FRUMUSETEA CU…………


OCHII MEI!

” Un ochi frumos face tăcerea elocventă, un ochi binevoitor transformă contradicția într-un consimțământ, un ochi mânios deformează frumusețea. Aceste mici organe dau viață fiecărei părți a ființei noastre.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Imagine | Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

255 de răspunsuri la FRUMUSETEA CU…………

 1. anitanna zice:

   photo I36uY6kL8SBa15Cyi0LpgMwOk-H7mIfHCNWSfQIiqkj2mCqwo87fFQ.jpg Iti doresti ceva?!
  Atunci du-te si fa lucrurile sa se intample…pentru ca unicul lucru care pica din cer… este ploaia!?

  Apreciat de 1 persoană

 2. anitanna zice:

  ”Ai intalnit oameni cu aceeasi vibratie ?
  Exista oameni care te ajuta sa te schimbi. Din oricine, in Cineva.
  Exista oameni care, doar privind spre tine iti dau curaj, inspiratie, sclipire si sansa.
  Exista oameni cu care realizezi o legatura extrasenzoriala ireversibila si irepetabila….Oameni cu aceeasi vibratie ca a ta, oameni care-ti dau emotii atat de puternice, incat intri in panica doar daca-i ai in preajma.
  Exista oameni care-ti taie rasuflarea, atunci cand isi intind bratele catre tine.
  Sunt cei care nu-si cer imbratisarile inapoi, cei care dau si atat. Fara alte obligatii, fara troc de sentimente, fara risipa de orgolii personale.
  Exista oameni care te simt…dar te lasa sa crezi ca nu stiu nimic despre tine.
  Exista oameni care te inalta, te imbogatesc si te fac sa te simti aristrocrat pe de-a`ntregul, pana sub piele si dincolo de zbaterea sangelui….
  Exista oameni care te iubesc la fel cat ii iubesti si tu, dar aleg s-o faca pe ascuns, cu acea discretie pe care o intalnesti doar la granita dintre tacere si mister. photo Cg492eKYsGopb7Sm096txDhS0Q6fm1iYSRqMSlZte7QHUbK-OmUXqw 1.gif
  Exista oameni dincolo de care se intampla minuni si se fabrica tablete de fericire cu gust de infinit…
  Exista oameni care te invata drumul inapoi spre tine, pentru ca mai tarziu, sa te lase acolo de unul singur si sa-ti admire de departe…. inaltarea…”
  savurati,savurati… photo DhjogDDRV_05zd0dh66EoAjwxdmWKCMGqnYuzCirPC-FUpTuThdSyw.png ati terminat de lecturat>>>??? Sa aveti o zi buna,iar la plecare te rog sa-mi lasi un semn al trecerii tale,ori ca ti-a placut,adica un ,LIKE !

  Apreciat de 1 persoană

  • anitanna zice:

   Te exprimi prin îmbrăcăminte?

   Maică, iubesc culorile, îmi place îmbrăcămintea de bun-gust, elegantă chiar, aş putea spune, dar observ în jurul meu, în biserică, femei în haine cernite şi mă simt stânjenită, însă în haine ca ale lor nu m-aş simţi eu însămi. Ce trebuie să fac?

   Avem nevoie de curaj ca să fim noi înşine… Câteodată nu avem acest curaj, chiar dacă suntem corecţi în faţa lui Dumnezeu şi în faţa conştiinţei noastre. Unii nu au curajul să fie între ceilalţi, pentru că nu sunt la fel ca ceilalţi. Astea sunt obsesii: să fii în rând cu lumea, să nu fii marginalizat, să nu fii altfel… Alţii, însă, care se revoltă, vor să fie speciali: îşi fac, de exemplu, o creastă verde, tocmai pentru a-şi împlini nevoia de a fi cineva, de a fi altfel.

   Avem nevoie de un curaj sănătos de a fi noi înşine, când nu facem rău celorlalţi cu felul de a fi. Aveţi nevoie să vă faceţi curaj să fiţi ca dumneavoastră, să vă cercetaţi în faţa oglinzii, să fiţi cum sunteţi. Să aveţi grijă să nu fie din mândrie sau slavă deşartă. Aici aveţi nevoie de discernământ şi sfat de la duhovnic. Dacă părintele duhovnic spune că felul în care vă îmbrăcaţi nu este smintitor pentru cei din jur, atunci să aveţi curajul acesta şi să nu fiţi ca ceilalţi.

