BUNA DIMINEATA,OM BUN CU SUFLET FRUMOS!


3f92a-tqcww6nixy6zpate7q945p4bbrxxdvv_homdpu4jrrmk7vrmlfdsla253d253d

p0lUj62AJum2JjMBkQHPZDsI2ZZ18ALcixuQD0k6-dI=

 O zi minunata,perfecta
de  miercuri….

Buna dimineata,dragilor si dragelor de pretutindeni,din oricare colt al lumii ati fi!
Bun venit pe aceast blog,in Cafenea!
Va doresc o zi reusita,minunata ,alaturi de cei dragi cu multa iubire si dragoste si
va invit la o cafea…alaturi de ,ceva dulce si aromat,la un zambet si ce mai doriti ..va luati fiecare de pe aici…
Sa aveti o zi senina,luminoasa,cu mult bine si frumos,sa nu uiti ca…
O strangere de mana,o vorba buna,un zambet la timp,o privire binevoitoare,o atentie usoara pretuiesc adesea mai mult si dau rezultate mai practice decat o multime de calitati,care nu ies asa lesne si in tot momentul la iveala”Al.Vlahuta.
Va doresc multa intelegere si armonie  cu  cei dragi ce va sunt alaturi neconditionat, si natura , cu tot ce ne inconjoara .11265610_832238966868916_6876285986583397098_n.in care ne ducem zilele… O zi reusita va doresc! ,…dar sa las amintirile ce-mi vin in aceste momente… ca o muzica de undeva de dincolo de orizont( tot din G Ibraileanu)…si doamnele mele frumoase de pe  acest blog ,desi tinere si frumoase,sa tineti minte ca:fatza unei femei de 40 de ani(sac!), intr-o singura zi trece prin mai multe varste…sa ma explic: arata asa cand este linistita,dar cand este morocanoasa,are patruzeci si cinci,poate ca mai mult??? 😛 …daca este vesela poate avea si douazeci si cinci…ca vibreaza de iubire…. &;lt3 Asa ca,doamnelor,fiti vesele si zambiti,iubiti &;lt3 daca vreti sa aratati…tinere si frumoase ! E atat de simplu, usor nu-i asa???
O zi minunata!7dda1-575872_250322721746054_1328390063_n

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la BUNA DIMINEATA,OM BUN CU SUFLET FRUMOS!

  1. anitanna zice:

    Nu-ti sunt scumpe incretiturile de pe fruntea si de la ochii femeii tale????
    Gandeste-te bine ca incrtiturile astea s-au facut in lunga voastra tovarasie-casnicie de griji si de nevoi.
    Gandeste-te bine ca ele sunt semnul ca se apropie vremea cand tu si tovarasa ta aveti sa va despartiti pentru totdeauna.
    Gandeste-te ca asta e fatza razatoare pe care o asteptai cu pieptul infrigurat in noptile de vara.
    Garabet Ibraileanu,Privind viata.

    Apreciat de 1 persoană

  2. anitanna zice:

    Oamenii sunt puternici.
    Ne dovedesc acest lucru eșecurile pe care le-au transformat în povești de succes. Nu odată s-au ridicat și au încercat să găsească răspunsuri. Nu odată și-au riscat viitorul de dragul pasiunii.
    Oamenii sunt adevărați leaderi. Putem învăța unii de la ceilalți, putem să ne bizuim unii pe ceilalți, putem să ne ajutăm unii pe ceilalți, atâta timp cât există respect, dorință de autodepășire și umilință. Da, umilință, pentru că nu este ușor să spui „ nu știu, dar vreau să învăț de la tine”. Nu este ușor să recunoști că există oameni mai talentați ca tine, mai inimoși, mai determinați. Nu e ușor să lași deoparte mândria atât de caracteristică nouă oamenilor, și să te apuci de învățat. Orice, oricât, atâta timp cât de ajută să devii un om mai bun.

    Apreciat de 1 persoană

  3. anitanna zice:

    „Aşa cum există prietenii care durează o viaţă, tot aşa există şi căsătorii care durează o viaţă. Acum, concepţia este că, dacă a trecut marea iubire, divorţăm. Găsim alta. E, noi am aparţinut unei alte generaţii.”

    citat din Ileana Vulpescu

    Apreciat de 1 persoană

  4. Elena Buzatu zice:

    Gand bun pentru aceasta zi.Am zabovit un pic si multumesc!

    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      Buna dimineata,Elena,multumesc pentru vizita…
      In aceste zile sunt bulversata de toate cate se intampla pe langa problemele pe care le am si eu..
      Sa ai o zi buna,reusita cu sanatate si mult bine!
      Te imbratisez!

      Nu-ti trai viata cu ura in suflet. Vei ajunge sa te ranesti mai mult pe tine, decat pe oamenii pe care ii urasti. Iertarea nu inseamna “Ceea ce mi-ai facut este in regula”, ci iertarea inseamna ” Nu o sa te las sa-mi strici fericirea, pentru totdeauna”. Iertarea este raspunsul… Renunta la ranchiuna, gaseste-ti pacea si elibereaza-te. Si, nu uita, iertarea nu e numai pentru alte persoane, ea este si pentru tine. Atunci cand e nevoie, iarta-te si pe tine, mergi mai departe si incearca sa te descurci mai bine, data viitoare.

      Apreciază

  5. anitanna zice:
     „Trebuie sa ramanem putin copii pana la sfarsitul vietii noastre si sa pastram inocenta copilariei intru maturitate creatoare…”                                                                                              ( John  Fowles )       

    DIVERSE STIRI SI INFO…… :


    .. astazi fara stress,maine fara griji,oare se poate?! Sa inceram!
    DUMNEZEU SA-I IERTE PE CEI ARSI IN TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV !

    ROMANIA ISI PLANGE MORTII SI RANITII…ROMANIA SE TREZESTE !
    O zi binecuvantata sa aveti!

    Apreciază

Comentariile sunt închise.