O SEARA MINUNATA !


1422500_641035722615180_758933163_n

Viata este un vis pentru cei înțelepți, un joc pentru prosti, o comedie pentru cei bogați, o tragedie pentru cei săraci.
Bucura-te de viață cat poți și nu uita sa zâmbesti!!!

HrgjdbJr0lKl9QJUqGHrFbNix2khnBhVHs4GlGQzDz7m7BDskvAUYA==Daca vrei sa fii iubit,iubeste! SENECA6272133-lg_zpsccf0fa16

Dacă iubirea ta nu naşte iubire, dacă tu, ca bărbat care iubeşti, nu te faci iubit, iubirea ta e neputincioasă, iubirea ta e nefericire.

citat clasic din

fxzpnhpwibv

S5zkEJLaZeRaKospI_XEoS8GN4gFW0w2pN8XipfgZf_LzFAgwZNH7w==YPjXqBIT9TnkLI9q-8862oqEgQU4tAfa3nIFSiLSF1u-Pd-hutDDcg==O seara frumoasa cu liniste si bucurii !

Anunțuri

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Galerie | Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la O SEARA MINUNATA !

 1. anitanna zice:

  kibitaki01_zpse8a30178 (1)https://youtu.be/syLQMwidJGQO oază de linişte este cred cea mai înţeleaptă dorinţă a omului pentru viaţa lui. Cât de important este să trăieşti măcar în casa ta într-o atmosferă de armonie sufletească!

  Ileana Vulpescu în Viaţă, viaţă, legată cu aţă

  Apreciază

 2. anitanna zice:


  Iubirea cheamă iubire. Nu este atât de important ca să fii iubit, cât să iubeşti tu cu toată puterea şi cu toata fiinţa.

  citat celebru din Constantin Brâncuşi

  Apreciază

 3. anitanna zice:

  Când ai nevoie de dragoste nu ți se dă dragoste… când trebuie să iubești nu ești iubit… când ești singur nu poți să scapi de singurătate… când ești nefericit nu are sens să o spui… când vrei să strângi în brațe nu ai pe cine… când vrei să dai un telefon sunt toți plecați…. când ești la pământ cine se interesează de tine? cui îi pasă? cui o să-i pese vreodată? fii tu lângă mine, gândește-te la mine. poartă-te tandru cu mine, nu mă chinui, nu mă face gelos, nu mă părăsi, căci n-aș mai suporta încă o ruptură. fii lângă mine, ține cu mine. înțelege-mă, iubește-mă, nu-mi trebuie partuze, nici conversație, fii iubita mea permanentă. hai să uităm regula jocului, să nu mai știm că sexul e o junglă. să ne atașăm, să ajungem la echilibru. daca nu speri nimic. nu primești dragoste când ai nevoie de dragoste. când trebuie să iubești nu ești iubit. când ești la pământ nici o femeie nu te cunoaște.

  Apreciază

 4. anitanna zice:
  ‘Iartă din toată inima fiindcă iertarea este atributul oamenilor curajoși. Nu oricine poate uita și nu orice poate acorda o a doua șansă.
  Iartă pentru a cunoaște liniștea și pacea sufletească.

  Iartă pentru a stinge focul din inima ta, regretele trecutului și rănile dezamăgirii.
  Iartă pentru a putea să te bucuri de viață, de fiecare clipă, de fiecare suflet drag al inimii tale, de prezența celor pe care îi iubești, de momentul prezent.
  Iartă pe alții pentru a te putea ierta pe tine. Iertarea nu schimbă și nu șterge faptele dar reușește să redea sufletului speranța, iubirea , încrederea și zâmbetele pierdute. Fii îngăduitor, iar dacă decizi să ierți , iartă totul sau nimic. Este adevarat că a ierta din vârful buzelor nu este egal cu a ierta din inimă. Pentru că iertarea să treacă de pe buze la inimă este nevoie ca timpul să vindece rana. Iartă 
  pentru a schimba destine, pentru a da naștere la vise, pentru a schimba vieți, pentru a scrie povești.”
   

  Apreciază

Bun venit ! Se poate comenta !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s