AS VREA !


Aş vrea-1N1vve17Tr_6PbE9Oq0SJUAUu8g6xofHkQ94OswSqvTSlQc_HHBww==

aş vrea să fiu copac, să nu mă vadă nici pădurea
aş vrea să fiu o floare, să râd spre soare
să-aud cum cântă marea
aş vrea să fiu o frunză, pe-o ramură lumină
aş vrea să fiu din nou, un început
şi-un nor să-mi cânte-n surdină
din pianul cerului cu ploaie şi cu vânt

aş vea să fiu, pian cu clape albe
iar degetele tale să le simt
aş vrea să-ţi fiu o noapte-n visuri
să-adorm cu tine-n gând

poezie de (octombrie 2013)

Cine priveste din exterior viseaza,cine priveste din interior,se trezeste! Tot asa e si in prietenie..eu sunt aici,pe undeva si-ncerc a privi ..vai,cata frumusete!Vad o gradina mirifica,al carei capat nu-l ajung,gandind la fiecare floare a sufletului meu!
Reclame

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Galerie | Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la AS VREA !

 1. anitanna zice:

  Zbor. O frunză de toamnă ruginie se naşte în primăvară, trece prin vara vieţii, apoi toamna se desprinde încet din pomul vieţii şi parcă spune: „Ce frumos este să zbori pentru prima şi ultima oară!”.

  Viorel Muha (septembrie 2008)

  Buna sa va fie ziua si bun venit in Cafenea! Va doresc o saptamana aducatoare de liniste, pace interioara, soare in suflet si multa rugaciune!!!! Fie ca saptamana aceasta sa va lumineze sufletul iar Bunul Dumnezeu sa va intinda o mana pentru a va apara de rele si de greutati!!!! photo VladimirVolegov-TuttArt15.jpg Sa fiti iubite,i !

  Apreciat de 1 persoană

 2. anitanna zice:
  „Gelozia spune tot atât de multe despre încrederea ta în tine însuţi, ca şi despre încrederea ta în ceilalţi. Ea spune tot atât de mult despre capacitatea ta de a trăda, cât şi despre capacitatea altcuiva de a trăda. Dacă tu simţi că eşti gelos pe partenerul tău, nu te concentra pe ceea ce face el. Pune-ţi întrebarea: “Să fie oare trădarea o problemă care mi se iveşte mereu în cale?” Dacă atragi în permanenţă oameni care te trădează, e posibil ca trădarea să fie şi problema ta, ca şi a lor. Dacă aveai mai multă încredere în tine, ai fi putut să alegi parteneri mai demni de încredere. Dacă nu te-ai îndoi cu privire la capacitatea ta de a fi fidel celorlalţi, ai putea să nu fii atât de prompt în a pune sub semnul întrebării fidelitatea lor faţă de tine. Atunci când ştii că nu te poţi trăda pe tine sau pe ceilalţi, în general nu-ţi faci griji că altcineva te-ar putea trăda. Sentimentele de gelozie se ivesc nu numai ca tu să-i pui sub semnul întrebării pe ceilalţi, ci şi pentru ca să găseşti cauza adevărată pentru care nu eşti sigur pe tine însuţi. ” 
  Paul Ferrini.

  Apreciază

Bun venit ! Se poate comenta !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s