WEEKEND REUSIT !


Buna dimineata!
Au trecut 12 zile din iarna..Cat de repede trece timpul asta,cum fug zilele una dupa alta.afara este superb,misterios si astept ninsoarea de cateva zile bune ca sa-mi aduca cu ea o liniste mai placuta…asa simt de fiecare data!?
E un anotimp al reflectiilor,al darurilor,al ingaduintelor ,bunatatii fata de semeni, si cu toate astea se pare ca uneori facem ce facem si ne zgandarim rabdarea si starea sufleteasca cu cate ceva…. asa ca sa nu fie totul cum se cuvine!? :P: …
Ascult,linistea diminetii,stau nemiscata -n fereastra,winter005891vipics.jpgsunt doar 0 grade, copacii sunt golasi,e rece si vant taios, o atmosfera sumbra,dar imi face placere sa inspir aerul curat ,rece si tare al diminetii ce parca uneori ma infioara!?
Sorb din licoarea calda,placut aromata,

Ma uit la cer si-mi inchipui cum isi cerne fulgi albi,si cum acestia cad alene spre pamant, asezand covorul moale… alb,stralucitor.. ca intr-o poveste! Dar sunt doar inchipuiri,vise… 😕 Eu,totusi astept!? 😛 Am rabdare!
Si apoi e lumea minunilor,a visului ,a sperantei…Asa ca  sa mai credem si anul asta in minuni..Sa nu uitam sa fim copii,sa nu uitam de noi,de cei de langa noi si de cei care ne iubesc ,ne accepta cu bune dar si cu rele…
Va doresc ca iarna asta sa va aduca cele mai frumoase clipe.
Sa va bucure cu tot si toate !
Sa ne fie mai buna decat cele de pana acum,sa ne bucure si sa ne fie cu impliniri si reusite!
Fie ca ziua Sfanta de astazi, cea a  Sfantului  Spirdon,mare facator de minuni, sa ne binecuvinteze !
Bucurii,bine si frumos pentru fiecare care treceti pe aici…
Imbratisari prietenesti !4c888e032472656751d1ba116e4957b8

 

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la WEEKEND REUSIT !

  1. Aliosa zice:

    Buna ziua !
    Pagina-i foarte frumoasa
    Dara drumul spre ea-i tare anevoios
    Ca s-ajung la tine-acasa
    Am consumat timp pretios ! 😦
    Cu rabdare multa insa
    Am reusit ca sa ajung
    Si cu o bucurie imensa
    Voi posta si un COLIND ! 🙂

    Weekend reusit ! 🙂
    Aliosa.

    Apreciat de 3 persoane

  2. anitanna zice:

    Bun venit , Aliosa…o zi minunata iti doresc si multumesc pentru vizita si drumul anevoios dar si pentru urari! Din parte-mi aceleasi lucruri minunate!

    Traim vremuri agitate, in care banul este zeul suprem. Ne inchinam la el in fiecare zi si incercam, cu orice pret, sa atingem una dintre intruchiparile lui fizice. Monede zornaitoare, bancnote verzui, mototolite sau noi, plastice cu cipuri. Conteaza mai putin forma sau culoarea, important este sa fie in numar cat mai mare. Ne calcam in picioare pentru tigai sau pentru ultimul model de Ferrari, ne zbatem sa prindem ultimele locuri spre destinatii exotice sau suntem dispusi sa dam chiar si mii de euro pentru a ne petrece Craciunul la o masa intr-un club la moda, in loc sa sarbatorim in familie, in jurul unui brad frumos impodobit si in sunet de colinde. In aceasta goana dupa mai mult, mai mare, mai scump si mai stralucitor, uitam sa ne bucuram de ceea ce avem, uitam sa apreciem si lucrurile marunte. Si, mai ales, uitam ca pentru unii semeni, mai putin norocosi decat noi, o mare bucurie poate fi produsa doar cu un gand frumos, o urare din suflet si… o simpla si banala briosa. santa geek cherry santa

    Apreciat de 2 persoane

  3. Ileana zice:

    Buna draga mea! Cum sa nu fie weekendul reusit alaturi de tine? Weekendul e fain alaturi de tine

