai si celor iubiti cat de importanti sunt pentru tine.
    Trimite aceasta scrisoare celor pe care-i iubesti. Daca nu o faci azi…maine va fi ca ieri, si daca nu o faci niciodata, oricum nu mai conteaza, acum este momentul sa o faci.”
    Gabriel García Márquez

    Apreciat de 2 persoane

  3. Rhea zice:

    Buna dimineata! O zi frumoasa!

    Apreciat de 3 persoane

  4. anitanna zice:

    BUNA DIMINEATA,JOI !
    Bun venit,draga Rhea !Multumesc pentru vizita si comentariu sa stii ca… are importanta,conteaza! In aceasta lume rea,rece,indiferenta,invidioasa constat cu mare admiratie ,surprindere si placere ca mai sunt oameni, suflete minunate,carora le pasa si nu trec indiferenti pe aici ! Te imbratisez si ziua de joi si celelalte care vin sa-ti fie adevarate oaze de pace,lumina,caldura ,liniste si iubire…. adica cat mai minunate! Respect si consideratie pentru ce faci pe blogul tau minunat!https://carteacudesene304.wordpress.com/



    Fiecare zi incepe in mod normal cu un”buna dimineata”.
    Pana si o zi mohorata poate fi condimentata cu un buna dimineata,dar mai apoi o zi cu cer senin,soare si 1 grad… stralucitioare,insorita ,placuta… oare cu ce o putem asezona???Eu imi spun ca tot cu un buna dimineata!
    Chiar si ziua in care te scoli cu fata la cearsaf tot cu un buna dimneata o poti face sa-ti zambeasca sa te inveseleasca ,bucure ori multumeasca …si cand mai simti si mirosul de cafea prospat macinata se pare ca are un alt farmec,aparte adica e diferita !?
    Atunci sa o primim cu drag si sa o imbratisam la fel .
    Faptul ca suntem sanatoase ,conteaza si ca in fata avem o zi mare,lunga ar trebuie sa ne faca sa o umplem cu tot ce este mai frumos si bine pentru noi ,cu tot ce vrem si putem fiecare…
    Buna dimineata oameni buni si frumosi la chip!
    Bun venit!

    Apreciat de 2 persoane

  5. anitanna zice:


    Am pus si o melodie poate ca am ales-o intentionat…. sugestiv 😕 ,fiindca ma intreb si eu deseori pentru ce?? De ce??? Se perinda atatia pe aici..ce-i mana,ce fel de dorinte??? Ce cauta fiecare??Ce doreste sa stie si sa gaseasca in aceste pagini ale blogului???Sunt manati de curiozitate?? de invidie???Ori e placerea de a asculta ,citi,vedea o imagine a-si bucura sufletul,privirea si a mai uita de tot uratul de afara?!

    Apreciat de 2 persoane

  6. Ileana zice:

    Buna ziua draga mea! Nu poate fi vorba de invidie la tine, aici sunt melodi de suflet, imagini ce vorbesc si transmit energie pozitiva, esti o scumpa, o frumoasa cu suflet bun, bland si cuceritor 🙂 ❤ Pupici!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.

Descoperă mai multe la Anitanna's Blog la Cafeneaua "Trandafirul rosu"

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura