FRUMUSETEA CU…………


10896897_10205619143861669_7915556758899214696_nFRUMUSETEA CU………….

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

25 de răspunsuri la FRUMUSETEA CU…………

  1. Ileana zice:


    Frumusetea sarbatorilor de iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi. Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Cu drag Ileana


    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      Multumesc cat de frumos! Te pup!

      Apreciat de 1 persoană

      • anitanna zice:
         photo x_3befe865.gif Variabile care influenteaza oamenii sa se indragosteasca

        1. Similaritate in atitudini, educatia, trasaturi de caracter;
        2. Apropierea geografica;
        3. Aspectul fizic atragator  şi personalitate plăcuta;
        4. Afectiune reciproca, atractie sexuala;
        5. Satisfacerea nevoilor ;
        5. Trezirea si mentinerea interesului fizic si emotional;
        6. Influentele sociale, normele,aprobarea oamenilor din cercul lor;

        7. Felul specific de a privi, vocea, postura persoanei iubite;
        8. Dorinta si disponibilitatea pentru a avea o relatie romantica;
        9. Oportunitati de a fi singuri si de a petrece timpul impreuna;
        10. Misterul din persoana iubita si situatiile in care se afla cei doi. No  Laughing Se pare ca de multe ori trecem rapid ,noi oamenii,peste frumusetea vietii…iar de cele mai multe ori,poate ca mi se pare,   tanjim sau suntem plini de o nostalgie insatiabila ..dupa timpul ce a trecut!? :

        Apreciază

        • anitanna zice:

          ” Iubitul ” e bărbatul care ştie să iubească la tine tot ceea ce n-au putut iubi alţii – sau tu. ” Iubitul ” e bărbatul căruia i se rupe inima de lacrimile tale, şi e bărbatul care într-adevăr se simte vinovat pentru ele – chiar şi cînd nu este. ” Iubitul ” e bărbatul care o să te îmbărbăteze în pornirile tale, în visurile tale, şi care ştie cu certitudine că o să fie înconjurat de grija şi mila ta maternă cînd e prăbuşit.
          ” Iubitul ” nu trebuie să ascundă de tine că s-a prăbuşit. Iubitul e cel care găseşte înălţarea prin tine. ” Iubitul ” e cel mai sincer prieten şi cel mai darnic amant. ” Iubitul ” e cel care te îmbrăţişează şi… trece: durerea, grija, oboseala.
          ” Iubitul ” e cel care seara te cuprinde în somn, de frică să nu te fi pierdut şi căruia chiar îi place să gătească dimineaţa pentru tine. ” Iubitul ” e cel care întodeauna o să vrea să facă dragoste cu tine, indiferent că porţi rochia aia după care e înnebunit şi tocuri sau ghete şi maioul de ieri… fiindcă pentru el eşti întodeauna frumoasă.
          „Iubitul ” este cel cu care sfîrşeşti fiecare ceartă cu ” te iubesc „, şi care mereu o să-ţi amintească acel ” te iubesc ” în momentele în care te aştepţi mai puţin…

          Apreciază

  2. anitanna zice:

    Crema de ROSTOPASCA, remediu miraculos pentru bolile pielii

    Rostopasca conține alcaloizi, sparteină, vitamina C, ulei volatil, flavonoizi, saponoide, săruri minerale, compuși care o recomandă în tratamentul a peste o sută de afecțiuni. Printre cele mai importante se numără colicile biliare, dischinezia biliară, acneea, eczemele, enterocolitele, hepatitele acute și cronice.
    Rostopasca poate fi un bun remediu și în tratamentul leucemiei. Ştiai că, în cazul cancerelor hepatice, extractul de plantă poate opri procesul de dezvoltare a tumorilor?

    Rostopasca se foloseste des in creme si unguente pentru ca este un extraordinar cicatrizant si un antiinfecţios cu spectru larg: bacterii, fungi, protozoare, virusuri.

