Pentru o zi minunata!


ID6OUhSWGpl95x2S0JTilbPxYHpBZXQXWWQ4pg5HIJLnaC9odw2_hg==

O duminica,minunata!

Ganduri la cafea……….

Bun venit!
Chiar ,daca.oamenii sunt grabiti,cu ganduri si zile mai putin bune,grele,trebuie sa stim sa zambim.Daca in suflet iti porti durerea,fiindca nu ai cui sa o spui, sau exista putini ,din cei aflati langa tine, ca sa le-o impartasesti si pe care ii crezi ca te-ar intelege, sunt momente cand nu o poti face,cand ti se pare ca nu e bine sa tot vorbesti de tine,de oful,durerea ce te framanta cu ceilalti,dragi din viata ta?!

Stau si ma intreb daca nu e mai bine sa-ti deschizi sufletul,sa vorbesti uneori,chiar daca ai impresua ca in jurul tau sunt oameni care gandesc mult, si care simt putin sau deloc :lol: :?: sau mai bine e sa zambesti si doar atat,fiindca cine stie cand apare minunea si gasesti solutia???? O zi buna cu multe zambete va doresc!82OUQnkPsK-1gEa5eS8t_ISzZ7YnftnvgpZa-Cv8ZM8m0seouQSX5g==

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Pentru o zi minunata!

  1. anitanna zice:

    O duminica de vis alaturi de cei dragi! photo blj0.jpg

    Apreciat de 3 persoane

  2. Ileana zice:

    Multumesc draga mea! Duminica binecuvantata! ❤

    Apreciat de 3 persoane

  3. anitanna zice:

    De fapt, mi-a fost întotdeauna frică de fericire, nu sunt capabilă să o trăiesc cu toată fiinţa mea, mă îngrozeşte; ea mi se pare doar preludiul unui dezastru, aura lui şi nimic mai mult. Sunt însă bucuroasă când cei din jur par fericiţi, atât cât se poate.

    Augustin Buzura în romanul Refugii

    Sa nazuiesti ..mereu a dobandi stima oamenilor si mai ales pe a ta insuti.De aceea,sufletul tau ,sa fie,intotdeauna la fel ca si gandul,gandul cu vorba si vorba cu fapta,caci numai astfel vei obtine echilibrul,statornic intre,lumea ta si lumea din afara.
    Liviu Rebreanu
    Intr-o viata……..

    ……..
    se spune , si se sustine, ca,bucuriile si neplacerile ne sunt repartizate cam in egala masura,dar se pare ca,in fata timpului,durerea este mai trainica,infrangerile,ratarile,umilintele au loc privilegiat in memorie…
    …Augustin Buzura

    ……//////////…….
    Bun venit,Ileana! Multumesc pentru vizita facuta!
    http://autori.citatepedia.ro/de.php?a=Augustin+Buzura

    Apreciat de 2 persoane

  4. Adi zice:

    Exista o legenda despre o pasare care canta o singura data in viata,mai dulce decat orice alta vietate de pe fata pamantului.Din momentul in care-si paraseste cuibul,cauta un copac cu spini si nu-si gaseste odihna pana nu-l afla.Apoi,cantand printre ramurile salbatice,ea se arunca singura in spinul cel mai lung si mai ascutit.Si,in extazul mprtii,ea se inalta deasupra propriei agonii,scotand un trill mai dulce decat al privighetorii sau al ciocarliei.Un cantec al carui pret suprem este insasi existenta.Intreaga lume inmarmureste ascultandu-l si Dumnezeu in paradisul sau zambeste.Pentru ca ceea ce este mai bun in viata noastra se obtine numai cu pretul unei dureri existentiale…Ori cel putin asa spune legenda.

    Apreciat de 2 persoane

  5. Mary zice:

    Ingerul din noi
    Soarele apune. Printre geamurile ferestrei, bunicul si nepotica fac cu mana, in semn de ramas bun, ultimelor raze de lumina.
    În aer se simtea gingasia gestului lor… Fetita isi lipeste nasucul de geam:
    – Bunicule, ce este soarele pentru pamant?
    Privirea bunicului spunea multe…dar cum sa-i explice micutei?.
    O chema langa el si-i mangaie coditele balaie. Copila ii zambi din priviri.
    “Ce minune de copil”, isi spuse in gand bunicul… “cu coditele-i balaie si cu ochisorii ei albastri, parca ar fi soarele si cerul”. De fapt ea era intregul univers al bunicului. El era prezent la sculare, cu el se ducea in parc la joaca, el o culca in fiecare seara si nu uita niciodata in a o indemna sa-si spuna rugaciunea “Îngerasul”.
    Fetitei ii placeau mult povestile despre ingeri. De multe ori se imaginase si ea inger. Un inger ce aduce bucurie si pace altor copii.
    Se auzi din nou intrebarea:
    – Bunicule, ce este soarele pentru pamant?
    Fara a se mai gandi la raspuns, bunicul spuse ceea ce simtea:
    – Soarele este pentru pamant asa cum este sufletul pentru om.
    Fetita zambi. Se parea ca intelege ce-i spuse acesta.
    – Bunicule, tu ai spus ca de cate ori avem nevoie de ajutor, si ne rugam, din lumea Tatalui Ceresc, coboara cate un inger. Bunicul incuviinta din cap. Micuta continua, incurajata de gest.
    …. Şi tot tu spuneai, ca sufletul nostru are in el scanteia divina. Bunicul cuprinse umerii fetitei.
    … Daca in noi este tot lumea Tatalui Ceresc, nu-i asa ca atunci cand ne gandim cu drag la cineva, cand ne rugam pentru ajutorul cuiva, din sufletul nostru se ridica un inger si pleaca spre cel in nevoie?
    Ochii bunicului pluteau in lacrimi.
    – Da, asa este, micuto! de cate ori daruim din sufletul nostru, din el se ridica un inger care pleaca in lume. Ce bine ar fi ca lumea sa fie plina de astfel de ingeri!
    Fiecare gand de bine poarta in sine o stare de binecuvantare. El poate ajuta, de multe ori chiar salva pe cineva aflat in pericol. Un gand de bine, puternic, ne poate salva chiar si pe noi insine.

    Read more: http://filedelumina.ro/2016/05/30/ingerul-din-noi/#ixzz4B4L615UX

    Doar ganduri bune, pozitive si cu dragoste pentru voi.

    Apreciat de 1 persoană

  6. anitanna zice:

    „Exista taceri care spun multe,asa cum exista cuvinte care nu inseamna nimic… ”
    Edith Piaf

    „Buna seara !
    Somn lin si dulce….
    ……….

    Se spune ca o minte care se grabeste e bolnava…
    O minte care e inceata e un sunet…
    O minte care este oprita este divina…
    Meher Baba

    citat din cartea ,Linistea timpului
    Eknath Easwaran
    „Experienţele sunt atât de multe şi de variate încât călătoria pare a fi interminabilă iar destinaţia ne este ascunsă mereu vederii. Ce este însă minunat e că atunci când ajungi la destinaţia ta, ai impresia că nu ai călătorit deloc! Nu a fost decât o călătorie de aici până aici.”
    citat din Meher Baba

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.