O ZI CU DOR ……….


164197_247700978702690_8621921_n

„Fiecare gand ar trebui sa aminteasca stingerea unui suras.”

Emil Cioran

Nimic nu este continuu sau permanent, viata este tabloul ce foloseste toate culorile.

Dorul de trecut e omenesc, fiecare din noi a avut parte de fericire si o vrea din nou.
Asa se nasc visele pentru maine dar, din pacate, uitam ca si fericirea se manifesta in nesfarsite forme, nu poate veni la fel ca ieri.

Nostalgia este neputinta noastra de a accepta acest adevar si ea ne va invada viata pana cand ne vom bucura de fiecare fericire noua, de fiecare intalnire cu alte suflete sau cu noi insine, dar transformati.
Si asta o poti face chiar acum, pentru ca viata inseamna a simti, a trai niste sentimente care iti imbogatesc si iti finiseaza tacut, sufletul tau minunat…

„Iubirea este al doilea suras al tragediei noastre..sau poate ca totusi intaiul.”

Lucian Blaga-Discobolul-1945 photo pisicute-3_0e646d175abddb.jpgIubirea nu inseamna sa gasesti pe cineva cu care sa traiesti, ci sa gasesti pe cineva fara de care nu poti trai…https://anitanna.wordpress.com/pagina-pensionarilor/ sa aveti  zile  de

weekend cu bucurie  si cu dor !

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la O ZI CU DOR ……….

  1. anitanna zice:

    Alege lumina din gânduri, înfrumusețându-ți cuvântul. Hrănește!
    Alege strălucirea inimii, încununându-ți faptele. Alină!
    Alege să oferi, săturându-te cu surâsul celui de lângă tine. Bucură!
    Alege să mângâi, bland, alinându-te. Desfată!
    Alege să împarți lumina celor ce n-o mai văd, nu mai cred în ea, nu mai speră s-o întâlnească! Oferă, cât încă mai este timp, sclipirea eternității! Image

    Apreciat de 2 persoane

  2. anitanna zice:

    ..Un om cu sufletul frumos are întotdeauna un zâmbet de oferit acelora care au uitat să zâmbească, oricât de trist ar fi.
    Un om cu sufletul frumos va avea mereu lacrimi de dor ,de recunoștință și pentru a plânge alături de un suflet îndurerat.
    Un om cu sufletul frumos va avea întotdeauna vorbe calde și încurajări pentru aceia aflați în suferință, oricât de mult ar suferi el însuși.
    Un om cu sufletul frumos va avea întotdeauna o îmbrățișare de oferit, chiar dacă a fost sărăcit de îmbrățișări de către oameni care l-au rănit.
    Un om cu sufletul frumos nu este perfect și nu este fără de greșeală, dar se străduiește să fie cât mai bun și să se corecteze.
    Un om cu sufletul frumos va ierta înainte să i se ceară iertare.
    Un om cu sufletul frumos iubește chiar dacă el nu este iubit…” photo 523904sordisz024.png

    Apreciat de 1 persoană

  3. anitanna zice:

    Dacă azi te-ai trezit, ai un motiv să fii fericit.
    Dacă azi vezi lumina şi culorile, dacă simţi căldura sau frigul, dacă auzi sunetele naturii, freamătul lumii şi muzica, dacă simţi miresmele, ai motive să fii fericit.
    Dacă azi ai un vis, ai încă un motiv să fii fericit.
    Dacă azi ai pe cineva alături de tine, dacă ai prieteni, dacă ai pe cine suna, dacă ai cu cine vorbi, dacă are cine să te asculte, ai motive să fii fericit!
     

     Dacă azi simți nevoia să râzi și să zâmbești, ai motive să fii fericit.
    Dacă azi ai mâini sănătoase cu care să poţi munci, crea, ajuta, mângâia şi îmbrăţişa, ai motive să fii fericit. Buna dimineata!! O zi frumoasa sa ai!!Pentru ochi si suflet…pentru ca iubesti frumosul.

    Apreciat de 1 persoană

  4. anitanna zice:

    ….am reusit de m-am delogat😫……

    Apreciat de 2 persoane

  5. Beta zice:

    Ce-ai patit ❓

    Apreciat de 2 persoane

  6. Ileana zice:

    ♥ ڿ✿♥✿ڿڰۣڿ✿♥ ڿ✿♥✿ڿڰۣڿ✿♥ ڿ✿♥✿ڿڰۣڿ✿♥ ڿ✿♥✿ڿڰۣڿ✿♥ ڿ✿♥*✿ڿڰۣڿ✿
    Buna dimineata prieteni dragi ! Va doresc sa aveti o zi asa cum o doriti fiecare,frumoasa,fara stres,cu multa pofta de viata !Pupici !
    Good morning, dear friends! I want to have one day as we want every beautiful, stress-free, with plenty of zest for life! Kisses!


    Apreciat de 2 persoane

  7. anitanna zice:

    Buna dimineata!
    O cafea cu drag si dor va las in prag de zi de luni!.. photo stlfl000968vipics.jpg
    Voi vorbi despre ea ,despre mama,atat cat voi simti.. Nu ma condamnati pentru ce fac,dar simt nevoia,chiar acuta s-o fac!? Cei care nu doriti sa cititi cele scrise va rog sa nu o faceti;poate ca nu ma intelegeti,poate ca nu ati trecut prin ce trec eu,poate ca nu v-ati pierdut fiinta cea mai draga care v-a dat viata si o aveti langa voi…si atunci va inteleg!
    A plecat fara un cuvant.. timp de 12 zile am intrebat-o ce o doare,de ce este suparata,ce doreste,dar niciun raspuns,nicio clipire,nicun semn nu ne-a dat..facut!? 😛 Am mangaiat-o si am sarutat-o indelung,zi si noapte,am supravegheat-o nedormind nopti intregi,picurand de somn uneori,in fotoliu,langa ea… Ba,in prima noapte spre dimineata,a intins mana ,m-a aucat de brat si m-a trimis la culcare,,,dar am refuzat si subit m-am trezit si am reusit sa stau pana dimineata langa ea.. de atunci..nicio miscare nu a mai facut nu a scos niciun sunet… Cateva zile 3-4 ne-a urmarit cu privirea,asa ne spuneam noi,apoi tacere si privire fixa… nemiscare totala.. A fost cumplit!
    Stiu ca atunci cand ti-e dor de cineva drag,de mama,poti sa-ti pupi mana si sa te gandesti ca in pielea ei este si ea -mama si tata si cei apropiati,dragi tie,dar mai ales Dumnezeu… si te simti parca mai bine facand acest gest!
    E o minune in noi… sunt toti ai nostri… este dorul si durerea si bucuria si viata toata concentrata acolo..in pielea mainiilor noastre…,in inima si sufletul nostru 😛
    Asa ca pupati-va mana la vremuri triste si dureroase,chiar si atunci cand va e dor de cineva drag ! Ii veti simti pe cei dragi ,plecati de langa voi,parca mai aproape…
    Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in loc de verdeata si liniste… !
    O saptamana minunata sa aveti cu spor si multe reusite! photo 10556376_733834130011449_6421421521850443059_n.jpg

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.