    Reteta – Unguent de rostopasca
    Ingrediente: 50 gr ulei de masline, 100 gr ulei de cocos, 15 – 20 gr ceara de albine, 80 – 100 gr rostopasca proaspata taiata marunt
    Intr-un vas emailat sau de yena se pun uleiurile, planta tocata marunt si ceara de albine. Se amesteca continuu cu o lingura de lemn, timp de 15 minute. Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit pana a doua zi.
    A doua zi incalzim usor continutul, pentru a putea strecura printr-un tifon, apoi o punem la pastrat in recipiente mate sau de culoare inchisa. Se pastreaza la rece timp de 2- 3 luni. Ceara de albine este un bun conservant.
    Acest unguent cu rostopasca poate fi folosit extern pentru a trata: furuncule, negi, taieturi, rani infectate, eczeme, tuberculoza pielii, psoriazis, pete de batranete, herpes, impetigo, verugi, piele crapata, cearcane, scabie, lupus.
    Eczemele se pot vindeca dacă faci un tratament cu alifie de rostopască. Se prepară din 30 g pulbere de rostopască şi 15 g vaselină, la care se adaugă 10 ml ulei de măsline. Cu acest amestec se ung rănile şi se pansează. Pansamentul trebuie să stea 2-3 zile, după care se poate schimba, repetându-se procedeul până la vindecarea eczemelor.
    sursa:www,frunza-verde- ro.

    Apreciază

    • anitanna zice:

      „Dacă e să fiu credincioasă faţă de cineva sau de ceva, în

      primul rând trebuie să-mi fiu fidelă mie însămi. Dacă e

      caut dragostea adevărată, mai întâi trebuie să mă satur

      de iubirile mediocre pe care le-am întâlnit”.

      (Paulo Coelho)

      Apreciază

      • anitanna zice:

        BUNA DIMINEATA,DRAGI PRIETENI ! : alaturi de nelipsita cafea a diminetii plina de gandurile pe care zilnic vi le pun in ea…ganduri nevazute,dar pe care cu siguranta le simtiti in timp ce,virtual,sorbiti din aroma-i placuta,savuroasa….deci,poate ca aici,printre franturile de suflet si ganduri aruncate la intamplare 
        …  ….veti gasi locul potrivit si ragazul necesar sa va odihniti si sa va regasiti?!  : La plecare lasa-mi, te rog,un semn al trecerii tale….. un like,un comentariu,un gand,orice…..
        Ganduri dragi,bune,prietenesti si minunate pentru o zi la fel…  :
        Sa fiti binecuvatati,e!
        Duminica 


        binecuvantata si placuta! 

        Apreciază

  3. Aliosa zice:

    La Multi Ani de ” Valentine’s Day ” ! 🙂

    Cu respect,
    Aliosa.

    Apreciat de 1 persoană

  4. anitanna zice:

    CAT DE FRUMOASA ESTI !
    …in prag de PRIMAVARA !…
     photo 131421045245616.gif

     photo 131421045245616.gif
     photo autograf-primit-de-la-Thalia-de-pe-vremea-cind-eram-soferul-ei-.jpg photo 131421045245616.gif
     photo 131421045245616.gif photo Thalia-Novelas-300.jpg photo 131421045245616.gif

    Apreciază

    • anitanna zice:

      Bun venit!
      Anul trecut va scriam despre culoarea anului.. anul acesta ,in 2015.. la moda este cu totul altceva ..deja ea a fost anuntata,stabilita de cei de la Pantone si se numeste,MARSALA…
      …ca fiind „un vin rosu ,robust si pamantesc,Marsala îmbogățește mintile noastre , trupurile și sufletele .”
      Multe voci spun ca aceasta nuanta pare mai dura, chiar rece, dar doar atunci cand o privesti numai pe ea,iar in combinatie,alaturata cu alte materiale de o alta culoare,perceptia se schimba..pare mai calda si mult mai placuta!
      Voua va place???
      Deja purtati aceasta ,Marsala?????
       photo 131421045245616.gif


       Marsala se poarta in  culoarea unchiilor.. este cum am scris mai sus culoarea anului 2015…  in cea a fustelor,rochiilor,bluzelor..in orice accesoriu  feminin si barbatesc..a sacourilor,pantalonilor,camasi,cravata…!,iar aici aveti sandale,Marsala!

       photo 131421045245616.gif

      Apreciat de 1 persoană

  5. anitanna zice:

     photo Bjmlu1XjzHP5U5jSkPqIhuPD4DRZwby-RyAdFaPy3w2N5CKUjxBK1Q.jpg
    Buna dimineata… suntem frumoase atunci cand????
    …iar daca traim doar odata ,atunci sa lasam asta sa simtim de mai mult ori….
    …Lasa visele sa-ti daruiasca dragoste…
    Lasa zambetul sa-ti lumineze chipul…iar eu iti trimit ganduri bune si o noapte minunata…
    Tu aminteste-ti mereu ca fiecare clipa traita, fiecare experienta de viata…devine o parte din noi….!!!

    As dori sa pot trimite catre tine,
    Plin de cantec, de lumina si de dor

                             Minunat si binecuvantat odor
                       Stralucind ca prima zi de Primavara
                       Pe frumosul san al cerului, comoara
                    Un curat, iubit si vesnic 
    

    O zi frumoasa!

    Apreciat de 1 persoană

  6. anitanna zice:

    Ochi mai mari și luminoși
     photo Pd0szy2pXo3hPquXpVK020coA2UmXzukj1jcPlUaed9YUTnm9ryr9Q.jpg
    Anul acesta ochii frumosi sunt la mare cautare, iar femeile binecuvantate de la natura cu o pereche de ochi mari si luminosi au dat, cum se spune lovitura, pentru ele machiajul fiind o joaca de copil. Alte femei, mai putin norocoase din acest punct de vedere, trebuie totusi sa faca eforturi suplimentare pentru a tine pasul cu moda, iar noi suntem aici pentru a raspunde prompt oricaror intrebari pe acest subiect.

    Sprancenele

    Pensarea lor cu arta joaca un rol decisiv pentru infrumusetarea ochilor, sprancenele trebuind astfel sa fie bine conturate si pensate fara graba, dar niciodata subtiate in exces deoarece asta ar ruina complet efectul final.

    Pleoapele

    La fel de importante pentru aspectul placut al ochilor, pleoapele trebuie sa fie mereu odihnite, relaxate si fara urme de cearcane, in situatii de urgenta, apa rece, compresele reci cu extract de ceaiuri sau alte substante benefice si alte metode de eliminare a umbrelor si cearcanelor trebuind sa fie aplicate mai inainte de machiajul propriu-zis.

    Pielea din jurul ochilor
     photo Mirela-Boureanu-Vaida-finala-sezon-2012-vara.jpg
    Pentru ameliorarea si prevenirea ridurilor precum si pentru cresterea elasticitatii pielii masajul usor si repetat, odihna adecvata si reducerea aportului de sare la dieta combinate cu compresele reci pot stimula circulatia sangvina in aceasta zona, redand ochilor un aspect placut si proaspat.

    Genele

    Multe femei pun accentul foarte mult pe curbarea si lungirea genelor pentru a face ochii sa arate mai mari si mai atragatori, aici mascara de ultima generatie fiind deosebit de utila alaturi de produsele cosmetice deja consacrate si binecunoscutele perii si ustensile pentru gene. In cazul persoanelor mai in varsta, unde genele naturale pot fi afectate de agresarea lor repetata sau de varsta, genele false sunt o alternativa inspirata, pe piata aparand mai nou si niste produse excelente, cu aplicare rapida si durabila.

    Conturul

    Pentru ochi mari si luminosi, conturul nu se face niciodata pe toata circumferinta ci doar pe linia inferioara a ochiului, dar fara a se intinde conturul pana la coltul interior ci lucrandu-se mai degraba pe latura exterioara unde conturul poate depasi coltul ochiului. Negrul este culoarea clasica pentru contur, dar culorile deschise si chiar albul vor ajuta mai mult la redimensionarea optima a aspectului ochilor.

    Farduri deschise pentru coltul interior al ochilor
     photo muslim-beauty-520x245.jpeg
    Fie sub forma de umbra, fie doar contur, fardurile deschise vor completa aspectul final si vor transforma ochii cu arta intr-o adevarata atractie, aici fiind nevoie de putin mai multa munca si chiar de sprijinul unui stilist sau al altei persoane cu experienta la machiaj, pana ce sunt deprinsi bine toti pasii de urmat.

    Separat de recomandarile oferite anterior, a nu se uita faptul ca o dieta sanatoasa si echilibrata in toate nutrimentele, un program de odihna corect, reducerea sarii la dieta, dar si a alcoolului, cafelei si tutunului pot face minuni pentru pastrarea aspectului curat si luminos al ochilor vostri, suplimentar putandu-se uneori folosi si produse naturale precum apa de trandafiri sau uleiul de migdale care sa stimuleze cresterea armonioasa a genelor si sprancenelor voastre.

    de la Xenia…

    Apreciază

    • anitanna zice:

      Regret ca din multitudinea de culori am ales doar aceast albastru… oare sa fie ceva de genul:nimic intamplator ,am presimtit ca va veni peste cateva zile aceasta postare a ta ????? Ma intelegi ce vreau sa spun…
      Am sa mai caut si de le gasesc le voi aduce si aici…