    Apreciat de 2 persoane

  4. Ileana zice:

    O zi Binecuvantata, pupici, imbratisari calde de la departare! ❤ weekend placut tuturor! ❤

    Apreciat de 2 persoane

  5. anitanna zice:
     photo 15 - 1.gif

     >..O zi minunata,dragii mei.. dragele mele ! 
    Sa fiti iubite,i!
     photo xnja7ax9fk8h5sjvvg5r.png
    Aminteste-ti sa-ti petreci timpul cu persoanele iubite, pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate.
    Aminteste-ti sa spui o vorba buna copilului care te venereaza, pentru ca acel copil va creste curand si va pleca de langa tine.
    Aminteste-ti sa-l imbratisezi cu dragoste pe cel de langa tine pentru ca aceasta e singura comoara pe care o poti oferi cu inima si nu te costa nimic.
    Aminteste-ti sa spui “te iubesc” partenerului si persoanelor pe care le indragesti, dar mai ales sa o spui din inima.O sarutare si o imbratisare vor alina durerea atunci cand sunt sincere.
    Aminteste-ti sa-i tii pe cei dragi de mana si sa pretuiesti acele momente, pentru ca intr-o zi acea persoana nu va mai fi langa tine.
    Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti gandurile pretioase pe care le….ai…celor de langa tine
    …. da,..te rog sa-ti faci timp ca aceasta nu dureaza o eternitate… ci doar atat cat ne ingaduie Bunul Dumnezeu! .. photo 0ecee033-4c7e-4101-8fa5-5007edfa2028.jpg

    Apreciat de 1 persoană

  6. anitanna zice:


     photo 11075164_804553246289580_1728986354038745726_n.jpg photo TAbvaGoHkEoapWYVpb94GFUesBzE8HpH7MHlLKR_AUrWifN0XLBgRg.gif
    Încheie fiecare zi cu iertare şi un gând bun. Nu contează cât de grea este viaţa ta, mâine este o nouă ocazie să o faci mai bună. Fii bun şi lucuri bune ţi se vor întâmpla. Nu lăsa conflictul interior să te macine. Fii puternic!
    Cine nu îţi înţelege tăcerile nu îţi va înţelege niciodată cuvintele. Ai forţa interioară să dai pagina în cartea vieţii tale şi să scrii frumos, de la capăt cu aliniat.
    Dumnezeu niciodată nu se grăbeşte, dar întotdeauna ajunge la timp. Dumnezu nu spune niciodată „Nu!”, ci „Nu Acum!”. E o mare diferenţă! Dumnezeu priveşte cu ochii iubirii şi ai milei nu spre cea ce ai fost, nici spre ceea ce eşti, ci spre ceea ce vrei să fii.
    Hrisostom Filipescu
     photo TAbvaGoHkEoapWYVpb94GFUesBzE8HpH7MHlLKR_AUrWifN0XLBgRg.gif
     photo KYrHfpMjIiw1YxZx_BAoaEdtW3aIMNOriKhvg_q5UQhvp89uHvAT2g.jpgVa astept la o cafea! photo biblioteca-greta3.jpg photo TAbvaGoHkEoapWYVpb94GFUesBzE8HpH7MHlLKR_AUrWifN0XLBgRg.gif

    Apreciază

  7. anitanna zice:

