UN AN NOU FERICIT !


fc8ca507_zpss0yzhr7nLA MULTI ANI…2016 !
Primiti urarea de … An Nou fericit,imbelsugat si linistit,cu sanatate ca-i mai buna decat toate, bucurie in inima si in suflet, indeplinirea tuturor dorintelor,gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintiri frumoase ale viitorului,cale luminata si viata imbelsugata cu dragoste si iubire presarata.
O zi de marti frumoasa si reusita ! Sleep Sleep rendeerVa astept la cafea!JXqMmMBHwRaW9fboy4mlgz7em34dxMffFOJGDHwQDb1sDAAsUdI0DQ==LA MULTI ANI !985-2016-new-year-600x500-820x300.jpg

Anunțuri

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Galerie | Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la UN AN NOU FERICIT !

 1. anitanna zice:


  Buna dimineata!
  A mai trecut un Craciun peste noi… Sa ne bucuram ca ne-a gasit sanatosi, cu mai multa experienta, inca cu pofta de viata si dorinta de comunicare. Sa dea Domnul sa avem ocazia sa ne uram multi ani de acum incolo numai bine si fericire…precum si sanatate ca asta-i cea mai buna dintre toate !
  Va imbratisez cu drag ,va doresc ca aceste 3 zile cate au mai ramas din anul vechi sa ne fie pe placul inimii si a sufletului…
  La multi ani , 2016 !
   photo WBlqSN7bXlr11Tp0I36QoZ018MxdhshV4C3yAoH1Mg38A7ejNdRuxQ_zpsrfvebbg9.gif
  Good morning!
  Christmas has passed one over us … Let us glad that we found healthy, with more experience, yet with a zest for life and desire for communication. Lord give us wish we had many years from now only good health and happiness … and that’s the best of all!
  I embrace you with love, you want these three days have left many of the old year we be at the heart and soul …
  Happy New Year 2016!

  Apreciază

 2. anitanna zice:

  HAPPY BIRTHDAY … 2016!
  Receive wishes for … Happy New Year, wealthy and quiet, with health that’s better than all the joy in your heart and soul, the fulfillment of all desires, beautiful thoughts of this become memories of the future, about light and life rich in love and love filled.
  A beautiful and successful Tuesday! photo v0m44inBhgQwsBfLOlfgkc3ap4i8zpeIdcvk6pS3KpHIfEfFbSxgeA_zpszblsgcbz.gif

  Apreciază

Bun venit ! Se poate comenta !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s