   Să aveţi curajul să vă exprimaţi ca persoană şi prin îmbrăcăminte. E importantă îmbrăcămintea pentru omul de după căderea din Rai. Prin cădere, ne-am pierdut expresivitatea trupească personală, n-am mai rămas decât la mâini şi la faţă. Nimeni nu ne recunoaşte după omoplat, nu? De aceea îl şi ţinem învelit. Dar învelişul pe care-l facem, haina pe care o facem, ne exprimă ca persoană, ne arată personalitatea.

   Dar să nu judecaţi pe nimeni. Dacă majoritatea se îmbracă în negru, slavă Ţie, Doamne, că avem de ce jeli în această lume, avem de ce ţine post. Poate că vor să acopere o frumuseţe care îi poate tulbura pe cei din jur…

   Fiecare are motivele sale să facă asta. Noi, călugării, ne îmbrăcăm în negru pentru că aşa sunt miresele lui Hristos, mai negre… Dar dacă dumneavoastră sunteţi elegantă şi frumos îmbrăcată, daţi slavă lui Dumnezeu. Sigur că s-ar putea ca cineva să vă invidieze, dar acela e păcatul celui care vă invidiază. Dar numai dacă vă veţi ruga, veţi avea pace în suflet, veţi cădea de acord cu dumneavoastră şi veţi avea binecuvântare de la duhovnic, care este ochiul lui Dumnezeu. Da, Dumnezeu Se uită la noi, ne cercetează, prin toţi ochii din jur, dar mustrarea şi învăţătura adevărată ne-o dă prin părintele nostru duhovnic – dacă ne ducem la el ca la un părinte, ca la cel ce are ultimul cuvânt.

   S-ar putea să vă prindă bine o băsmăluţă mai modestă aşa, pentru smerenie, dar asta numai părintele ştie. Dar altfel cred că mai elegantă fiind, dacă vă veţi pune o basma aruncată strâmb sau o batistă pe creştet, crezând că deveniţi ascultătoare, mai degrabă smintiţi şi faceţi lumea să râdă…

   Deci, uniţi curajul cu smerenia de a asculta de duhovnic şi va fi bine.

   Monahia Siluana Vlad, Deschide cerul cu lucrul mărunt, Editura Doxologia, 2013, p. 40
   De la BIBI Mv0Ny8O250_yqbGqGW-qUgTowc6jJBWBcHVrb5_AV

   Apreciat de 1 persoană

  • anitanna zice:

   Regret ca din multitudinea de culori am ales doar aceast albastru… oare sa fie ceva:nimic intamplator ce va veni peste cateva zile????? Ma intelegi ce vreau sa spun…
   Am sa mai caut si de le gasesc le voi aduce si aici…

   Mutumesc,draga Adi…eu aleg aceasta culoare..si abia acum am sa citesc ce reprezinta… 😕
   Desi toata tineretea mea mi-a placut doar galbenul?!
   Aceasta culoare e legata mai in toate culturile de apa si cer…E culoarea adevarului,loialitatii,intelepciunii si este si principiul feminin,iubitoare,gentila,reprezinta afectiunea,compasiunea,fidelitatea,prudenta,loialitatea in prietenie.Dupa cum se vede ea cumuleaza multe forte pozitive.
   Dar din nefericire aceasta culoare este si un simbol al racelii si detasarii.
   Pot evada cand nu sunt acceptata in anturaj,admirata?,admisa,aprobata-adancita in amintiri din copilarie imi gasesc doar acolo linistea si pacea.
   trec prin viata asemenea unui fluviu linistit,alaturi doar de cei dragi…
   O zi minunata de duminica cu multumiri pentru interesantele postari!
   Te imbratisez cu prietenie!

   Apreciat de 2 persoane

   • anitanna zice:

    Galben

    De regulă, iubitorii acestei nuanţe cedează în faţa dorinţelor partenerului. Nu se bucură niciodată din plin de sex, însă nici nu refuză invitaţia cuiva pe care îl admiră sau a cărui companie îi bucură. Cei care preferă galbenul sunt persoane foarte versatile şi pozitive, în general.

    Roz

    Persoanele care preferă roz refuză – de regulă – să se maturizeze. Femeile tind să promită mai multe decât intenţionează să ofere, iar bărbaţii care iubesc această culoare sunt mari amatori de flirturi.

    Mov

    Pasionaţii de mov se consideră adesea prea sofisticaţi pentru o aventură. Bărbaţii care iubesc această culoare abordează sexul la fel cum abordează şi afacerile – înceheie tranzacţii şi merg mai departe. La fel şi femeile.

    Portocaliu

    Persoanele cărora le place foarte mult portocaliul sunt înclinate spre fantezii sexuale. Dacă te încadrezi în această categorie, ştii că pentru tine sexul e ca o piesă dramatică în care tu eşti vedeta.

    Apreciat de 2 persoane

 3. anitanna zice:

  Bun gasit doamnelor si domnisoarelor !
  Puteti fi frumoase si elegante astfel… 😕 Vizitati pe Facebook pagina:https://www.facebook.com/valentina.serban.37 ..aveti ce vedea si de unde va inspira.
  „Sunt sigură că o clipă poate să închidă în ea, ca un foşnet de frunză, ceva din bucuria vieţii şi din durerea ei.”

  Cella Serghi în romanul Cartea Mironei

  Apreciat de 2 persoane

 4. anitanna zice:


  Tinuta zilei..12 iunie 2016 .. 😛

  Apreciat de 1 persoană

 5. anitanna zice:

  Eleganta, frumusete si bun gust…. photo 83809243035915345_stD2YI8d_f_zpszokcypte.jpg

  Apreciat de 2 persoane

 6. anitanna zice:

   photo Tinute-de-Pasti-4_zpsvkzkczdj.jpgvara,2016… eleganta,bun gust ,comoditate.. simplitate ! photo tinuta_zilei_zps8nxno2v1.png

  Apreciat de 2 persoane

 7. 「burberry-muffler.net」バーバリー マフラー カシミア専門店。 新作 BURBERRY マフラー バーバリー マフラー カシミヤ アイボリー ブランド:BURBERRY バーバリー カテゴリー:バーバリー マフラー 価格:10800.0

  Apreciat de 1 persoană

 8. 2016 Adidas アディダス ニット帽 キャップ ニットキャップ 三つ葉 赤 カテゴリー:アディダス キャップ 価格:4300

  Apreciat de 1 persoană

 9. ティソ(TISSOT)時計の海外通販サイト!2016 ティソ タッチコレクション tissot touch collection 腕時計 メンズ TISSOT T-TOUCH EXPERT Stainless Steel T013.420.11.032.00 価格:31500

  Apreciat de 1 persoană

 10. 新作 New Balance ニューバランス スニーカー メンズ ML574MBG lovers style wine 赤 グレー カテ

  Apreciat de 1 persoană

 11. 新作 ジミーチュウ レディース パンプス シューズ jimmychoo ROMY 85Navy レース?ポインテッド トゥ パンプス カテゴリー:ジミーチュウ パンプス 価格:35154

  Apreciat de 1 persoană

 12. FRANKLIN&MARSHALL|フランクリンマーシャルの通販サイトです。FRANKLIN&MARSHALL(フランクリンマーシャル)のフランクリンマーシャル Tシャツ、パーカー、ポロシャツを豊富に取り揃えています。 カテゴリー:フランクリンマーシャル パーカーセット メンズ

  Apreciat de 1 persoană

 13. ナイキ リュック|リュック?バックパックの通販サイト。人気のアディダス リュック,ナイキ リュック,バンズ リュック,ノースフェイス リュック,フェールラーベン リュックのページです。100%品質保証できます。2016人気高質な製品を驚きの低価格で提供して、送料無料でお届けします。毎日新作アイテム入荷中! カテゴリー:ナイキ リュック 価格:7100

  Apreciat de 1 persoană

 14. クリスチャンルブタン PUMPS アウトレット 靴 パンプス Blue カテゴリー:ルブタン パンプス 価格:42000

  Apreciat de 1 persoană

Bun venit !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.