    Sunt oameni care reușesc în viață. photo ZzpVJZylJ1weEZ4zUN_IY4aWh05mndISaOyJWKMqTM_JxY0R_2MgEA_zpsf1gbyuyh.png Cum? Nu știu încă. Dar, am o vagă bănuială că le-au venit în ajutor chiar propriile vise. Visează măreț! – spune o vorbă înțeleaptă. Și poate chiar așa este. Poate că nu am reușit încă să credem că există o legătură puternică între motivație și împlinire, între vis și succes.Sunt oameni ale căror povești de viață ne inspiră. Ne determină să gândim, să schimbăm ordinea și direcția întrebărilor. Ne fac să ne dorim și noi să avem parte de același succes, fără însă a bănui poate câte au stat la baza acelor împliniri.Oamenii despre care am citit și despre care am învățat au traversat perioade dificile și au învățat pe parcurs multe lecții de viață. Ce aș fi făcut eu în locul lor? Poate nu voi ști niciodată. Însă, cel mai probabil nu aș fi procedat la fel. Am descoperit despre mine că, în unele cazuri, sunt puternic. Sunt feroce. O iau de la capăt și mă încăpățânez să iasă ca mine. Și spun, în unele cazuri, pentru că poate în cele mai importante situații devin o cu totul altă persoană. Prea speriat de consecințe. Prea nesigur și fragil. Și atunci caut să mă înconjor de oameni care să mă motiveze. Care să mă inspire. Poate chiar să mă împingă puțin în direcția spre care mi-e teamă să pornesc.
    Și știind acest lucru, acum, constat că totul în viața aceasta ține de atracție. Binele atrage după sine bine. Frumusețea atrage după sine frumosul. Succesul atrage după sine succes. Pozitivismul atrage după sine o mare de realizări.Nu poți reuși în viață dacă tot ceea ce ești este teamă, regret sau îndoială. Nu poți reuși dacă stai într-un colț de stradă, uitându-te furiș la cei care nu se tem să-și trăiască visurile. Nu poți reuși dacă nu faci primul pas. Dacă îți pui limite.
    Am învățat că este mult mai bine să îndrăznești. Să visezi. Să speri. Să-ți oferi șansa de a face ceva minunat cu viața ta.
    Și spun tare și răspicat ca să ajungă la inimile tuturor: atracția de lucruri pozitive în viața ta începe cu tine, de la tine, dinspre tine. ”BIBI M
    Sa ai o saptamana de iarna,sfarsit de decembrie si an cat mai reusita si minunata,dar asta depinde doar de tine,calator drag prin Cafenea,de oriunde ai fi!
    Sarbatori minunate!
    Stii ca,vine…CRACIUNUL !?..sarbatoarea Nasterii Domnului !? 😛

    Apreciază

    • anitanna zice:

       photo Zm-VdfzKpuu4vwSxj4pQVew_XXKORWFPALiWdeeqofEevq3x_1ztSQ_zpsnkshmvb2.pngSi uit asa ne trece timpul..zi dupa zi se duce si nimic nu mai revine,totul e irevesibil!? Viata este ca o cursa continua si alergand cand mai iute,mai incetisor,dupa una ,ori alta…uitam de lucrurile cu adevarat importante din viata noastra.
      Importante sunt emotiile noastre carora nu prea le dam i atentia cuvenita asa ca e bine sa te opresti,sa privesti nefacand uneori nimic,nici un pas inainte…sa analizezi si sa hotarasti binele pe care-l alegi…din trairile ,simtirile marunte pe care le ai.
      Sa accepti ca ai ce-ti trebuie sa sa nu tanjesti mereu dupa altele care crezi ca-ti lipsesc ori pe care le vezi la cel de-alaturi si e musai sa le dobansdesti si tu!? 😛 :
      Traieste emotia momentului si nu face pasul urmator….
      Fii tu cu tine…fii multumit(a) de ce ai… bucura-te de viata pe care o ai linistita si tihnita si de atat cat ai fiindca altii nu au nimic nici macar un acoperis deasupra capului daramite un colt de paine pe masa…
      In aceste zile ,te rog sa te gandesti la acestia si intinde-le o mana de ajutor,daruieste… din putinul tau… fii bun cu cel in necaz si suferinta ! photo 40ubrHGJQlSBnK0RHtMyTWAGRDG4M4YQeJNDiPM-00RS-gJugjirmA 1.png
      Nu uita,ROMANE SA FII BUN !
      Sarbatori cu bine si frumos in viata fiecareia!

      CITATUL ZILEI !

      Apreciază

  8. anitanna zice:

    Seara buna!


    ..astept ninsoarea ca pe un balsam pentru suflet!!

    Apreciază

  9. anitanna zice:

    O dimineata excelnta va doresc! bun venit si pe aceasta pagina..

    Apreciază

  10. Erma Dutel zice:

    This is a topic which is near to my heart… Take care! Where are your contact details though?|

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.