BUNA DIMINEATA !


sirnea„Bucurați-vă de ceea ce aveți și de tot ce vă înconjoară. Și nu uitați de prieteni. Ei sunt una din bogățiile vieții. Faceți-vă prieteni trainici, respectând câteva reguli simple:
Ascultați-i fără să-i întrerupeți;
vorbiți-le fără să le reproșați ceva;
faceți-le daruri fără să le pretindeți ceva în schimb;
10678554_871801169548077_4014069919532734321_n
răspundeți-le fără să-i contraziceți;
iertați-i fără să-i pedepsiți;
promiteți-le fără să uitați.
Așa, nu veți fi niciodată singuri.’Jane Fonda6kvX-vQ8PbJjKpI5_mm9UBK5yzZpn4lgTHc1SrAf1Kck5Y-Ab4QlbA== 8xuJvezqEq3lH89AK45JjC3Wc8OwQW5QrAWqri8swCcsXK8YzW1NLw==

“Lacrima, ca izvorul de munte, vine dintr-un adanc nestiut, din cel mai curat si mai ascuns loc al fiintei. Ea se asterne pe obrajii de copii ca o limba pe care o vorbesc de cand se nasc, pana invata alfabetul. 10416588_728336223889498_8827868783066557898_nE limba lacrimilor, cu care un pui de om si un om mare comunica. Barbatii care plang in fata unei femei sunt niste oameni foarte frumosi si au o forta pe care nici un muschi de suprafata n-ar putea-o intrece. Dar, in linistea lumii, cel mai adesea se aude plansul femeilor.
Plang cand iubesc, caci la ele iubirea se instaleaza exact acolo de unde izvorasc lacrimile…
Plang cand li se nasc copii, plang de duiosie si de nimicuri, plang de dor si de bucurie, plang de durere si de singuratate, plang de ciuda pe ele insele, plang de nenoroc si de neiubite ce se simt uneori, plang de inselate ce li se intampla sa fie adesea, plang de toate astea la un loc…
Plangem mereu… chiar si de prea multa bucurie…fericire… pacat ca nu dureaza o vesnicie si toate sunt doar trecatoare!
Sa aveti o zi si o saptamana frumoasa in care plansul sa va fie provocat doar de binele si frumosul din zi,din viata!Qljf6yNxaJ59PWuewL5eTb8aCLopH9fOfZj46SWDMnouVnrPmSJP_g==https://anitanna.wordpress.com/2015/04/29/pentru-catimpul-trece/hyP3adRX-mgX93d-fDVdasVmoBLGLIQMhtDeQgwQlckJdQm_eERwTg==O zi minunata plina cu bine si frumos!

Reclame

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la BUNA DIMINEATA !

 1. anitanna zice:

  Bun venit,cafeaua va asteapta… photo 00ma054LuA5_zps65dc0ad9.jpg photo 8b4a0bd6_zpsecfb6b4e.gif
   photo 48jumk3t6fsl3bmfbkqa.jpg
  Uneori ma simt un pumn de cuvinte nerostite,m-ascund in mine si tac…doar ochii-mi vorbesc, …… spunand ceea ce sufletul nu poate rosti.Înainte sa-mi zâmbesti, trebuie sa fii sincer..
  .Înainte sa-mi vorbesti, trebuie sa fii întelept.
  Înainte de a ma lua de mâna, trebuie sa fii curat înauntru.
  Înainte sa te apropii prea mult, trebuie sa-ti doresti mai putin.
  Si inainte de-a ma iubi, trebuie sa-mi fii prieten;cucereste-mi sufletul ca sa imi citesti gandurile.”
  Gibran Kahlil photo 4014187large.jpg

  Apreciat de 1 persoană

 2. anitanna zice:

  YOU ARE MISSING FROM ME ! ”IUBIREA ESTE MOSTENIREA NOASTRA , DREPTUL NOSTRU . ESTE UNIUNEA COMPLETA SI TOTALA DINTRE SUFLET , MINTE SI CORP , NEFIIND UN IDEAL DIFICIL DE ATINS, CI ATAT DE SIMPLU SI NATURAL, INCAT MULTI DINTRE NOI O NEGLIJAM” photo buna-dimineata-293_ab3935f7a8f7de.jpg „Iubirea, ca şi lumina, nu rămâne ascunsă. Iubirea e plenitudinea. Ea nu cerşeşte, ci doreşte… Omul e din născare copil, puterea lui e puterea de-a creşte… Lacrimile pământului sunt cele ce-i ţin în floare surâsurile. Norii se transformă în picături de ploaie ca să îmbrăţişeze pământul. Iarba îşi caută mulţimea pe pământ. Copacul îşi caută singurătatea pe cer…” Daos Davi

  Apreciat de 1 persoană

Bun venit ! Se poate comenta !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s