CRACIUN FERICIT !


ce221-kxunxxeoxzrpaazeshpfwbaw_wc4mxiadbo3w_4kcnywd92npotlvq3d3dFie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire ! CRACIUN BINECUVANTAT !324de-m5_qh0mfioofnsbg9zo-ssmdgduxrvxko5sepiddicel8ozroyz4ja253d253d2ae67-niye_9ty2q-qy-6xof0no0f3ffdpizm6nub_reih5bxelfqzxlbl2g3d3d6ac1a-large_transparent_png_christmas_tree_with_gifts_zpse9787be9„Am propriile mele suferinţe, iubiri şi delicii, iar voi le aveţi pe ale voastre. Dar durerea, satisfacţia, dorul, speranţa ne aparţin deopotrivă tuturor, în toate timpurile şi locurile. Muzica este singurul mijloc prin care simţim aceste emoţii în deplina lor universalitate.”
citat din H.A. Overstreet

CRACIUN FERICIT !

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la CRACIUN FERICIT !

  1. anitanna zice:

    Nasterea Domnului sa va gaseasca cu sufletele linistite, pline de bucurie, cu mesele imbelsugate si copiii sanatosi, sa aveti parte de tot ce e mai bun si curat in viata, gandul bun sa va insoteasca pretutindeni, zambetul sa nu va dispara niciodata de pe buze.



    Apreciat de 1 persoană

  2. anitanna zice:

    „Domnul coboară,
    Îngerii cântă,
    Magii Îl adoră,
    Păstorii aleargă
    Ieslea o-nconjoară,
    Mari minuni se întâmplară.“

    E vremea colindelor, vremea bucuriei, când Lumina sărbătorilor Naşterii Domnului, Anului Nou şi Bobotezei se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta și Duhul Sfânt ne aduce pe toți mai aproape!

    Fie ca un fulg de nea răzleț și vesel să bată-n ușa inimii noastre cu zurgălăi de flori de gheață în seara sfântă de Crăciun pentru a avea puterea de a vedea în cei de lângă noi chipul lui Dumnezeu și astfel să putem împlini Porunca Iubirii spre mântuire.

    Să avem parte de un sfârşit de an binecuvântat de Dumnezeu cu înţelegere între oameni, cu pace în ţară şi în lume! Bucurie sfântă!

    Sărbători fericite ! La mulți, buni și frumoși ani!

    ieromonah Hrisostom Filipescu

    Apreciat de 2 persoane

  3. Ileana zice:

    Craciun Fericit! ❤

    Apreciat de 2 persoane

  4. anitanna zice:

    Pentru a putea trăi realitatea, avem nevoie de vise.
    Sunt vise naive, vise de oameni mari, sau vise de copii. Le trăim diferit, în funcție de vârstă și în funcție de stelele pe care dorim să le atingem.
    Vă mai amintiți cum visați când erați copii?
    Visele copiilor sunt pline de culoare, de naivitate și zâmbete.
    Visele tinerilor sunt baloane pline de dorințe, baloane pe care le țin strâns în palme, pentru a nu le pierde.
    Visele vârstnicilor sunt simple, sunt jurnale descoperite în cutii, fotografii uitate în albume, amintiri strânse în suflete și mâini.
    De cele mai multe ori, cei mici visează la jucăria preferată, tinerii visează să găsească oamenii potriviți pentru a le rămâne în brațe și pentru ai ține de mâini. Vârstnicii visează să regăsească îmbrățișările și atingerile de mâini simțite cândva.
    Timpul are grijă de vise, le hrănește sau le lasă să moară încet.
    Când suntem copii, ne visăm viitorul, când suntem tineri, ne visăm prezentul, iar când îmbătrânim, ne agățăm de trecut.
    Ca un vis…așa trece totul…
    Viața e un lucru de care noi nu știm să profităm…
    Atunci când suntem mici, o trăim cu inocență știind că o avem pe toată-n față iar aceasta e musai să fie tare-tare lungă…
    Pe la mijlocul ei ne trezim că deja s-a dus o bună parte și începem să facem bilanțul, iar atunci când realizăm că ne-au rămas multe nefăcute și neâncepute, încercăm cu disperare să ținem timpul în loc. În pragul celor 40 de ani, simțim cu toții cum ne fuge din palme și privim neajutorați cum în urma ei ne lasă riduri fine și câteva fire de păr alb. Timpul nu-l poți opri nicicum, nu-l poți îngheța, nu-l poți priponi de piciorul patului, ci nu ai decât să-l trăiești în ritmul lui…fără a rămâne în loc și fără a i-o lua înainte… Abia spre sfârșit vom înțelege că anii trebuiau fructificați și nu numărați…că zilele trebuiau trăite și nu contabilizate…că viața se duce atât de repede încât nu apuci să-ți mai răspunzi la întrebarea Când a trecut…?
    Viața se trăiește și atât, nu se măsoară, nu se compară și nu se irosește…

    „Soarele va continua să apună în fiecare seară, dar timp oare mai avem?”

    Apreciat de 1 persoană

  5. anitanna zice:


    La multi ani,Stefan,Stefana!

    Apreciază

    • anitanna zice:

      fa947-large_transparent_png_christmas_tree_with_gifts_zpse9787be9

      Am propriile mele suferinţe, iubiri şi delicii, iar voi le aveţi pe ale voastre. Dar durerea, satisfacţia, dorul, speranţa ne aparţin deopotrivă tuturor, în toate timpurile şi locurile. Muzica este singurul mijloc prin care simţim aceste emoţii în deplina lor universalitate.
      citat din H.A. Overstreet

      CRACIUN FERICIT !

      ApreciazăApreciază

      Apreciază

Comentariile sunt închise.