IMI PLAC …….


1231613_527301334020490_1801675605_n-1Imi plac diminețile, indiferent de anotimp………

Ador diminețile leneșe de weekend, cu mic dejun ca la carte, cafea și timp să citesc, să văd filme sau seriale, să citesc zirele pe net, să fac planuri. Dar cel mai mult îmi place senzația aceea de dimineață, când te scuturi de vise, cu ochii mici și blegi, când îți întinzi brațele spre cer de parcă ai putea să zbori, senzația că indiferent cum ți-a fost ziua precedentă, azi este un nou început…
O zi frumoasa cu vise si impliniri va doresc!

Anunțuri

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Video | Acest articol a fost publicat în Uncategorized, video si imagini cu text și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la IMI PLAC …….

 1. anitanna zice:

  “Puterea personala este abilitatea de a sta in doua picioare cu un zambet pe fata in mijlocul unui Univers care contine un milion de moduri de a te nimici.” ~ J.Z. Colby

  Dincolo de tăcerea și răceala vieții, dincolo de greutățile și obstacolele la care suntem supusi, dincolo de opreliștile și vitregiile timpului… ne aflăm noi, oamenii puternici!
  Stăm înaintea necunoscutului și evaluăm dintr-o privire armele pe care le avem la noi: zâmbete, gânduri optimiste, speranță, încredere, curaj, voință, putere, iubire, iertare. Mizăm pe ele pentru că sunt singurele arme pe care le avem și cu ajutorul cărora putem câștiga războiul. Inventăm strategii, căutăm soluții, ne schimbăm dacă este cazul pentru că numai așa putem ajunge acolo unde ne dorim. Forța noastră stă în sufletul nostru. Pentru că o inimă curajoasă, plină de speranță și iubire poate înfăptui miracole.
  Dincolo de trecut, de greșeli, de vorbe rostite la întâmplare… suntem noi, cei care nu doar supraviețuim, ci și reușim să ne bucurăm de fiecare reușită… și simțim succesul adânc în suflet…
  Fiecare pas pe care îl facem ne schimbă. Ne transformă. Ne maturizează. Suntem fiecare decizie, fiecare gând, fiecare sentiment și emoție care ne traversează sufletul. Suntem cei care stau înaintea necunoscutului pregătiți de succes.

  Apreciat de 1 persoană

 2. anitanna zice:


    „Sufletul omului este dependent de iubire. Oricât de împlinit ar fi pe plan material, profesional, social, omul nu poate fi fericit fără un suflet alături, cu care să își împartă viața. Nevoia de iubire îl face să ajungă în momente disperate, care îl împing să facă alegeri greșite. Și se aruncă orbește în povești de iubire incerte. Uneori vede omul de care se îndrăgostește, mai frumos și mai bun decât este de fapt, și îi dă o valoare mult peste realitate. Vrea să iubească și ignoră defecte, lipsuri, mulțumindu-se cu puțin, având impresia uneori că i se oferă chiar peste meritele sale. Cu timpul sufletul lui începe să simtă lipsurile…începe să-l doară că nu primește aceeași iubire înapoi. Și realizează că s-a grăbit să creadă, să se dăruiască, să iubească… Vede omul aşa cum este de fapt, şi descoperă o imagine diferită de cea pe care şi-o crease la început.

    Realizează că totul a fost o amăgire, o risipă de vise și o pierdere de timp…
  Realizează că s-a îndrăgostit de o iluzie, în mare parte propria sa invenție, născută din nevoia lui disperată de a iubi…
  Putem alege pe cine să iubim?
  Poate că da, dacă am iubi rațional…dar se pare că inima ia decizia finală… Dar o rațiune puternică nu face compromisuri. Iar omul trebuie să găsească puterea să renunțe. Să înțeleagă că merită mai mult, că merită totul și că trebuie să mai aștepte până când va întâlni sufletul pereche, dispus să i se dăruiască în totalitate. Ruptura de un om de care te-ai îndrăgostit și de visele în care acesta era inclus este foarte dureroasă.  Pentru bine si frumos ,pentru frumusetea gandului curat cu care pasesti pragul acestei Cafenele ,pentru o zi frumoasa si linistita..impovarata de ganduri si fapte uneori nedorite!
  Bun venit si te mai astept!

  Apreciat de 1 persoană

Bun venit ! Se poate comenta !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s