BUNA DIMINEATA !


 

OGLINZI…………….oglinda_decorativa
“Câteodată sufletul e oglindă, altădată fereastră

Uneori e văl negru de catifea prin care nu trece lumina…
Când dăruieşti fără să aştepţi nimic înapoi, transformi darul tău în scânteie care poartă lumină.Câteodată nu eşti primit – căci a primi înseamnă să laşi loc luminii să aducă schimbare în sufletul tău.
Ne regăsim în acei care ne seamănă. Atunci, sufletul nostru devine oglindă, şi lumina se amplifică.ab8b7-nxxor3orvx4dugvvkypjli37qu1tbrdx1wlm08hfoivm3qbckvfjgq3d3d
Câteodată, devenim unii pentru alţii poartă. Şi trecând prin celălalt dincolo de noi înşine, ne regăsim mai bogaţi şi mai vii. Mai întregi şi mai curaţi.
Să primeşti cere mai mult curaj decât să îndrăzneşti să daiae71c-2rksh766lyuO zi buna va doresc!

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la BUNA DIMINEATA !

  1. anitanna zice:

    „Frumuseţea exterioară este partea vizibilă a frumuseţii interioare. Şi ea se manifestă prin lumina care iese din ochii fiecăruia. Nu are de a face dacă persoana e prost îmbrăcată, dacă nu respectă canoanele eleganţei sau dacă nici măcar nu se sinchiseşte de părerea celor care îi stau în preajmă. Ochii sunt oglinda sufletului şi reflectă tot ce pare a fi ascuns. Dar, dincolo de puterea de a străluci, ochii mai au o virtute: sunt o oglindă. Şi reflectă pe cine îi admiră. Astfel, dacă sufletul celui care observă este întunecat, el îşi va vedea întotdeauna propria urâţenie. Deoarece, ca orice oglindă, ochii înapoiază fiecăruia dintre noi imaginea propriului nostru chip.”

    Paulo Coelho în Manuscrisul gasit la Accra

    Apreciază

  2. anitanna zice:
    Toţi oamenii la adolescenţă ştiu care este legenda lor personală. În acest moment al vieţii, totul este limpede, totul este posibil şi oamenii nu se tem să viseze şi să dorească ce le-ar plăcea să facă. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece, o forţă misterioasă încearcă încet, încet să dovedească faptul că legenda personală este imposibil de realizat. Sufletul lumii se hrăneşte cu fericirea oamenilor, sau cu nefericirea, cu invidia, cu gelozia. Împlinirea legendei personale este singura îndatorire a oamenilor.
    Paulo Coelho în Alchimistul

    Apreciază

  3. Mimi zice:

    Buna seara!ce frumoasa pagina si zilnic trec prin ele sunt interesante,deosebite,o placere sa le citesc.Multumesc,draga Anitanna!

    Apreciat de 1 persoană

  4. Mimi zice:

    Of,am pierdut comentariul….

    Apreciat de 1 persoană

  5. anitanna zice:

    Barbatul fara femeie este ca oglinda in care nimeni nu priveste.Femeia fara barbat este imaginea care nu-si gaseste oglinda.
    Kazimierz Matan


    Există două modalităţi de a raspândi lumina – să fii lumânarea sau oglinda care o reflectă.
    citat din Edith Wharton
    Buna dimineata si tie,Mimi si tuturor doamnelor dragi de pe blog ori trecatoare ocazionale prin Cafenea!
    Nu ai pierdut nimic,se intampla sa apara mai tarziu ce scrii;fii fara teama !
    O zi buna!

    Apreciază

  6. anitanna zice:


    V-ati intrebat vreodata cine reflecta mai bine chipul omului?!
    Oare sa fie fotograful?? oglinda? ori pictorul????
    Asa se intreba,Pablo Picasso …
    Eu,as raspunde ca fiecare are partea lui de frumusete si contributie la redarea lui…

    Apreciază

  7. anitanna zice:


    ‘Privește fiecare zi cu inocența cu care visezi. Privește-o și coloreaz-o după pofta inimii tale. Dacă crezi că este prea cenușie, dacă crezi că este prea singuratică, dacă crezi că este prea monotonă nu te sfii să pui mâna pensulă și să tragi câteva linii. Zâmbește, îmbărbătează-te, persistă acolo unde poți reuși, iubește suflete care vor să fie iubite, dansează și bucură-te de viață.
    Extrage fericirea din ceea ce ești, din ceea ce simți, din ceea ce trăiești. E posibil ca nu întotdeauna să primești ceea ce îți dorești, însă învață cum să să te bucuri de ceea ce ai și să lupți pentru lucrurile importante din viață : prietenie, iubire, bucurie, armonie, sănătate, echilibru. Credința să-ți însoțească întotdeauna gândurile și pașii iar speranța să nu părăsească niciodată încăperile sufletului tău. Crede în puterea rugăciunii, în miracolele zilnice, în poveștile de viață din care ai ce învăța și insuflă-le tuturor adevărul, frumusețea, iubirea și simplitatea.
    Extrage fericirea din ziua de AZI, din cea de mâine și din cele care vor urma, dar nu uita niciodată că nectarul cel mai dulce e cel extras din clipa prezentă.”

    Apreciază

  8. anitanna zice:
    Viata se trăiește, nu se cauta , nu se învață. Traieste adevărul, bucuria și iubirea .Ele se afla acolo unde de ești. Liniștea nu este intr-un loc, ci intr-un mod de a fi .Sunt doua zile în care un mai putem face nimic :ieri și mâine. Prezentul este timpul mântuirii. Un om valorează atât cât iubește. Restul e poveste .. Aceeași îmbrățișare și un pupic de seara  buna și weekend minunat Question Exclamation  S-a sfarsit toamna…a plecat,ne-a parasit!! Dar vine iarna cu mantia ei alba de zapada,cu gerul si nasucurile inghetate cu colindele si clinchetul de clopotei…… Brr !?

    Apreciază

Comentariile sunt închise.