      Mutumesc,draga Adi…eu aleg aceasta culoare..si abia acum am sa citesc ce reprezinta… 😕
      Desi toata tineretea mea mi-a placut doar galbenul?!
      Aceasta culoare e legata mai in toate culturile de apa si cer…E culoarea adevarului,loialitatii,intelepciunii si este si principiul feminin,iubitoare,gentila,reprezinta afectiunea,compasiunea,fidelitatea,prudenta,loialitatea in prietenie.Dupa cum se vede ea cumuleaza multe forte pozitive.
      Dar din nefericire aceasta culoare este si un simbol al racelii si detasarii.
      Pot evada cand nu sunt acceptata in anturaj,admirata?,admisa,aprobata-adancita in amintiri din copilarie imi gasesc doar acolo linistea si pacea.
      trec prin viata asemenea unui fluviu linistit,alaturi doar de cei dragi…
      O zi minunata de duminica cu multumiri petru interesantele postari!
      Te imbratisez cu prietenie!

      <

      div>  photo x_3befe865.gif

      Apreciază

  7. anitanna zice:


    Culoarea alba treprezinta simplitatatea,curatia…

    Persoanele care preferă roz refuză – de regulă – să se maturizeze. Femeile tind să promită mai multe decât intenţionează să ofere, iar bărbaţii care iubesc această culoare sunt mari amatori de flirturi.

    Apreciază

  8. anitanna zice:


    Daca galbenul este sau se numara printre culorile tale favorite, atunci dai dovada de o mare energie mentala si de capacitatea de a sesiza cu usurinta legaturile logice dintre lucruri si evenimente. Pe de alta parte, poti avea uneori tendinta de a-ti neglija sentimentele si trairile, excluzand din viata ta aportul important pe care latura emotionala il poate aduce.
    De asemenea, daca de obicei esti o persoana comunicativa si plina de viata, atunci cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dorit, poti deveni depresiva si inchisa in tine. Astfel, ii poti lipsi pe cei de langa tine, dar si pe tine insati de puterea calauzitoare a optimismului tau innascut. Este important pentru tine sa accepti viata asa cum este, cu perioade bune si mai putin bune, si sa apreciezi pe deplin valoarea luminii tale interioare.

    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      Buna ziua ,SOARE!Bun venit dragi prieteni(e) minunati(e)!
      Va multumesc pentru popasul facut pe acest blog!
      O zi de marti perfecta!
       photo 6_vw4mmZ2BQ-HDOjriT1w4Zi5Ulqycpi09f_0Gjdnqi9rXAcdkc5ew_zpswipvufwc.png
      Pace,incredere,liniste…iubire… si multa sanatate!
      Va doresc o saptamana plina cu bucurii neasteptate si multa dragoste si iubire,alaturi de cei dragi !

      Sa fiti binecuvantati,e!

      Apreciat de 1 persoană

  9. anitanna zice:

    Dupa o zi caniculara…o ploicica scurta de vara cu mult zgomot… 😛 Seara buna!

    Apreciază

  10. anitanna zice:
    Dai mai mult şarm ochilor folosind bine-cunoscutul dermatograf, dar şi noile creioane-gel, tuşul ori un banal fard. Modul în care-l aplici şi cantitatea utilizată fac diferenţa. Pentru multe femei, conturul ochilor a intrat deja în rutină. Aşa se explică trasarea precisă a liniei de tuş şi cozile perfect executate din doar o trasatura…

    Apreciază

    • anitanna zice:

       photo x_3befe865.gif
      O zi frumoasa si buna sa aveti !
      sa va amintesc ceva inainte de plecare de pe acest topic… poate ca este util sa stim si asta,de ce nu???
      Ce spunea,Coco Chanel….Şi despre bijuterii: „Eu nu port decât bijuterii false. Mi se pare provocator, şocant să umbli cu o grămadă de diamante şi de smaralde la gât sau pe degete. Bijuteriile nu sunt făcute ca să arate cât eşti de bogat, ci ca să accesorizeze o ţinută. O bijuterie falsă bine lucrată detronează adevăratele bijuterii (…). Bijuteriile false înseamnă o întreagă industrie care oferă locuri de muncă. Dar trebuie să arate mai bine decât originalele, ceea ce e foarte greu. Bijuteriile veritabile sunt ca florile naturale. În câteva ore, se ofilesc”.
      Astept opiniile.. si daca purtati astfel de obiecte si de ce???

      Apreciază

  11. Pingback: G A N D … ! | Anitanna's Blog la Cafeneaua "Trandafirul rosu"

Comentariile sunt închise.

Descoperă mai multe la Anitanna's Blog la Cafeneaua "Trandafirul rosu"

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura