BUNA DIMINEATA,VINERI !


0_2811b2_a2f079e1_XXXL

Rugăminte

E toamnă, iubite,
Şi plouă cu lacrimi;
În suflet furtună
Şi vânt.

Sunt pasărea tristă
Cu aripa frântă,
Culcuş căutând
Pe pământ.
000R051QVRt-1 - Copy
Iar inima ca o maree,
Se zbate in valuri
Ce plang,
Aştept pescăruşii să vină

Pe cordul rănit
De cuvânt.
Zăpezi vin se-aşează
Pe frunte;

Şi anii nu-i ştim
De mai sunt.

Dar lasă-mi iubite
Astă toamnă,
Ferită să fiu
De cuvânt.
poezie de Angelina Nădejde (31 august 2012)

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la BUNA DIMINEATA,VINERI !

  1. anitanna zice:

    „Întârziată fără vreme
    Se plimbă Toamna prin grădini
    Cu faldurii hlamidei plini
    De crizanteme.
    Și cum abia plutește-n mers
    Ca o marchiză,
    De parcă-ntregul univers
    Privește-n urmă-i cu surpriză, –
    Un liliac nedumerit
    De-alura ei de domnișoară
    S-a-ngălbenit, s-a zăpăcit
    Și de emoție-a-înflorit
    A doua oară…“
    (George Topîrceanu – Octombrie)

    Apreciază

  2. anitanna zice:

    Lucrurile sunt minunate, atunci cand nu sunt….Este in regula sa te impiedici din cand in cand . Nu trebuie sa te prefaci sau sa demonstrezi mereu ca esti puternic. Nu ar trebui sa fii preocupat nici de ceea ce cred ceilalti – plangi, daca simti nevoia – este sanatos sa iti versi lacrimile. Cu cat mai curand vei face asta, cu atat mai repede vei fi pregatit sa zambesti din nou.

    Apreciat de 1 persoană

  3. anitanna zice:
    Am zile cu aripi … ca ieri….Din aripi rămân de multe ori LACRIMI…. Când eram mică, așteptarea era partea mea preferată din orice POVESTE. Așteptam Crăciunul, cu naivitate și entuziasm. Așteptam vacanța de vară, cu dor și BUCURIE. Așteptarea era cea mai frumoasă parte. Apoi, cu cât se apropia momentul așteptat, mă întristam pentru că știam că se va termina. Și da, poate avea să fie bine și frumos, dar se va termina. Nostalgia unui moment care avea să se întâmple…>.Am crescut cumva cu acest SENTIMENT. Și după o zi minunată cum a fost cea de ieri, astăzi am simțit nostalgia poveștii ce se va încheia curând.Din aripi se fac lacrimi, iar din lacrimile astea de melancolie se fac zâmbete… căci după tristețea asta care îmi roade sufletul, apar zâmbetele. Ploaie, curcubeu. Am descoperit și redescoperit OAMENI minunați. E un amalgam ciudat, cu sentimente contradictorii în această senzație că am oameni în viața mea pentru care aș face orice. Oameni care nu știu asta. Și mai sunt acei oameni care știu că aș face orice pentru ei, dar nu mi-ar cere niciodată acel orice tocmai pentru că știu că pot. Când încep să iubesc oameni o fac complet. Cu tot sufletul, cu toate visele, cu toate poveștile mele, cu tot trupul. Și aș face orice pentru ei. Am învățat în TIMP că e în regulă să iubești așa, total, dacă știi să lași oamenii să plece când iubirea nu înseamnă decât amintiri și plumb….În rest, am zile cu aripi. Din aripi rămân de multe ori lacrimi. Dar din lacrimi rămân mereu zâmbete. Soare, ploaie, curcubeu. Soare…BIBI M…

    Apreciat de 1 persoană

  4. anitanna zice:

    Image and video hosting by TinyPic

    >Lasă lucrurile să se întâmple, trăiește-ți viața cu bune și cu rele, cu lacrimi și cu zâmbete, cu tot ce îți oferă, pentru că toate au un rost.>Iubește și lasă-te iubită, iartă dar nu uita, iar dacă vei cădea, ridică-te și mergi mai departe și nu da nimănui satisfacția să te vadă la pământ!Nu uita că ai dreptul să faci ce vrei cu viața ta, să alegi ce vrei și că nimeni nu are dreptul să te judece pentru felul în care îți trăiești viața…

    Poate ca sunteti dispuse,i sa faceti o plimabare si pe aceasta pagina a linistii…???
    https://anitanna.wordpress.com/pagina-sufletului/comment-page-124/#comment-116945


    Apreciat de 1 persoană

  5. Ileana zice:

    Buna ziau draga mea! Intru la tine si am incarc cu energia pozitiva de care am atata…nevoie! ❤ Multumesc! O zi frumoasa! Pupici! ❤

    Apreciat de 1 persoană

  6. anitanna zice:

    Bun venit,draga Ileana…eu sunt intr-o pauza … si am trecut si pe aici!
    Sunt intr-o clipa tihnita din aceasta zi…daca doresti reteta uite ca ti-o impartasesc si tie… 😛
    Se indeparteaza cu grija graba.
    Se iau clipe obisnuite si se adauga timp din belsug.
    Cand tihna e aproape gata,se adauga un pahar cu bere….( eu am o ceasca cu cafea).
    Se poate asezona si cu prieteni buni si conversatii linistite,dupa gust !
    Ziua sa-ti fie asa cum o doresti!
    Te imbratisez!

    Apreciază

  7. hi!,I like your writing so much! proportion we keep up a correspondence more approximately your post on AOL? I require an expert in this area to resolve my problem. May be that’s you! Taking a look forward to look you. |

    Apreciat de 1 persoană

  8. My brother recommended I might like this website. He was totally right. This post truly made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!|

    Apreciat de 1 persoană

  9. anitanna zice:

    Nu stiu cine esti si ce urmaresti lasand aceste mesaje,…Brent Rowlins 😕
    ca sa poti intra aici ,pe acest topic,ori unde alegi tu,te rog sa te autentifici,inregistrezi cu ID si parola la WP… este tare simplu si nimeni nu va sti cine esti… 😀

    Asta in situatia in care intntiile sunt pasnice,serioase… Multumesc pentru incurajare,pentru mesaje,dar am ceva temeri !
    Sunteti atat de multi,peste 22.ooo care ati lasat mesaje in spamul blogului, si nu pot sa va accept din securitate pentru acest spatiu virtual creat de noi !

    Aici,la mine in Romania si in sudul Moldovei unde traiesc,este iarna grea,ninge in continuu si
    zapada este viscolita,troienita,sunt drumuri impracticabile si suntem in PRIMAVARA de 23 zile calendaristic,iar de drept de 2 zile,de pe 21 martie cand a fost primavara astronomica…
    Asteptam Sfintele Sarbatori Pascale care anul acesta la noi sunt pe data de 8 Aprilie… cu o saptamana dupa Pastele Catolic !
    Ai sa gasesti aici informatii mult mai diverse si utile…dar ca sa poti vizita toate „incaperile cafenelei „( topicurile ei ) ,trebuie sa fii autentificat la WP !
    Hotararea iti apartine si ma adresez si celorlalti care lasa mesaje…; Blogul este protejat,iar Akismet-ul ,de la inceput de an ,a oprit peste ….
    Spam blocat
    214.404 comentarii spam
    blocate de Akismet
    scrie in dreapta blogului… 😕

    Sa ai o zi minunata plina cu binecuvantari de SUS de la bunul Dumnezeu !

    Apreciază

  10. anitanna zice:



    TOT PENTRU VOI !
    Se spune ca modul in care iti petreci dimineata poate influenta restul zilei, asa ca ai grija la cum iti incepi fiecare zi.
    Ti-am pregatit cateva metode care te vor ajuta sa ai parte de dimineti frumoase si relaxate.
    Fixeaza ca alarma o melodie placuta ..

    VA DORITI O ZI BUNA !?

    BUCATARIA CAFENELEI …



    Poate ca te gandesti ca singura metoda de a te trezi este sa folosesti o alarma stridenta, care sa te dea jos instantaneu din pat. Incearca sa folosesti o melodie care sa te ajute sa incepi frumos ziua – de exemplu, cantecul tau preferat.
    Fa-ti timp pentru un mic dejun sanatos….
    Masa de dimineata este extrem de importanta, ajutandu-te sa fii in forma si oferindu-ti energie pentru intreaga zi. Nu sari peste micul dejun, ci transforma-l intr-un ritual placut si sanatos.
    Nu te incarca cu energie negativa…..
    Chiar daca nu merg toate struna de cum te-ai trezit – apa de la dus nu e destul de calda, paharul cu suc aluneca si se sparge sau ti-ai adus aminte ca te asteapta o zi lunga la birou – nu te demoraliza si nu te enerva. Gandeste-te ca vei avea cu siguranta parte si de momente frumoase in timpul zilei.
    Fa cateva exercitii
    Daca vrei sa te dezmortesti si sa uiti cat nai rapid de somn, fa cateva exercitii usoare. Miscarea te va ajuta atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Te vei simti energizat si relaxat, asa ca vei incepe ziua cu o atitudine pozitiva.
    Asculta muzica in timp ce mananci..
    Savureaza sucul sau cafeaua de dimineata si micul dejun alaturi de melodiile tale preferate. Alege ceva vesel, antrenant, care te va face cu siguranta sa te simti bine si sa incepi ziua cu forte proaspete.
    Zambeste !
    Specialistii spun ca si daca zambesti fara sa simti ca vrei sa faci asta, muschii fetei vor transmite informatia catre creier, iar acesta va secreta serotonina, hormonul fericirii. Urmarea? Vei ajunge sa zambesti cu adevarat !
    sursa net.


    Ziua sa-ti fie asa cum o doresti!
    Te imbratisez!

    Apreciază

Comentariile sunt închise.

Descoperă mai multe la Anitanna's Blog la Cafeneaua "Trandafirul rosu"

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura